• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Daha o günlerde bu olayin videosunu izledim. O sakallilar ordaki vahsilerin elinden aldı askeri. Bu fotolarin devami da var. Askeri arabaya koyup hastaneye goturuyorlar.

Hee bu sakallilarin masum olmasi diğer yapanlari aklamiyor ama bu kisiler masum.
Onlar askerleri kurtardi diyorsun, ya bunlar?
Koklerine kiran girmedi ya, ISID da sakalli zaten. Hepsi ordaydi katillerin o gece, davet uzerine. Her tarafta resimleri basildi ama hic biri yakalanmadi, kahraman oldular Turk askeri linc etmekten bunlar..
sakallilar.jpg

Koklerine kiran girmedi ya, ISID da sakalli zaten. Hepsi ordaydi katillerin o gece, davet uzerine. Her tarafta resimleri basildi ama hic biri yakalanmadi, kahraman oldular Turk askeri linc etmekten bunlar..
Eki Görüntüle 1963415
Diyorum zaten onlar masum diye diğerlerini aklamak gibi bir niyetim yok. Sadece aslini bildigim bir olay hakkinda bilgilendirmek istedim.

Turk askerinin naasinin yaninda bozkurt isareti yapan , Köprüde askerleri linc ederken videoya alan ( Dort tanesini oldurduk bu besincisi diye hincla kosuyordu videoyu ceken yaratik) Muratin Ragipin katilleri( Bunun da videosunu izledim malesef) ortalikta geziyorlar.
Hadi 15 Temmuzda insanlarin uzerinden tanklarla geçenler hapiste. Peki bi halttan haberi olmauan masum eratin katilleri niye geziyor?

Diyorum zaten onlar masum diye diğerlerini aklamak gibi bir niyetim yok. Sadece aslini bildigim bir olay hakkinda bilgilendirmek istedim.

Turk askerinin naasinin yaninda bozkurt isareti yapan , Köprüde askerleri linc ederken videoya alan ( Dort tanesini oldurduk bu besincisi diye hincla kosuyordu videoyu ceken yaratik) Muratin Ragipin katilleri( Bunun da videosunu izledim malesef) ortalikta geziyorlar.
Hadi 15 Temmuzda insanlarin uzerinden tanklarla geçenler hapiste. Peki bi halttan haberi olmauan masum eratin katilleri niye geziyor?
Iste bu son yillarda magaralarindan yeryuzune cikmis sakalli sakalsiz tum cani katiller, tecavuzculer inlerine geri donsun, geldikleri yere geri gitsinler, insan icine cikmaya gene eskisi gibi korksunlar, kadinlara dokunduklarinda, cocuklara dokunduklarinda gene eskisi gibi asil onlar linc edilsinler diye bu referandumda Hayir# diyorum. BAslarinda onlari destekleyecek, koruyacak, kadin tahrik etti, cocuk kendi istedi diye saliverip gene ayni seyi yapmasini, digerlerinin de cesaretlenmesini saglayan kadin dusmani boluculer bu milletin basindan defolup gitsin diye, onlara istedikleri gucu vermemek icin hayir# diyorum. Adalet bu ulkede de tecelli etsin artik diye butun masumlar, butun kurbanlar, butun sehitler adina Hayir# diyorum.

Eki Görüntüle 1963415
Sakallilari bu sekilde yaftalayamazsiniz.kimsiniz siz yaa kendinizi ne zannediosunuz...medeniyet ve laikligin etegi altina siginmis insanlar toplulugu...

"Türkiye Büyük Millet Meclisi genel oyla seçilen altıyüz milletvekilinden oluşur."

AK Parti'nin 317, CHP'nin 134, HDP'nin 59 ve MHP'nin 40 vekili vardır hatırlatmamızı da yapalım.

Soru-1
Vekil sayısı 600 olunca salt çoğunluk 301 vekil demek olacak, herhangi bir sebeple suç işledikleri iddiası olan bakanlar, yardımcılar için salt çoğunluk nasıl sağlanacak?
Dipnot mevcut sistemde salt çoğunluk için 276 vekil gerekir, bu sayı yeni değişiklikte 301'e yükseltilecektir.

Bu maddelerdeki değişiklikler bakanların yasama ve yürütmenin üzerindeki egemenliklerini devam ettirmelerine olanak sağlamıyor mu?

