Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50576335] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50577259] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50577996] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50579240] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50581759] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50581867] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582520] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582584] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582832] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582875] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582879] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582921] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582942] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50582967] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583122] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583188] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583192] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583325] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583370] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[50583440] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bir tesbit..
-Evet diyenler için hayat çok güzel.
-Avrupa titriyor
-Büyük oyun, resim
-2023, 71, 50...
-Bor var
-Gizli anlaşmalar bitecek
-Erdoğan çok iyi çevresi kötü
-atv, a haber, kanal a
Bunlar ilk aklıma gelen doneler. Hiç bir sorumluluk yok sürekli bir suçlu var.
Peki ya Hayır cephesi..
1- Ben yaşadığım şehirde bırakın brandayı afişi, a4 kağıdında bile hayır propagandası görmedim.
2- Hayır dersem başıma iş alırım diye yaygın bir görüş var.
3- Devletin valisi muhaliflerin mitinglerini engelliyor.
4- Medyada, televizyonlarda hakkımı arayayım desen, emir büyük yerden diye yayına bağlanamıyorsun.
5- Kuyu, terörist, 15 temmuz yancısısın.
6- "Benim milletim" den kasıt sen değilsin. diğer %50.
7- İşsizsen devlet kapısı kapalı.
Sabaha kadar binlerce sıkıntı yazabilirim. Gerçekten de bilinçli muhalifseniz hayat çok zor.

Milletin adamı,milletin % 95'i 100 m2 evlerde yaşarken,sarayda yaşayamaz.
Peygamber sarayda yaşamadı.
Saray firavunların adetidir.

100 m2 yi bırak metrekarelik alan bulamayıp derme çatma yerlerde gece kondularda yaşayan binlerce insan varken.

İnsanlar açken.

Yoksulluk sınırı dağ gibi tırmanırken

Her gün birileri işten atılırken

Her gün işkur kapısından çaresiz dönerken

Eyyyy Hollanda titre ve kendine gel bizi yenemezsiniz.
O yüzden Hayır.

Tarihte evet diyenler değil hayır diyenler bir yere not düşülmüştür.

Kapali kadinlari otekilestirmiyoruz,asagilamiyoruz diyorsunuz ama burdaki fikirdaslariniz basortululerin ordudaki calisma hakkinin engellenmesini istiyor.Bu asagilamaktan cok daha kotu.

Muhafazakar arkadaşları kim aşağılıyor söylermisiniz bana..

Keşke sizlere duyduğumuz saygıyı sizlerde bizlere duysanız,orduda türban olmaz dedim diye mi bunlar yoksa..
Nedenleride açıklamaya çalıştım değilmi..
Anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz..
Yeterki türban olsun her yerde size göre..

Cahiliz cahil..
Sokrates kabaca der ki; bir gemi yaparken nasıl gemi mühendisine soruyorsak, bir bina inşa ederken mimarın bilgilerine ihtiyaç duyuyorsak devleti yönetecek insanları seçmek için neden halka soruyoruz? halk bu işten ne anlar?
ilk bakışta çok acımasız geliyor.
Fakat...
1930'lu yıllara geri dönelim. cumhuriyet'in en kudretli yılları. Cumhurbaşkanı mustafa kemal paşa*, başbakan ismet paşa! Devlet yönetimi elit kesimin elinde... bulundukları makamın ağırlığını taşıyabilecek, döneminin şartlarını iyi kavramış, Eğitimli, görgülü, entelektüel birikimleri yüksek insanlar. halk ise yıllar süren savaşlar, sağlıksız beslenme, ekonomik şartlar, eğitimsizlik, çağdışılık gibi insanlığın ve osmanoğlu ailesinin tüm kahrını çekmiş, bu sebeplerden dolayı mecburen çilekeş ve son derece cahil bir halk. Dolayısıyla yönetim elitlerin elinde halk ise cahil. Günümüz türk halkı nın elbette ki gelişmişlik düzeyi 30'lara oranla çok daha yüksek. Ne yazık ki yinede yeterli değil. bilim ve sanattan bihaber, yaşamak için çalışan değilde çalışmak için yaşamaya mecbur olmuş cahil bir halk. 30'lu yıllara göre fark ise o dönem ki elit yönetim-cahil halk dengesi 2017 yılında cahil yönetim-cahil halk olarak kendini gösteriyor.
Asgari ücretin 1400 lira olduğu, insanların dini duygularla suistimal edildiği, üretmeyen, sorgulamayan, sistematik şekilde cahil ve umutsuzluğa terk edilen bi toplum. en son hollandayla yaşanan trajikomik durumda artık iyiden iyiye gösteriyor ki, bu insanların türkiye cumhuriyetini yönetmeye ne eğitimleri, ne görgüleri, ne kılıkları yetiyor.

