Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
O zor biraz işte. Hatta bence imkansiz.
Hayir diyorum ama sonuc Evet çıkacak

Gerçekten adil dürüst bir ortam olsa hayır çıkacağından eminim ama şartlar son derece yanlı.Baskıcı.En basiti hayır diyen Meral Akşenere Sinan Oğana yapılanları görüyoruz.Susturulmaya çalışıyorlar.Toplantılar engelleniyor izin verilmiyor,tehditler havada uçuşuyor.Hayır diyenler terörist ilan ediliyor.

Böyle hakkın,hukuğun,ahlakın,anayasanın çiğnendiği şartlarda nasıl evet çıksın.Birde bunu yapanlar sözde Müslümanım diye konuşuyor.Pehh

Minareyi çalan kılıfını uydurur hesabı en son kanun hükmünde kararnameler ile yapılan saçmalıkları gördük.

Fethullahtan dolayı dediler ama fırsatçılık yapıp alakasız bir şekilde seçimleri ilgilendiren maddeleride geçirdiler.

Hayır diyen kesimin sesi kesilmeye çalışılıyor.

Televizyonlarda tek taraflı yayın yapmanın da cezası yok.Onunla ilgilide kararname çıkardılar.

Devletin hazinesinide 3 koladan çatır çatır harcıyorlar

Seçim falan hikaye .Sanki mağara devrinde gibiyiz.

"Prof.Metin Fevzioğlu'dan 3 maddelik Çok kısa ve Önemli Uyarı!

1-) Birleşmiş Milletler Hukukuna Göre; Eğer Türkiyeyi Diktatör Yönetiyorsa, Pkk, İşid, ..V.S. Ülkedeki Tüm Teröristler, Bm Kanunlarına Göre, Özgürlük Savaşçısı Olacaktır.
Dünya Onlara Silah, Cephane, Füze, Uçaksavar Yardım Edeceklerdir.
Hatta Onların Hakkını Korumak İçin Ülkemize Girmeye Hakları Olacaktır.
Sebepleride ; Ülkemizi Diktatöreden Kurtarmaktır.

2-) Diktatör Kimdir ? Dünya Hukukunun Kriterlerine Göre; Başkanı (Ne Meclis, Ne Anayasa Mahkemesi V.S.) Denetleyemiyorsa, O Başkan Bm Karşısında Diktatör Olur.

3-) Tek Adam Rejimi Ülkemizi İşgal Etmeleri İçin Bir Sebebdir. Bu Referandum İşte Böyle Bir Yolu Açıyor. Aç Kurtlar Gözlerini Ülkemize Dikmiş Bekliyorlar. Son Nefesimizi Vermemizi Bekliyorlar. Referandumda "Evet" Demek, Ülkemizin Nefesinin Bitmesi Demektir. "

2. Maddenin kapsamina girenlerden biri Saddam idi. Basina neler geldigini biliyoruz degil mi?

Ben BM hukukunu bilmiyorum, Fevzioglu bir hukukcu, o boyle diyor. Kulak arkasi edilemeyecek bir uyari, ulkemizin gelecegi acisindan.. Arastirmaya deger.​

Yani oyle ya da boyle icinde bulundugumuz ortami da goz onunde bulundurunca bence Hayir cikma ihtimali yok. Insallah ters kose olurum

Yani oyle ya da boyle icinde bulundugumuz ortami da goz onunde bulundurunca bence Hayir cikma ihtimali yok. Insallah ters kose olurum

Zihniyetleri mağara adamı zihniyeti olunca her türlü şey serbest.O seçimden illaki evet çıkacak.Artık elektiriklermi kesilir

başka birşeymi yapılır.Ankaranın belediye seçimlerinde sabaha kadar beklemiştim..Anadolu ajansının sahibi nin kimlerin odasına girdiğini gördük.Efkan Alanın içişleri bakanının gecenin bir yarısı seçim kurulunu bastığını gördük.

Vaazı veren hoca bayanmıydı? Acaba vaazın konusunu yedek araba lastikleriyle karıştırmış olabilir mi? Birde keşke sorsaydınız cennette 70 huride erkeklere dünyada 4 asil 6 yedek de erkeklere bize neden 1 tane bile nuri yok. Ben oynamıyorum arkadaş.

Cubbeli de pek populer bugunlerde.. Cumhurbaskani sarayina davet edip saatlerce konusuyor filan.. Kendilerine ne gorev veriyorsa artik.. Bilemeyiz ama vaazlarinda Cubelli'nin dilinden dokulen inciler bunlar:

“Buluğ çağındaki kadınların kızların okuması, erkeklerle oturması caiz değil! Caiz diyenin alnını karışlarım”
"kadın erkek birbirini görmemeli aynı ortamda çalışmamalıdır çünkü bu fitneye yol açan bir durumdur"

Bakalim basortusu ile ozgurluk kazandim diyenlerin ileri ozgurlugu ne sekilde olacak.. Referandumdan evet cikarsa zamanla bunu da gorecegiz. Pek tabiidir ki Islamci zihniyet kendileri hakkinda ne hukum verirse o olacak. Tayyip'in vardir bir bildigi.