Bakanların yargılanamayacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kopya çekmeyin dediğinizden salt çoğunluk nasıl olur bilmiyorum umarım saçmalamam:KK45:
Soruyu tam anlayamadım.Bakanlar AKP den olursa 301 kişi nasıl bulunacak mı demek istiyorsunuz?Yeni sisteme göre milletvekili seçimi için ayrı ,başkanlık için ayrı partiye oy verebiliyoruz.Mesela şu anki sistemde herkes adaya değil çoğunluk partiye veriyor.Yeni sisteme göre bunun önüne geçildiğinden daha faydalı değil mi?AKP milletvekilininin çoğunluk olması ihtimali azalmıyor mu?Bu durumda ceza almaları daha kolay değil mi?:KK64:
Yeni sisteme göre bakan olan kişinin milletvekilliği düşüyor.O halde yasama ,yürütme bağı bitecek.O zaman milletvekilleri daha etkin olmaz mı?Yeni sistemle direk millet hükümetin kurulmasında rol oynamayacak mı?Daha hızlı kararlar alınmayacak mı?(Soruyu yanlış anlasam da 5 puan verin örtmenim:KK45:)
Bakanların yargılanamaz olduğunu bilmiyordum.Cumhurbaşkanının bile yargılanabileceğini biliyorum ben.Cumhurbaşkanı dahi yargılanacaksa bakanlar nasıl yargılanamasın ki?:KK64:Biraz kopya çekeyim.:ıslık:
http://kentaydin.com/yazarlar/2017/01/12/baskanlik-sisteminde-cumhurbaskani-yargilanabilir-mi/
Bakan yazdım ,cumhurbaşkanının yargılanamaz olduğu haber çıktı ,kopya çekmeyi de beceremedim.:olamaz:

Yukarıdaki linkler, alıntılar ve bilgiler ışığında soruyorum, madde 106'ya göre Bakanları, Başbakanı biz seçemiyorduk, var olan sistem değiştiğinde şimdiye kadar seçemediğimiz bakanları yine seçememenin milli iradeye katkısı nedir?
Başbakan Yıldırım değişiklik yapılacak maddeleri neden okuma gereği duymamıştır ?
Başbakan Yıldırım kendi projesi olduğunu söylemişti,muhakkak okumuştur haliyle.Abidik gubidik adamlar başbakan oluyor derken kimleri kastetti,ne demek istedi daha açık olmalıydı.Haliyle insanların aklına seçimle başbakan olmadığı ,kendisine de bu atıfları yapanların olduğunu bilmesi gerekir.

Aklıma neden Başbakan okumadı deyince aklıma dünden beri ortada dolanan Kılıçdaroğlunun yeni sistemde cumhurbaşkanı başka ,başbakan başka biri olursa sıkıntı der diyor,yani yeni sistemde başbakanlık var sanıyor ,bu konu geldi:KK53:.Kimi diyor ki başkanlık değil CB hakkında konuşuyor ama haberin detayına baktım radyo programındaki sorular başkanlık üzerineydi.Hadi diyelim ki başkanlıkla ilgili söylemedi,yine aynı kapıya çıkıyorhükümetin söylemiyle.Hükümetin içine çok başlılık kavga getirir diyerek bugünkü mevcut sistemi eleştirmiş oluyor böylece:ıslık:

Bana tanıdık geldi.Bilip bilmeden foto paylaşıyorsunuz ,bu paylaştığınız fotoya bakıp ta o kişileri hain edenler ,saldıranlar,yanlış anlayanlar var. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu yaptığı yanlış değil mi?O öndeki kişi dizi oyuncusu.Orada kafa kesmiyorlar ,darbe dolayısıyla yolun kapalı olmasından dolayı yaralı olan askere yardım etmek istiyorlar.
http://www.gazetevatan.com/o-isim-oyuncu-ali-nuri-turkoglu-cikti-968000-gundem/

Bana tanıdık geldi.Bilip bilmeden foto paylaşıyorsunuz ,bu paylaştığınız fotoya bakıp ta o kişileri hain edenler ,saldıranlar,yanlış anlayanlar var. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu yaptığı yanlış değil mi?O öndeki kişi dizi oyuncusu.Orada kafa kesmiyorlar ,darbe dolayısıyla yolun kapalı olmasından dolayı yaralı olan askere yardım etmek istiyorlar.
http://www.gazetevatan.com/o-isim-oyuncu-ali-nuri-turkoglu-cikti-968000-gundem/
Guzel aciklama.. Koydugum ikinci resme de boyle bir aciklama getirmeni heyecanla bekliyorum.