Muhafazakar arkadaşları kim aşağılıyor söylermisiniz bana..

Keşke sizlere duyduğumuz saygıyı sizlerde bizlere duysanız,orduda türban olmaz dedim diye mi bunlar yoksa..
Nedenleride açıklamaya çalıştım değilmi..
Anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz..
Yeterki türban olsun her yerde size göre..
peki mecliste olmasına karşımısınız sadece merakımdan sordum açık yüreklilikle cevap verirseniz sevinirim;)
seçmen bayanlardan bir çok baş örtülü olduğuna göre onları bir baş örtülü temsil edebilir herhalde demi
sizi söylemiyorum ,sonuçta tanışmıyoruz belki siz farklı düşünüyorsunuz ama lütfen şu açıdan da düşünün insanlar neden bu kadar ön yargılı ve neden chp zihniyetinden korkuyor derseniz işte size cevabıtekrar gelip hadimizi bildirirler diye korkuyor olabilir insanlar

bugun bir kez daha hayır..evet desem neden derim diye dusunuyorum yok sebebim yok yanlı dusundugumden de degil tarafsız bakıyorum yine yok devletin yapması gerekenleri bile insanlar artı bir hizmetmis gibi goruyor ki yapsalar diycem evet yapıldı kosullar artık daha guzel basarıyorlar gercekten ama degil iste sosyal hayatla soylenenler hic uyusmuyor boyle yasamayı kendilerine hak gorenenler evet versin ama ben daha iyi kosullarda yasamak istiyorum gecen 15 sene ne yapıldıki ben simdi evet diyip guveniyim ben anlamıyorum artık tek derdim biran once daha iyi kosulların oldugu bir ulkeye yerlesebilmek cunku insanlara birseyleri gostersende onemi yok anlamamak icin yasıyorlar sanki

Bu başörtülü eski vekillerin , eski dinci keismlerin Türkiye'den kaçıp Avrupa'da,Amerika'da yaşaması sonra da dindarlık taslamasi da biraz şov bence. Madem burda dindarlara eziyet vardı kaçtın, gitsene İran a. Ama yemez tabi,şeriat acımaz çünkü.

mesele vekilin şahsiyeti degil orada had bildirilecekler baş örtülü kadınlardı yada meclise giren baş örtüsüydü kadınnın şahsiyeti içinmi öyle davranıldı yoksa siz başınızı örtüp gitseniz sizede öyle davranılırmıy dı acaba

Bu başörtülü eski vekillerin , eski dinci keismlerin Türkiye'den kaçıp Avrupa'da,Amerika'da yaşaması sonra da dindarlık taslamasi da biraz şov bence. Madem burda dindarlara eziyet vardı kaçtın, gitsene İran a. Ama yemez tabi,şeriat acımaz çünkü.
aynı söylemde ısrarcısınız yani arabistana gitsinler:)
inanaın bu şekilde hiçbirşey çözüm bulmayacak aynı tas aynı hamam

umarım ülkemde artık birşeyler değişir birisi birşey söylediginde kim olduguna bakmadan hangi tarafta durduguna bakmadan ön yargısız ,at gözlügü takmadan objektif degerlendirilecek günlerde gelir
bir sorunu çözmek istiyorsak önce kaynagına bakalım bu ayrıştırıcılık nereden gelmiş ona bakalım geçmişimizle barışıp geleceğe huzurla gidelim

peki mecliste olmasına karşımısınız sadece merakımdan sordum açık yüreklilikle cevap verirseniz sevinirim:KK66:
seçmen bayanlardan bir çok baş örtülü olduğuna göre onları bir baş örtülü temsil edebilir herhalde demi
sizi söylemiyorum ,sonuçta tanışmıyoruz belki siz farklı düşünüyorsunuz ama lütfen şu açıdan da düşünün insanlar neden bu kadar ön yargılı ve neden chp zihniyetinden korkuyor derseniz işte size cevabıtekrar gelip hadimizi bildirirler diye korkuyor olabilir insanlar

Merve Kavak'çı yasayı delerek meclise girdi değilmi,neden anayasada kamu alanı diye bir sınırlama vardı..
O sınırı delerek show yapmıştı o gün..

