- Emoji Skoru
- 212.968
- Puanlar
- 1.423
benim icin basortulu bir kadın istedigi heryerde ozgurce yasayabilir ben cogunlukla bizi batı hayranlıgı ve ozentisiyle suclayıp ilk fırsatt amerikaya veya avrupaya gidip yerlesenlerden bahsettim orda bile seriat istiyoruz diyenlerin gosterileri oldu cok anlamsız degil mi sizce de madem oyle neden ordasın..ben ulkemde rahatca giyinebilmek yasamak istiyorum ama olmuyor siz sanıyorsunuzki hep kapalılara baskı var ben elbise giydigim icin ki dizimin hizasındaydı kısa bile olsa kimseyi baglamaz ya hos bu sebeple bana musalla tasına nasıl yatıcaksın yok efenim baska bir zaman ramazan ayında boyle nasıl giyinebiliyorsun gibi laflar duydum bunda kimlerin payı var peki sorarım..daha bugun sevgilileri otobuste kameraya alan birinin haberi okudum sitede hayat tarzına saygı isterken baskalarınada saygı gosterecekler kapalı tanıdıgım arkadasım cok boyle dusunuyorlarsa onlarıda elestiriyorum soyle birsey de var kapalı diye rahatsız edilen kadınlar oldugunda onlarıda savunurum tek istedigim su hayatta baskalarının inancını hayat tarzını giyiminin sorgulanmaması
Haberin linkinde vereyim..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...otobusteki-sevgilileri-kameraya-cekti.996334/