c
ya bende sizi anlamıyorum yani insan ya cübbeli gibi düşünmeli yada sizin gibimi iki seçenekmi var hani çeşitlilik hani demokrasi bende türbanlıyım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum 28 şubatta üniverstede idim kendime göre çok sıkıntılar yaşadım size göre basittir yada edebiyattır bilemem ..hiçbir zaman sırf yalakalık için güçlünün yanında durmadım yılardır aynı noktadayım rüzgarın ne teraftan estiginin bir önemi yok baş örtüsü davasından bir sürü soruşturma geçirdim kamuda çalışamadım o yıllarda yinede çalışma hayatını bırakmadım çogu zaman erkeklerin çogunlukta oldugu özel sektörde çalıştım hatta çok iyi bir firmadan yine türbanlı olmam dolayısıyla çıkarıldım..siz bu kılıkta aktif sosyal hayata katılamasın ya bizim gibi ol yada cübbeli gibi düşün derseniz buda cübbelinin ekmegine yag sürmek oluyor kadınlar bagri birbirlerini savunsunya herzaman her olayda en çok sıkıntıyı kadınlarmı çekmek zorunda

Son düzenleme:
Cubbeli'nin ekmegine yag suren ben degilim. Onun fikirlerine, soylemlerine deger verip makaminda agirlayan bu ulkenin kaderinin iki dudagi arasina birakilmasi istenen, "evet"lerle desteklenen iktidar sahibi adami. Bu ulkede benim dedigim degil, onun dedigi oluyor, hatirlatirim. Ben sadece tutulan yolun gittigi istikameti gostermeye calisiyorum.

baş örtüsüne özgürlük diyenler diye girmeyin o zaman olaya

bu ülkede muhafazakar kesimin kadınlarıda okumak çalışmak erkek egemen dünyada söz sahibi olmak istedi ama birileri onları saçlarından sürüyüp dışarı attı ya bizim gibi ol yada otur otur dugun yerde diye..birileride buna madur edebiyatı dedi

baş örtüsüne özgürlük diyenler diye girmeyin o zaman olaya
Mecbur giriyorum, cunki onlar Tayyip'in kendilerine ozgurluk getirdigini dusunuyorlar. Ustlerine oynanan planlardan haberleri bile yok. Ama gidisat ve soylemler gelecegi gosteriyor, uyarmak istedim sadece.

Mecbur giriyorum, cunki onlar Tayyip'in kendilerine ozgurluk getirdigini dusunuyorlar. Ustlerine oynanan planlardan haberleri bile yok. Ama gidisat ve soylemler gelecegi gosteriyor, uyarmak istedim sadece.
evet baş örtü özgürlügünü çok çagdaş özgürlükcü arkadaşlar degil..Recep Tayyib Erdogan getirdi çünki farkındasınız demi keşke bu oyunlar hep kadınlar üzerinden dönerken şu çagdaş kesim bi el atsaydı bu sorunlarda çözmek Tayyib Erdogana kalmasaydı

Selam canım benim Allah razı olsun başörtüsü yasağı kaldıranlar dan zamanında ne çekti insanlar geçen hafta kızımı sınava götürdüm sorunsuz girdi başörtüsü takıyor Allaha şükür bugunlerimize
Kızımın arkadaşları var kapalı açık kimse kimseye karışmıyor istediğimizde bu ayrıca kızım meslek lisesinde stajyer hastanede kapalı açık kapalı sorun yok kimse kimseye karışmıyor işte olması gerekende bu
ben kapaliyim arkadaşlarım açıkd var kapalıda aynı ortsmdayiz çalışıyorumm herkes kendi parasını kazanıyor kimse kimseyi yadirgamiyor
Gorumcemin çalıştığı ortamda kesinlikle kapalılık yasak o açık kapalı arkadaşına uyarı geldi iş yeri sınırları dışında kapanacakmis işyerinden çıkarken kapanması yasakmış çok üzücü

ayrıca bu bahsi geçen hocanın fikirlerindende hiç hoşlanmam
tıpkı birileri gibi benden olmayan ölsün gebersin diyo..

Aynen katılıyorum Keske daha önce bunları yasamasalardi yaşanmasaydı şimdi bu sorunlarla karsilasmazdik

Cagdas insanlar getirse idi belki Turkiye bu kadar kotu durumda olmazdi bugun. Ama getirmemelerinde kimbilir, belki onlarin da bir bildigi vardi. Geldigi gun bu ulkede neler basladi esefle seyrediyorum. Hic bir yolsuzluk, hirsizlik haberi ilgi cekmemeye basladi, eskiden boyle degildi. Sanki kitapta Allah sadece basortusunu emretmis, geri kalan hic bir dediginin ehemmiyeti yokmus gibi. Dogruluk, durustluk, hak yememe, adalet, seref, beser hepsi gozardi, yeter ki basortusu olsun. Tum kotuluklerin ustunu ortmeye yeter sanki..

benim suçummu bu ben baş örtülü çalışabiliyorum diyemi oluyor bunlar kadınlarmı yapıyor acaba bu yosuzlukları..

yönetim iyidir kötüdür eleştirilirde bunun savunmasıda türban yasagı kaktı o yüzdenmi oldu bunlar
ilginç yani
şuan ki yönetimden memun degilim ama
geçmişte hata yapılmış diye bilseniz bari sevinirdim neyse canınız saolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…