- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
O zor biraz işte. Hatta bence imkansiz.Keşke seçim sonucu da Kadınlar Kulübü anket sonucu gibi çıksa...
Hayir diyorum ama sonuc Evet çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zor biraz işte. Hatta bence imkansiz.Keşke seçim sonucu da Kadınlar Kulübü anket sonucu gibi çıksa...
Yani,katılıyorum malesefO zor biraz işte. Hatta bence imkansiz.
O zor biraz işte. Hatta bence imkansiz.
Yani oyle ya da boyle icinde bulundugumuz ortami da goz onunde bulundurunca bence Hayir cikma ihtimali yok. Insallah ters kose olurumGerçekten adil dürüst bir ortam olsa hayır çıkacağından eminim ama şartlar son derece yanlı.Baskıcı.En basiti hayır diyen Meral Akşenere Sinan Oğana yapılanları görüyoruz.Susturulmaya çalışıyorlar.Toplantılar engelleniyor izin verilmiyor,tehditler havada uçuşuyor.Hayır diyenler terörist ilan ediliyor.
Böyle hakkın,hukuğun,ahlakın,anayasanın çiğnendiği şartlarda nasıl evet çıksın.Birde bunu yapanlar sözde Müslümanım diye konuşuyor.Pehh
Minareyi çalan kılıfını uydurur hesabı en son kanun hükmünde kararnameler ile yapılan saçmalıkları gördük.
Fethullahtan dolayı dediler ama fırsatçılık yapıp alakasız bir şekilde seçimleri ilgilendiren maddeleride geçirdiler.
Hayır diyen kesimin sesi kesilmeye çalışılıyor.
Televizyonlarda tek taraflı yayın yapmanın da cezası yok.Onunla ilgilide kararname çıkardılar.
Devletin hazinesinide 3 koladan çatır çatır harcıyorlar
Seçim falan hikaye .Sanki mağara devrinde gibiyiz.
Yani oyle ya da boyle icinde bulundugumuz ortami da goz onunde bulundurunca bence Hayir cikma ihtimali yok. Insallah ters kose olurum
Vaazı veren hoca bayanmıydı? Acaba vaazın konusunu yedek araba lastikleriyle karıştırmış olabilir mi? Birde keşke sorsaydınız cennette 70 huride erkeklere dünyada 4 asil 6 yedek de erkeklere bize neden 1 tane bile nuri yok. Ben oynamıyorum arkadaş.Geçenlerde dualı bir mevlütteydim,vaaz veren zat erkeğe 10 tane kadını reva gördü..
4 tane asıl,6 tane yedek ..
Bu zihniyetin bu ülkede ne işi var sizce..
Uçakla yada diğer ulaşım aracıyla yolculuk eden kızlarımızada lafı çaktı,şeriatımızda bunlar yok dedi..
Alın size örnek işte..
ya bende sizi anlamıyorum yani insan ya cübbeli gibi düşünmeli yada sizin gibimi iki seçenekmi var hani çeşitlilik hani demokrasi bende türbanlıyım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum 28 şubatta üniverstede idim kendime göre çok sıkıntılar yaşadım size göre basittir yada edebiyattır bilemem ..hiçbir zaman sırf yalakalık için güçlünün yanında durmadım yılardır aynı noktadayım rüzgarın ne teraftan estiginin bir önemi yok baş örtüsü davasından bir sürü soruşturma geçirdim kamuda çalışamadım o yıllarda yinede çalışma hayatını bırakmadım çogu zaman erkeklerin çogunlukta oldugu özel sektörde çalıştım hatta çok iyi bir firmadan yine türbanlı olmam dolayısıyla çıkarıldım..siz bu kılıkta aktif sosyal hayata katılamasın ya bizim gibi ol yada cübbeli gibi düşün derseniz buda cübbelinin ekmegine yag sürmek oluyor kadınlar bagri birbirlerini savunsunya herzaman her olayda en çok sıkıntıyı kadınlarmı çekmek zorundaCubbeli de pek populer bugunlerde.. Cumhurbaskani sarayina davet edip saatlerce konusuyor filan.. Kendilerine ne gorev veriyorsa artik.. Bilemeyiz ama vaazlarinda Cubelli'nin dilinden dokulen inciler bunlar:
“Buluğ çağındaki kadınların kızların okuması, erkeklerle oturması caiz değil! Caiz diyenin alnını karışlarım”
"kadın erkek birbirini görmemeli aynı ortamda çalışmamalıdır çünkü bu fitneye yol açan bir durumdur"
Bakalim basortusu ile ozgurluk kazandim diyenlerin ileri ozgurlugu ne sekilde olacak.. Referandumdan evet cikarsa zamanla bunu da gorecegiz. Pek tabiidir ki Islamci zihniyet kendileri hakkinda ne hukum verirse o olacak. Tayyip'in vardir bir bildigi.
