• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış

Denize düşmüş masum dindar, yersen!

Sen bir adamı savunacağım ya da Evet'e nasıl şak şak tutacağım diye gören gözlerine bile inanmaktan vazgeçmiş, aklını rehin vermişsin. Muhattap olmayalım bence yol yakınken bana cevap vermeyi kes en iyisi.
Tamam canım birdaha ki seçimlerde çalışın biraz

Hah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış
Kendinizi bunla mi avutuyosunuz ayrıca herseyi dine baglamayin din din yeter ya ülke dinle yonetilmez bende tesetturluyum ama ne bu basortusu falan herşeyde off yeter ama

Provoke edecek bir aciklama mi yapildi, oyle bir duyum aldim

Izleyemedim balkon konusmasini oy koruma muhabbetine

Tomalar ve polisler de toplaniyor odaklanamiyorum

Nedir balkon konusmasinin ozeti

Bu sonuçları küçümsüyorlar ama "atı alan üsküdarı çoktan geçti" dedi. İdama değindi. Bir referandum da idam için yaparız belki dedi. Yine aşağılayıcı, ayrıştırıcı bir konuşma. Bundan ibaret benim için balkon konuşması.

Hukumetin yaptığı seçim mitingleri muhalefetinki aynı olcak hali yok durumlar belli sanki onlar cebinden veriyoda biraz daha çalışınmis senin benim paramla yapiyolar gene hileyle aldiniz ama yakındır elbet bigun bize gülecek o felek

Provoke edecek bir aciklama mi yapildi, oyle bir duyum aldim

Izleyemedim balkon konusmasini oy koruma muhabbetine

Tomalar ve polisler de toplaniyor odaklanamiyorum

Nedir balkon konusmasinin ozeti

BU SİSTEM 2019 SEÇİMİYLE YÜRÜRLÜĞE GİRECEK

Halk oylaması bitmiş ve o süreçte yaşanan tartışmalar geride kalmıştır ama önümüzde yepyeni bir dönem vardır. Bilindiği gibi anayasa değişikliğinin tüm maddeleri hemen yürürlüğe girmiyor. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili değişiklikler, 3 Kasım 2019 tarihinde yapılması öngörülen seçimlerle birlikte yürürlüğe girecektir. Önümüzde bu tarihe kadar yapılması gereken pek çok iş var. Çünkü 3 Kasım 2019 tarihinde bu ülkenin yönetimine talip olacak herkesin, milletimizin karşısına çok güçlü bir hazırlıkla çıkması gerekiyor. Artık sadece sloganlarla, sadece belirli değerlerin istismarıyla bu ülkede cumhurbaşkanı seçilip yönetimi üstlenmek mümkün değildir. Milletimizin gönlünü kazanmanın, özellikle bu tür bir tavrın yanında geleceği için de söyleyecek sözünüz, hayata geçirecek projeniz veya projeleriniz, projelendirilmiş yatırımlarınız olmak zorundadır. Başka türlü cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neticeye ulaşmak mümkün değildir."

ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ

Referanduma katılım yüzde 86 oldu.

"Bazı televizyonlarda, aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya, bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var. Boşuna uğraşmayın, atı alan Üsküdar'ı geçti, haberiniz yok."

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nin-beklenen-konusmasi.1002829/#post-51006288

Özet linkte canım

Kılıçdaroğlu hala mıy mıy konuşuyor. Allahım ekrana terlik fırlatacam şimdi.
Milyonlarca öfkeli insanın öfkesini göstersene be adam!
Diyeceği cok basit aslinda. Secim saibelidir sonucu tanımıyoruz

Demis olabilir izlemiyorum ne dedigini bilmiyorum dolayisiyla

Seçim? Hı sizin seçtiğiniz sonuç demek sanırım artık o. Yok biz gidince malum videoları görüyoruz. Haksızlığa uğramamak için, size adaleti öğretmek için bence karşı görüşte olanların oy kullanmaması gerekir. Belli olmaz siz kendi kendinizin oyunu da çalabilirsiniz tek seçenek olsa dahi o da şüpheli bir durum gerçi..

Bu sonuçları küçümsüyorlar ama "atı alan üsküdarı çoktan geçti" dedi. İdama değindi. Bir referandum da idam için yaparız belki dedi. Yine aşağılayıcı, ayrıştırıcı bir konuşma. Bundan ibaret benim için balkon konuşması.

Anladim

Ben o oylar onaylanana kadar onlarin pesindeyim bu gece ama bu genclerin basina bir is gelirse cok insanin tepkisini alacaklar ben dahil

Bir yandan da sevindim

Aylardir insanlari susturdular ohal buhal diyerek

Ses cikmasi guzel ama lutfen gezideki gibi bir siddet olmasın istiyorum

Iki tarafin da ayni anda sokakta olmasi cok riskli bu gece

Bizim burada daha titiz çalışıyorlar o zaman, Cumhurbaşkanlığı seçimi için gittiğimizde de aynı şeyler talep edilmişti, biz zaten çantayla falan girmeyiz kabine, bırakın derler bırakırız, mevzuat neyse ona uyarız ama uymayanların fotoları ortada, bir yaptırım olacak mı? Üzgünüm sanmıyorum.

Aynen. Çantamı eşime bırakıp girdim içeriye. "Telefonunuz üzerinizde ise onu da bırakın" dediler.
Sosyal medayaya bir bir fotoğraflar düşüyor, hayret ediyorum bu insanlar nerede oy kullandı, nasıl bir ihmal, nasıl bir rezilliktir bu.

Ben sizi anladım da sizin beni anladığınızı sanmıyorum:)))

Bu kadar hayran olduğunuz özvatanınıza dönün.Burada çalışıp burada yaşayın.
Sende haklısın canım kücük gördüğün ülkede ömrün geciyor benimse büyük gördüğüm vatanımda 6 ayım sadece..

Diyeceği cok basit aslinda. Secim saibelidir sonucu tanımıyoruz

Demis olabilir izlemiyorum ne dedigini bilmiyorum dolayisiyla

Başta sonucu kabullendiği açıklamayı yaptı, sonra YSK maç ortasında kural değiştirdi gibi bir açıklama yaptı. Ama o kadar enerjisi düşük, sanki sınıfta küçük bir haksızlık olmuş da ona itiraz ediyor. Çıldırdım ekran karşısında.

Başta sonucu kabullendiği açıklamayı yaptı, sonra YSK maç ortasında kural değiştirdi gibi bir açıklama yaptı. Ama o kadar enerjisi düşük, sanki sınıfta küçük bir haksızlık olmuş da ona itiraz ediyor. Çıldırdım ekran karşısında.
Kabullendi mi? PES

Back