Zurnanın zırt dediği yer de burası herhalde. Hayır dedik diye islam düşmanı bile olduk. Bazı üyeler beni hiç şaşırtmıyorDualarımızn karşılığı budur belkide ,daha iyi bir sonuç olsa iyi güzel olurdu ama Rabbimin vardır bir bildiği
Ve şunu iyi bilin ki, ey mü'minler! Düşmanı öldüren siz değildiniz, Allah'tı onları öldüren. Onlara attığın zaman sen atmadın, ama Allah attı. Bu da Allah'ın güzel bir denemeyle mü'minleri denemesi içindi. Şüphesiz ki Allah, herşeyi iştendir, bilendir.
aaaaa KAKA o da buradaymış ve paylaştığı şeye şaşırdık mı?HAYIR!Eki Görüntüle 1983166 ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak
aaaaa KAKA o da buradaymış ve paylaştığı şeye şaşırdık mı?HAYIR!Eki Görüntüle 1983166 ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak
Diyecek çok şey var da diyemiyorum,bunları şu an herkes görüyor,sen,ben,o...evetçisi,hayırcısı....Böyle bir şike varken neyin kabullenmesi bu?
Namaz kiliyoz, en buyuk musluman biziz, Allah.. Kitap.. Peygamber diyenlerin hirsizlik yapmalarini onlemek icin bir dunya insan sandik baslarinda nobet bekliyor.. Ne aci.Ya cınım şu mühürsüz zarflara sonradan mühür basanlarin videosunu izledin mi? Sence bu hırsızlık değil mi? Insanlığa müslümanlığa sığar mı? Bu soruma cevap ver de öyle kil şükür namazını,ha cevap vermezsende hiç önemli değil böyle bir hırsızlığa göz yumup hangi vicdanla secdeye alın koyarsin bilemeyeceğim.
O kadar cok var ki boyle haberler..
Almanya da yaşayan birisi olarak tabiki türkiyeyi ne kadar umursadıklarını gayet iyi biliyorum. Öyle olmasaydı almanya da şuan türkiyenin secim haberleri yapılmazdı
Hep beraber yeni Bir lider bulucaz bu ulkemin insanları absürt kişilere oy vermez .. Tarihimize bak anlarsın tadlum.Kakao daha baskanlık seçimine cok var. Allah gecinden versin mükemmel olağanüstü harika tek adam Erdoğan'a bir sey olsa o güne kadar, etrafındaki ne köy ne kasaba olamayan insanları düşündüğümüzde ne yapacaksınız mesela? Erdoğan gitti, kime onun kadar güvenip baskan yapabileceksiniz?
Sonucu birebir değiştirecek bir oran ama balkon konuşmaları geldi bile.Geçerli! kabul edilen mühürsüz zarf 1.5 milyon
Evet/Hayır farkı 1.2 milyon
Kendimize müslümanız.Namaz kiliyoz, en buyuk musluman biziz, Allah.. Kitap.. Peygamber diyenlerin hirsizlik yapmalarini onlemek icin bir dunya insan sandik baslarinda nobet bekliyor.. Ne aci.
Aaa tolinim sende burdasın mincikliyorum seni yavrumaaaaa KAKA o da buradaymış ve paylaştığı şeye şaşırdık mı?HAYIR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?