• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış

Sen haddini aşmazsan iyi olur!
Böyle bir şeyle bizi itham edecek en son kişilersiniz.

insan olan biraz utanması olan 15 sene kucak kucağa oturduğu bireyler için bir başkasını değil kendini suçlar.
10 yıl DGM'de hapis cezası istemiyle yargılanan fetö hocanızı sizin 2006'da yaptığınız kanun değişiklikleriyle beraat etmesi bizim suçumuz değil.
Türkiyede ki bütün okullarda, devlet kurumlarında, polis teşkilatı olsun, TSK olsun her yerde yapılanmalarının sorumlusu bizim suçumuz değil.

Neeee istediler dee vermediiikkleeeer bizim laflarımız değil.

Din din din diye dolanıp nerde yolsuzluk, hırsızlık, hile, şarlatanlık, rezillik var oradasınız.
Nerede tecavüz olayları var oradasınız.
6 yaşında ki minnacık kız çocuğunun rızası var diyen zihniyet sizin yarattığınız zihniyet değil de ne?
Karıları, kızları helal sayan sizin zihniyetinizin sonucu değil de?

Sizin kandırılıp kandırılıp egosuna hatalı olduğunu kabul ettiremeyenler kadar yüzsüz kişilikler hayatımda görmedim. Büyük ihtimal göremem. Çağın vebalı insanları sizsiniz.

Allah bizi, sizin gibi din tüccarlarından ve bu din tüccarlarını millete empoze etmeye çalışan liberal, emperyalist uşaklardan korusun.

Aynen. Çantamı eşime bırakıp girdim içeriye. "Telefonunuz üzerinizde ise onu da bırakın" dediler.
Sosyal medayaya bir bir fotoğraflar düşüyor, hayret ediyorum bu insanlar nerede oy kullandı, nasıl bir ihmal, nasıl bir rezilliktir bu.

Bende ona şaşırıyorum ya, bizim burada üstünde çanta, telefon vb olmadan giriyorsun kabine, sadece bana da yapmadılar bu uygulamayı, kim girse aynısı dendi.

Ben çektim mune ben çektim.ben hollandaya inat,ben isvicreye inat,,ben Fransa'ya inat çektim,,ben Almanya'ya inat çektim ve bu konuda sucluysam sucumu kabul ediyorum
Bu ulkelerden hangisinde yaşıyorsunuz anlayamadım da :KK64: bitmemiş mıydı Avrupa'da oy kullanımı

Prensesim sanirmisinki 14 sene evvel ayristik . Ben okullardaki o sıkıntıları unutmadım..O ağlayan kızlarımızı unutmadım.oglu subay olmuş anaların yemin torenlerindeki kapı dışarı edislerini unutmadım.. Şimdi bir bak prensesim varmı kaldimi,, nasıl kardeşçe yaşıyoruz ..
14 sene önce ayrıştık Kakao,tam da 14 sene önce ayrıştık.Ben 20 li yaşlarımın ortasına kadar siyasetle ilgilenmezdim,şimdi bakıyorum 18 yaşında delikanlı senden benden çok siyasetçi olmuş,sokakta evlerde herşeyden önce konuşulan bu,içimiz dışımız siyaset.Bak sen bile birazönce paylaştığın fotoğrafta ''biz,onlar ''diye paylaştın.Belki bilinçli belki bilinçsiz ama içten içe ayrışmışız bile.

İyi konuşup yazamam ama iyi bir okuyucuyumdur,burayı değil tüm sosyal medyada yazılanları okuyorum,haberleri,gündemi sıkı takip ediyorum,sen de ediyorsundur eminim,görmüyor musun okumuyor musun?Daha birkaç gün önce vekilin biri hayır diyenleri işten atacağım,hayır diyenlerin eşleri evetçilere helaldir gibi söylemleri olduğu yazılar okudum,ayrışmamışız öyle mi?

15 temmuzda tankların önüne yatmadık diye vatan haini olduk,gezide polise şarkılarla giderken polisi karşımıza diktiler,halkı halka kırdırdılar,hayır diyenleri terörist ilan ettiler,ayrışmadık öyle mi?

14 yıl önce ben böyle bir ülke de yaşamıyordum,tamam mükemmel değildi ama hiç bu kadar kutuplaşmamıştık.Hepimiz o kadar kin ve nefret doluyuz ki.Allah kitap nedense hep sizlerin tekelinde oldu,biz de dinsiz ilan edildik ama ayrışmadık öyle mi?