Cubbeli'nin ekmegine yag suren ben degilim. Onun fikirlerine, soylemlerine deger verip makaminda agirlayan bu ulkenin kaderinin iki dudagi arasina birakilmasi istenen, "evet"lerle desteklenen iktidar sahibi adami. Bu ulkede benim dedigim degil, onun dedigi oluyor, hatirlatirim. Ben sadece tutulan yolun gittigi istikameti gostermeye calisiyorum.c
ya bende sizi anlamıyorum yani insan ya cübbeli gibi düşünmeli yada sizin gibimi iki seçenekmi var hani çeşitlilik hani demokrasi bende türbanlıyım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum 28 şubatta üniverstede idim kendime göre çok sıkıntılar yaşadım size göre basittir yada edebiyattır bilemem ..hiçbir zaman sırf yalakalık için güçlünün yanında durmadım yılardır aynı noktadayım rüzgarın ne teraftan estiginin bir önemi yok baş örtüsü davasından bir sürü soruşturma geçirdim kamuda çalışamadım o yıllarda yinede çalışma hayatını bırakmadım çogu zaman erkeklerin çogunlukta oldugu özel sektörde çalıştım hatta çok iyi bir firmadan yine türbanlı olmam dolayısıyla çıkarıldım..siz bu kılıkta aktif sosyal hayata katılamasın ya bizim gibi ol yada cübbeli gibi düşün derseniz buda cübbelinin ekmegine yag sürmek oluyor kadınlar bagri birbirlerini savunsunya herzaman her olayda en çok sıkıntıyı kadınlarmı çekmek zorunda
baş örtüsüne özgürlük diyenler diye girmeyin o zaman olayaCubbeli'nin ekmegine yag suren ben degilim. Onun fikirlerine, soylemlerine deger verip makaminda agirlayan bu ulkenin kaderinin iki dudagi arasina birakilmasi istenen, "evet"lerle desteklenen iktidar sahibi adami. Bu ulkede benim dedigim degil, onun dedigi oluyor, hatirlatirim. Ben sadece tutulan yolun gittigi istikameti gostermeye calisiyorum.
Mecbur giriyorum, cunki onlar Tayyip'in kendilerine ozgurluk getirdigini dusunuyorlar. Ustlerine oynanan planlardan haberleri bile yok. Ama gidisat ve soylemler gelecegi gosteriyor, uyarmak istedim sadece.baş örtüsüne özgürlük diyenler diye girmeyin o zaman olaya
evet baş örtü özgürlügünü çok çagdaş özgürlükcü arkadaşlar degil..Recep Tayyib Erdogan getirdi çünki farkındasınız demi keşke bu oyunlar hep kadınlar üzerinden dönerken şu çagdaş kesim bi el atsaydı bu sorunlarda çözmek Tayyib Erdogana kalmasaydıMecbur giriyorum, cunki onlar Tayyip'in kendilerine ozgurluk getirdigini dusunuyorlar. Ustlerine oynanan planlardan haberleri bile yok. Ama gidisat ve soylemler gelecegi gosteriyor, uyarmak istedim sadece.
