Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Zurnanın zırt dediği yer de burası herhalde. Hayır dedik diye islam düşmanı bile olduk. Bazı üyeler beni hiç şaşırtmıyor

Evet çıktı gibi gözüküyor. İtirazlar sonucu değiştirir mi? Sanmam. Şu ayristirici ortam bitsin bir an önce. Bundan sonra tek duam, başkanlık olacaksa Atatürk ilkelerine bağlı , laik, adaletli, vicdanlı, vatanını milletini bayragini seven, dürüst, çağdaş, barış yanlısı, eğitime bilime sanata önem veren, ahlaklı bir başkanımız olur inşallah. Allah duysun sesimi kalbimden geçen tek şey bu. İmkansız mı? Mucizelere inanmak istiyorum.

Namaz kiliyoz, en buyuk musluman biziz, Allah.. Kitap.. Peygamber diyenlerin hirsizlik yapmalarini onlemek icin bir dunya insan sandik baslarinda nobet bekliyor.. Ne aci.

Almanya da yaşayan birisi olarak tabiki türkiyeyi ne kadar umursadıklarını gayet iyi biliyorum. Öyle olmasaydı almanya da şuan türkiyenin secim haberleri yapılmazdı

Ya evet çoook umursuyorlardır.Bütün dünyada herhangi bir ülkede seçim her ülkede haber olur.Üstelik orada çok

vatandaş var onun için haber değeri var.Adam bizim ülkemizi bir Mercdes bir Simens bir Bosh la satın alır.

Almanya filse biz kedi olabiliriz anca.Açın gözünüzü biz bi halt değiliz.Avrupanın derdi bana sıçramsın.

Hep beraber yeni Bir lider bulucaz bu ulkemin insanları absürt kişilere oy vermez .. Tarihimize bak anlarsın tadlum.

Bu saatten sonra beklemenin anlamı yok.
Ysk kesin sonucu açıklamadan meydana çıkılıyor. ALIN SİZE DİKTATÖR !!!!!!!
Zorla hakkımızı alıyorlar....
TARİHE KARA LEKEDİR BU GÜN.
Türkiye rejimi göz göre göre değiştiriyor. Bu kadar hileye Allah, Peygamberi dilinden düşürmeyenler göz yumuyor.
YAZIKLAR OLSUN !!! Bin defa yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geçerli! kabul edilen mühürsüz zarf 1.5 milyon
Evet/Hayır farkı 1.2 milyon
Sonucu birebir değiştirecek bir oran ama balkon konuşmaları geldi bile.
Namaz kiliyoz, en buyuk musluman biziz, Allah.. Kitap.. Peygamber diyenlerin hirsizlik yapmalarini onlemek icin bir dunya insan sandik baslarinda nobet bekliyor.. Ne aci.
Kendimize müslümanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…