Hah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış
Tamam canım birdaha ki seçimlerde çalışın birazSen bir adamı savunacağım ya da Evet'e nasıl şak şak tutacağım diye gören gözlerine bile inanmaktan vazgeçmiş, aklını rehin vermişsin. Muhattap olmayalım bence yol yakınken bana cevap vermeyi kes en iyisi.
Kendinizi bunla mi avutuyosunuz ayrıca herseyi dine baglamayin din din yeter ya ülke dinle yonetilmez bende tesetturluyum ama ne bu basortusu falan herşeyde off yeter amaHah işte bak cevabı kendin verdin bir zamanlar dine düşman, basortuye düşman,, neredeyse ezana, düşman Bir sistemin içine din kisvesi altında sizdilar ve bunun tek sebebi sizsiniz.. Denize düşmüş masum dindar kesimi itelediniz ve yılana sarılmış o dindar kesim yani Denize düşen yılana sarılmış
Provoke edecek bir aciklama mi yapildi, oyle bir duyum aldim
Izleyemedim balkon konusmasini oy koruma muhabbetine
Tomalar ve polisler de toplaniyor odaklanamiyorum
Nedir balkon konusmasinin ozeti
Hukumetin yaptığı seçim mitingleri muhalefetinki aynı olcak hali yok durumlar belli sanki onlar cebinden veriyoda biraz daha çalışınmis senin benim paramla yapiyolar gene hileyle aldiniz ama yakındır elbet bigun bize gülecek o felekTamam canım birdaha ki seçimlerde çalışın biraz
Provoke edecek bir aciklama mi yapildi, oyle bir duyum aldim
Izleyemedim balkon konusmasini oy koruma muhabbetine
Tomalar ve polisler de toplaniyor odaklanamiyorum
Nedir balkon konusmasinin ozeti
BU SİSTEM 2019 SEÇİMİYLE YÜRÜRLÜĞE GİRECEK
Halk oylaması bitmiş ve o süreçte yaşanan tartışmalar geride kalmıştır ama önümüzde yepyeni bir dönem vardır. Bilindiği gibi anayasa değişikliğinin tüm maddeleri hemen yürürlüğe girmiyor. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili değişiklikler, 3 Kasım 2019 tarihinde yapılması öngörülen seçimlerle birlikte yürürlüğe girecektir. Önümüzde bu tarihe kadar yapılması gereken pek çok iş var. Çünkü 3 Kasım 2019 tarihinde bu ülkenin yönetimine talip olacak herkesin, milletimizin karşısına çok güçlü bir hazırlıkla çıkması gerekiyor. Artık sadece sloganlarla, sadece belirli değerlerin istismarıyla bu ülkede cumhurbaşkanı seçilip yönetimi üstlenmek mümkün değildir. Milletimizin gönlünü kazanmanın, özellikle bu tür bir tavrın yanında geleceği için de söyleyecek sözünüz, hayata geçirecek projeniz veya projeleriniz, projelendirilmiş yatırımlarınız olmak zorundadır. Başka türlü cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neticeye ulaşmak mümkün değildir."
ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ
Referanduma katılım yüzde 86 oldu.
"Bazı televizyonlarda, aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış ya, bu neticeyi küçümsemeye gayret edenler var. Boşuna uğraşmayın, atı alan Üsküdar'ı geçti, haberiniz yok."
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nin-beklenen-konusmasi.1002829/#post-51006288
Diyeceği cok basit aslinda. Secim saibelidir sonucu tanımıyoruzKılıçdaroğlu hala mıy mıy konuşuyor. Allahım ekrana terlik fırlatacam şimdi.
Milyonlarca öfkeli insanın öfkesini göstersene be adam!
Tamam canım birdaha ki seçimlerde çalışın biraz
Sizinle aynı imkanları sağlarsanız bize ve hayır diyenleri tutuklamayacağınıza, işten atmayacağınıza söz verirseniz çalışırız tabi.Tamam canım birdaha ki seçimlerde çalışın biraz
Bu sonuçları küçümsüyorlar ama "atı alan üsküdarı çoktan geçti" dedi. İdama değindi. Bir referandum da idam için yaparız belki dedi. Yine aşağılayıcı, ayrıştırıcı bir konuşma. Bundan ibaret benim için balkon konuşması.
Güldüm ağlanacak halimizeKılıçdaroğlu hala mıy mıy konuşuyor. Allahım ekrana terlik fırlatacam şimdi.
Milyonlarca öfkeli insanın öfkesini göstersene be adam!
Bizim burada daha titiz çalışıyorlar o zaman, Cumhurbaşkanlığı seçimi için gittiğimizde de aynı şeyler talep edilmişti, biz zaten çantayla falan girmeyiz kabine, bırakın derler bırakırız, mevzuat neyse ona uyarız ama uymayanların fotoları ortada, bir yaptırım olacak mı? Üzgünüm sanmıyorum.
Sende haklısın canım kücük gördüğün ülkede ömrün geciyor benimse büyük gördüğüm vatanımda 6 ayım sadece..Ben sizi anladım da sizin beni anladığınızı sanmıyorum:)))
Bu kadar hayran olduğunuz özvatanınıza dönün.Burada çalışıp burada yaşayın.
Diyeceği cok basit aslinda. Secim saibelidir sonucu tanımıyoruz
Demis olabilir izlemiyorum ne dedigini bilmiyorum dolayisiyla
Suçluysan bile eveti çektiğin için ceza almazsın,bunu sende biliyorsunBen çektim mune ben çektim.ben hollandaya inat,ben isvicreye inat,,ben Fransa'ya inat çektim,,ben Almanya'ya inat çektim ve bu konuda sucluysam sucumu kabul ediyorum
Sende haklısın canım kücük gördüğün ülkede ömrün geciyor benimse büyük gördüğüm vatanımda 6 ayım sadece..
Kabullendi mi? PESBaşta sonucu kabullendiği açıklamayı yaptı, sonra YSK maç ortasında kural değiştirdi gibi bir açıklama yaptı. Ama o kadar enerjisi düşük, sanki sınıfta küçük bir haksızlık olmuş da ona itiraz ediyor. Çıldırdım ekran karşısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?