Selam canım benim Allah razı olsun başörtüsü yasağı kaldıranlar dan zamanında ne çekti insanlar geçen hafta kızımı sınava götürdüm sorunsuz girdi başörtüsü takıyor Allaha şükür bugunlerimizec
ya bende sizi anlamıyorum yani insan ya cübbeli gibi düşünmeli yada sizin gibimi iki seçenekmi var hani çeşitlilik hani demokrasi bende türbanlıyım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum 28 şubatta üniverstede idim kendime göre çok sıkıntılar yaşadım size göre basittir yada edebiyattır bilemem ..hiçbir zaman sırf yalakalık için güçlünün yanında durmadım yılardır aynı noktadayım rüzgarın ne teraftan estiginin bir önemi yok baş örtüsü davasından bir sürü soruşturma geçirdim kamuda çalışamadım o yıllarda yinede çalışma hayatını bırakmadım çogu zaman erkeklerin çogunlukta oldugu özel sektörde çalıştım hatta çok iyi bir firmadan yine türbanlı olmam dolayısıyla çıkarıldım..siz bu kılıkta aktif sosyal hayata katılamasın ya bizim gibi ol yada cübbeli gibi düşün derseniz buda cübbelinin ekmegine yag sürmek oluyor kadınlar bagri birbirlerini savunsunya herzaman her olayda en çok sıkıntıyı kadınlarmı çekmek zorunda
Aynen katılıyorum Keske daha önce bunları yasamasalardi yaşanmasaydı şimdi bu sorunlarla karsilasmazdikevet baş örtü özgürlügünü çok çagdaş özgürlükcü arkadaşlar degil..Recep Tayyib Erdogan getirdi çünki farkındasınız demi keşke bu oyunlar hep kadınlar üzerinden dönerken şu çagdaş kesim bi el atsaydı bu sorunlarda çözmek Tayyib Erdogana kalmasaydı
Cagdas insanlar getirse idi belki Turkiye bu kadar kotu durumda olmazdi bugun. Ama getirmemelerinde kimbilir, belki onlarin da bir bildigi vardi. Geldigi gun bu ulkede neler basladi esefle seyrediyorum. Hic bir yolsuzluk, hirsizlik haberi ilgi cekmemeye basladi, eskiden boyle degildi. Sanki kitapta Allah sadece basortusunu emretmis, geri kalan hic bir dediginin ehemmiyeti yokmus gibi. Dogruluk, durustluk, hak yememe, adalet, seref, beser hepsi gozardi, yeter ki basortusu olsun. Tum kotuluklerin ustunu ortmeye yeter sanki..evet baş örtü özgürlügünü çok çagdaş özgürlükcü arkadaşlar degil..Recep Tayyib Erdogan getirdi çünki farkındasınız demi keşke bu oyunlar hep kadınlar üzerinden dönerken şu çagdaş kesim bi el atsaydı bu sorunlarda çözmek Tayyib Erdogana kalmasaydı
benim suçummu bu ben baş örtülü çalışabiliyorum diyemi oluyor bunlar kadınlarmı yapıyor acaba bu yosuzlukları..Cagdas insanlar getirse idi belki Turkiye bu kadar kotu durumda olmazdi bugun. Ama getirmemelerinde kimbilir, belki onlarin da bir bildigi vardi. Geldigi gun bu ulkede neler basladi esefle seyrediyorum. Hic bir yolsuzluk, hirsizlik haberi ilgi cekmemeye basladi, eskiden boyle degildi. Sanki kitapta Allah sadece basortusunu emretmis, geri kalan hic bir dediginin ehemmiyeti yokmus gibi. Dogruluk, durustluk, hak yememe, adalet, seref, beser hepsi gozardi, yeter ki basortusu olsun. Tum kotuluklerin ustunu ortmeye yeter sanki..