Bakın başörtülü mecliste olsun bir kesmi temsil etsin elbette,ama amaç değil araç olarak kullanıyorlar ..Daha önce bu m.vekillerini türbanla görmedik..Bir anda yaşandı herşey,ama burada sıkıntı her daim baş örtüsü mağduruda oynmasınlar artık..
İstediklerini elde ettiler artık,bundn sonra yapacakları tek şey bu ülke için güzel şeyler yapılsın..
Bunlar sadece el kaldıran kadınlar,icraat yok varsa söyleyin ben göremiyorum nedense..

teşekkür edrim cevabınız için
evet hep beraber kadınları daha iyi noktalara taşıyalım inşallah
bu ülkede daha çok söz sahibi olsunlar ben şahsen gittiğim kurumlarda baş örtülü veya başı aşık hiç farketmez gerçekten çok samimi söylüyorum hiç farketmez bayan bir yönetici veya şube müdürü gördügüm zaman çok mutlu oluyorum
dediginiz gibi siyasette veya iş dünyasında yetersizlikler var ama daha iyi olur inşallah

internette bir sıkıntı var o yüzden düzeltme ve alıntı yapamıyorum özür dilerim yanlışlıklar için

teşekkür edrim cevabınız için
evet hep beraber kadınları daha iyi noktalara taşıyalım inşallah
bu ülkede daha çok söz sahibi olsunlar ben şahsen gittiğim kurumlarda baş örtülü veya başı aşık hiç farketmez gerçekten çok samimi söylüyorum hiç farketmez bayan bir yönetici veya şube müdürü gördügüm zaman çok mutlu oluyorum
dediginiz gibi siyasette veya iş dünyasında yetersizlikler var ama daha iyi olur inşallah

Mağduruz diyerek edebiyat yapanlarda yok değil ama,bana göre bir çoğuda siyasi amaç için türban takıyor..
Son dönem Tsk ve Emniyette biliyorsunuz türban serbest bırakıldı..
Bana göre yanlış bir karardı..

502 Bad Gateway
Nette sorun var sürekli atıyor şöyle bir yazı çıkıyor

illaki yalakalar her zaman her tarihte vardır ve hep güçlünün yanındadırlar onun için belli amaçlar güdenleri bende göre biliyorum ama sizde lütfen gerçekten magdur olanları görün en azından görmeye çalışın rica ediyorum

dimi ya:) onların yasam tarzını elestiriler rahatlıklarını ha sorsan batı ozentisi hayranı biziz ama amerikaya avrupaya gidenlerde onlar:) bu hep boyle degilmidir giderler avrupaya seriat isterler adamlarda burda ne isin var madem git seriatın oldugu yere der ama gitmezler:)

dimi ya:) onların yasam tarzını elestiriler rahatlıklarını ha sorsan batı ozentisi hayranı biziz ama amerikaya avrupaya gidenlerde onlar:) bu hep boyle degilmidir giderler avrupaya seriat isterler adamlarda burda ne isin var madem git seriatın oldugu yere der ama gitmezler:)
baş örtülü bir kadınım ama arabistandaki gibi bir yönetim istemiyorum e ne olacak şimdi yer yarılsada içinemi girsem acaba ya nasıl çözsek bu sorunu :)20 yıl önceki söylemler bunlar hala aynı şey geldigimiz nokta ortada bir dönüp bakın isterseniz bu noktadan geçmişe böyle olmasında sizin gibi söyleyenlerin ne kadar payı var

baş örtülü bir kadınım ama arabistandaki gibi bir yönetim istemiyorum e ne olacak şimdi yer yarılsada içinemi girsem acaba ya nasıl çözsek bu sorunu :)20 yıl önceki söylemler bunlar hala aynı şey geldigimiz nokta ortada bir dönüp bakın isterseniz bu noktadan geçmişe böyle olmasında sizin gibi söyleyenlerin ne kadar payı var
benim icin basortulu bir kadın istedigi heryerde ozgurce yasayabilir ben cogunlukla bizi batı hayranlıgı ve ozentisiyle suclayıp ilk fırsatt amerikaya veya avrupaya gidip yerlesenlerden bahsettim orda bile seriat istiyoruz diyenlerin gosterileri oldu cok anlamsız degil mi sizce de madem oyle neden ordasın..ben ulkemde rahatca giyinebilmek yasamak istiyorum ama olmuyor siz sanıyorsunuzki hep kapalılara baskı var ben elbise giydigim icin ki dizimin hizasındaydı kısa bile olsa kimseyi baglamaz ya hos bu sebeple bana musalla tasına nasıl yatıcaksın yok efenim baska bir zaman ramazan ayında boyle nasıl giyinebiliyorsun gibi laflar duydum bunda kimlerin payı var peki sorarım..daha bugun sevgilileri otobuste kameraya alan birinin haberi okudum sitede hayat tarzına saygı isterken baskalarınada saygı gosterecekler kapalı tanıdıgım arkadasım cok boyle dusunuyorlarsa onlarıda elestiriyorum soyle birsey de var kapalı diye rahatsız edilen kadınlar oldugunda onlarıda savunurum tek istedigim su hayatta baskalarının inancını hayat tarzını giyiminin sorgulanmaması

Back