- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış
Kabullendi mi? PES
Ben bu arkadaslarla mubadele olurum. Hele de Hollandadaysa dadindan yinmezbuyur ömrün geçsin senin de tutan ne seni
almanya arkandan mı ağlıyor
Aynen. Çantamı eşime bırakıp girdim içeriye. "Telefonunuz üzerinizde ise onu da bırakın" dediler.
Sosyal medayaya bir bir fotoğraflar düşüyor, hayret ediyorum bu insanlar nerede oy kullandı, nasıl bir ihmal, nasıl bir rezilliktir bu.
Yok be ne ağlıycaklar sevinirler bile şirketim burda olduğu icin burdayım şuan oraya taşımak icin yapmam gereken işlemleri halletmeye calışıyorumbuyur ömrün geçsin senin de tutan ne seni
almanya arkandan mı ağlıyor
Bu ulkelerden hangisinde yaşıyorsunuz anlayamadım da bitmemiş mıydı Avrupa'da oy kullanımıBen çektim mune ben çektim.ben hollandaya inat,ben isvicreye inat,,ben Fransa'ya inat çektim,,ben Almanya'ya inat çektim ve bu konuda sucluysam sucumu kabul ediyorum
14 sene önce ayrıştık Kakao,tam da 14 sene önce ayrıştık.Ben 20 li yaşlarımın ortasına kadar siyasetle ilgilenmezdim,şimdi bakıyorum 18 yaşında delikanlı senden benden çok siyasetçi olmuş,sokakta evlerde herşeyden önce konuşulan bu,içimiz dışımız siyaset.Bak sen bile birazönce paylaştığın fotoğrafta ''biz,onlar ''diye paylaştın.Belki bilinçli belki bilinçsiz ama içten içe ayrışmışız bile.Prensesim sanirmisinki 14 sene evvel ayristik . Ben okullardaki o sıkıntıları unutmadım..O ağlayan kızlarımızı unutmadım.oglu subay olmuş anaların yemin torenlerindeki kapı dışarı edislerini unutmadım.. Şimdi bir bak prensesim varmı kaldimi,, nasıl kardeşçe yaşıyoruz ..
Muhalefete bak biri Baskan yapmak icin koltuk degnegi olur biri o kadar saibeye sesini cikarmaz. Trajikomiksözel olarak şaibeyi dile getirdi ama enerjisi hali tavrı sonucu çoktan kabullenmişti
Anladim
Ben o oylar onaylanana kadar onlarin pesindeyim bu gece ama bu genclerin basina bir is gelirse cok insanin tepkisini alacaklar ben dahil
Bir yandan da sevindim
Aylardir insanlari susturdular ohal buhal diyerek
Ses cikmasi guzel ama lutfen gezideki gibi bir siddet olmasın istiyorum
Iki tarafin da ayni anda sokakta olmasi cok riskli bu gece
Baş örtüsünü bağlama şekillerinin farklı olduğunu biliyosunuzdur mutlaka. Fethullahçılar bi şekil, hizbullahçılar bi şekil vs. İçeri alınmayanlar türlü cemaatlerden olanlardı. Baş örtüsünü geleneksel sade çenesinim altından bağlayan kimseyi kovmadılar içeri almamazlık etmediler ki bi sürü yemin töreni gördüm ben bi sürü insan ağırladık başı bağlı. Ama dediğim gibi çene altından bağlayan hiç bir cemaate hizmet etmeyen ablalar teyzelerdi onlar.Prensesim sanirmisinki 14 sene evvel ayristik . Ben okullardaki o sıkıntıları unutmadım..O ağlayan kızlarımızı unutmadım.oglu subay olmuş anaların yemin torenlerindeki kapı dışarı edislerini unutmadım.. Şimdi bir bak prensesim varmı kaldimi,, nasıl kardeşçe yaşıyoruz ..
demin paylaştığım erdoğanın konuşması haberine ekleme yapılmış:
HEMEN KONUYU (İDAM) GÖRÜŞECEĞİM
Hemen bu konuyu, Sayın Başbakan'la, Sayın Bahçeli'yle de görüşeceğim. 'Meydanlarda hep bununla karşılaştım' diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli 'ben desteklerim' dedi, Sayın Yıldırım aynı şekilde... Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."
Yok be ne ağlıycaklar sevinirler bile şirketim burda olduğu icin burdayım şuan oraya taşımak icin yapmam gereken işlemleri halletmeye calışıyorum
Sanmıyorum birşey olaağınıUyumaya korkuyorum
Sabaha kotu haberler gormemek icin
Biraz sagduyu...
Biraz sagduyulu ve sakin olunmasi lazim.
Kabullendi mi? PES