Ben hep dedim ki,tek birşeyi savunuyorum o da başörtüsü özgürlüğü,ben de karşıyım başörtüsünün yasaklanmasına ama sırf bunu yaptılar diye de diğer yaptıkları yanlışları da görmemezlikten gelemezdim.1 doğru varsa 5 yanlış var maalesef.

Sürekli okuduğum bir konu var, diyorsunuz ki;işte yemin törenlerine başörtülü analar alınmadı.Ne zamandır yazmak istiyordum bu konuyu bu güne nasipmiş , abim tıp okudu,sene 1994 ben 14 yaşındayım,abimin diploma törenine gittik,annem ise başörtülü bir kadın ve hiç bir sorun yaşamadık,aynı şekilde aynı abim Muşta havacı subay olarak askerliğini yaptı ve yine annem yemin törenine gittiğinde hiçbir sorun yaşamadı.Kim bu kapıdan kovulan başörtülü analar ben anlamadım.

Son düzenleme:
demin paylaştığım erdoğanın konuşması haberine ekleme yapılmış:

HEMEN KONUYU (İDAM) GÖRÜŞECEĞİM

Hemen bu konuyu, Sayın Başbakan'la, Sayın Bahçeli'yle de görüşeceğim. 'Meydanlarda hep bununla karşılaştım' diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli 'ben desteklerim' dedi, Sayın Yıldırım aynı şekilde... Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."

Anladim

Ben o oylar onaylanana kadar onlarin pesindeyim bu gece ama bu genclerin basina bir is gelirse cok insanin tepkisini alacaklar ben dahil

Bir yandan da sevindim

Aylardir insanlari susturdular ohal buhal diyerek

Ses cikmasi guzel ama lutfen gezideki gibi bir siddet olmasın istiyorum

Iki tarafin da ayni anda sokakta olmasi cok riskli bu gece

Ben de oy peşinde koştum ve bir saat oluyor eve gireli. Sokağa, silah sıkan insanlar dolduğunda kaçtık biz de. O nedenle dediğiniz gibi çok riskli iki tarafın aynı anda sokakta olması. Umarım kimse zarar görmez.

Prensesim sanirmisinki 14 sene evvel ayristik . Ben okullardaki o sıkıntıları unutmadım..O ağlayan kızlarımızı unutmadım.oglu subay olmuş anaların yemin torenlerindeki kapı dışarı edislerini unutmadım.. Şimdi bir bak prensesim varmı kaldimi,, nasıl kardeşçe yaşıyoruz ..
Baş örtüsünü bağlama şekillerinin farklı olduğunu biliyosunuzdur mutlaka. Fethullahçılar bi şekil, hizbullahçılar bi şekil vs. İçeri alınmayanlar türlü cemaatlerden olanlardı. Baş örtüsünü geleneksel sade çenesinim altından bağlayan kimseyi kovmadılar içeri almamazlık etmediler ki bi sürü yemin töreni gördüm ben bi sürü insan ağırladık başı bağlı. Ama dediğim gibi çene altından bağlayan hiç bir cemaate hizmet etmeyen ablalar teyzelerdi onlar.
Lütfen şu baş örtüsü ve askeriye birbiriyle çarpıştırılmasın bu kadar

demin paylaştığım erdoğanın konuşması haberine ekleme yapılmış:

HEMEN KONUYU (İDAM) GÖRÜŞECEĞİM

Hemen bu konuyu, Sayın Başbakan'la, Sayın Bahçeli'yle de görüşeceğim. 'Meydanlarda hep bununla karşılaştım' diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli 'ben desteklerim' dedi, Sayın Yıldırım aynı şekilde... Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."

bu daha önce de söylemişti bi kaç defa, idam için referandum yaparız diye

Uyumaya korkuyorum
Sabaha kotu haberler gormemek icin
Biraz sagduyu...
Sanmıyorum birşey olaağını
Sonuç hayır olsa belki tatsız olaylar olabilirdi diğer türlü kendileri sevinç gözterisi yaparken birbirlerine zarar verebilir

Kabullendi mi? PES

Açıklaması şöyle . Hala uzlaşı diyor. Bu sonuçların tam tersini düşünelim Rte nasıl bir tavır takınırdı? Böyle kolay kabullenir miydi?
Milyonlarca insanın öfkesi var hala çıkıp düşük enerjiyle "efendiliğini" bozmuyor ahaha.

IMG_6105.jpg
IMG_6106.jpg

Back