Bu anket gerçekten iyi olmuş. Türkiye'nin örneklemini almış. Kadın bu foruma üye ,bir kadın platformunda sakalı kutsal saydığı ağzını çalkala vs dediği yorumunu paylaşıyor. Hala medeniyete, laikliğe laf ediyor. Aslında kendince haklı tabii rahat batıyor. Kara çarşaf zorunluluğu olmadan istediği gibi sokağa çıkıyor. Dilediğini yapıyor. Tutan yok madem medeniyet,laiklik gözünüze battı buyrun medeniyetsiz yaşayın. Hem medeniyetle yan gel oh, hem laf et. Kendini kisitlayip medeniyetsiz yaşamak da bir tercih. Ama bu kesimin genelinde olduğu gibi laikliğe çöp atip laikliğin en büyük sefasini sürenler olduğu için alıştık bu çift yüzlü sözlere.

Bu anket gerçekten iyi olmuş. Türkiye'nin örneklemini almış. Kadın bu foruma üye ,bir kadın platformunda sakalı kutsal saydığı ağzını çalkala vs dediği yorumunu paylaşıyor. Hala medeniyete, laikliğe laf ediyor. Aslında kendince haklı tabii rahat batıyor. Kara çarşaf zorunluluğu olmadan istediği gibi sokağa çıkıyor. Dilediğini yapıyor. Tutan yok madem medeniyet,laiklik gözünüze battı buyrun medeniyetsiz yaşayın. Hem medeniyetle yan gel oh, hem laf et. Kendini kisitlayip medeniyetsiz yaşamak da bir tercih. Ama bu kesimin genelinde olduğu gibi laikliğe çöp atip laikliğin en büyük sefasini sürenler olduğu için alıştık bu çift yüzlü sözlere.
Zorunuza mi gitti.Ben o peygamberin ummeti olarak onun sunnetine sözü hareket sayiyorum.. Keyfine göre biraksa lafiniz olmaz ama dimi.kimmis iki yüzlü.. O asagi gördüğünüz kara carsafi da büyük bi serefle giyiniorum.. Bunun icin yobazlik damgasi yiyorsam hiçte gocunmam.. Sizler kendinize bakin.. Gercekten vahim durumdasiniz. Defalarca da soylerim bunu.. Hadi simdi bak isine....

Zorunuza mi gitti.Ben o peygamberin ummeti olarak onun sunnetine sözü hareket sayiyorum.. Keyfine göre biraksa lafiniz olmaz ama dimi.kimmis iki yüzlü.. O asagi gördüğünüz kara carsafi da büyük bi serefle giyiniorum.. Bunun icin yobazlik damgasi yiyorsam hiçte gocunmam.. Sizler kendinize bakin.. Gercekten vahim durumdasiniz. Defalarca da soylerim bunu.. Hadi simdi bak isine....
canim benim bosyere o tatli canini uzme sinirlerini bozma gercekten degmez. anlamazlar. sen 16 nisan aksami evet oylari yuzde 50 yi astigi zamanki yasayacagin gurur ve mutluluguna yogunlas. gerci biz bunu son 15 yildir defalarca yasadik cok sukur. ama olsun bu sefer ki baskanlik ve zafer cok daha buyuk insallah..:KK15:

İftiranın da böylesi. Bir canlıyı su içerken görsem rahatsız olmasın diye sessizce yolumu degistiririm degilki peygambere hakaret edicem öyle mı ? Çarşaf giysinin diye siz dindarsiniz bir. Ben farklı bir şey demiyorumki. Madem medeniyet ve laiklik batıyor buyur medeniyetsiz yasa diyorum. Çarşaf giyip sokağa cikabildigin bir ülkede rahatça internete girmek de bir medeniyet.ben de diyorumki madem bizler yanlisiz, medeniyet kötü. Siz de pek bir laiklik dusmanisiniz buyrun gitmeyin internete,medeniyetin getirdiği,laikliğin sağladığı tüm haklarinizdan vazgeçin. Oy kullanma hakkını dahi begenmediginiz laikliğin savunucusu sağladı. E bu ne şimdi ? Hem rahatça fikirlerini sun hem içinde cinselliğin de konuşulduğu platforma gir hem de bizlere yanlışsıniz de laikliğe medeniyete savur. Hem de sıkışınca peygambere hakaret de. Hadi ordan ya, ay ugrasamiycam gerçekten ben kendi dogruma göre dosdogruyum kardeşim. Fikrimle yaptıklarım uyuşuyor benim. Kendi içinde celisenler dürüst davranmayanlar düşünsün.

canim benim bosyere o tatli canini uzme sinirlerini bozma gercekten degmez. anlamazlar. sen 16 nisan aksami evet oylari yuzde 50 yi astigi zamanki yasayacagin gurur ve mutluluguna yogunlas. gerci biz bunu son 15 yildir defalarca yasadik cok sukur. ama olsun bu sefer ki baskanlik ve zafer cok daha buyuk insallah..:KK15:
Kadınlara seçme ve seçilme hakkını veren birinin sağladığı şurada rahatça düşünceniz i paylasabildiginiz laiklik gibi bir insanin olduğu yerde gerekli hakkı veren birinin kemiklerini sizlatiyorsunuz. Ben çok üzülüyorum evet gerçekten siz üzülmeyin. Adalet çok mühim benim yaşam bicimimde. Ben tabiri caizse ekmeğini yediğim yere laf etmem. Niye üstünüze alindinizki ? Ben kötü bir şey demiyorum . Aksine dinle uyumlu bir şey diyorum. Gerçek müslüman olalim dürüst davranıp dürüst yaşayalım diyorum. Laiklik ve medeniyet batiyorsa bunlardan uzak yaşayın diyorum bunda ne varki . Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum. Fikriniz gibi yaşayın diyorum. Mesela cumhuriyetin verdiği hakalrdan Atanın verdiği haklardan feragat edin o zaman biz de dürüstlüğünü ze inanalim. Ama yok hem pastam dursun hem karnım doysun derseniz Hem burada laikliğe laf atar hem de o hakkı dibine kadar kullanırsınız kusura bakmayın buna da dürüstlük falan denmez.

Kılda keramet olsaydı keçiler evliya olurdu.
Her sakallıdan da evliya olsaydı; meyhanelere nur yağardı.

Savunmasiz insanlar tanklarin onunde ne ariyorlarmis? Bu konuda bir video seyrettim, adam resmen kollarini iki yana acmis uzerine hizla gelen tanka kafa tutuyordu, ezildi maalesef.. Insan kendini bilmeli. Aptalligin adi degildir sehadet.

Gezi protestolarinda silahsiz savunmasiz insanlarin gozu cikartildiginda, kimyasal katilmis tazyikli sularla yakildiginda, dove dove, lastik mermilerle oldurulduklerinde onlara bu kiyimi yapanlara da vatan haini dediniz mi?
Merakımdan soruyorum şehidimiz Ömer Halisdemir'in şehadeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Size göre emri veren komutanı da suçlu o halde?

Guzel aciklama.. Koydugum ikinci resme de boyle bir aciklama getirmeni heyecanla bekliyorum.
Varsayalım açıklama getirdim ne olacak?İlk fotona gerekli açıklamayı getirdim senin açından değişen birşey oldu mu?Suçluluk hissi uyandırdı mı sende ,kendinden utandın mı haksız yere birini suçladığın için .Hayır...Kısaca güzel bir açıklama öyle mi?Varsayalım araştırdım buldum,3.resim gelecek,ya bu diye....Gerçekten inanıyor musun ,inanmak işine mi geliyor ,inanmak mı istiyorsun,araştırmadan görüntü yayınlıyorsun bilemiyorum.

Merakımdan soruyorum şehidimiz Ömer Halisdemir'in şehadeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Size göre emri veren komutanı da suçlu o halde?

Deynep,şimdi sivil vatandaşla askeri personeli karşılaştıramazsın.
Askerlikte verilen emire karşı çıkamazsın,emir bıçak gibidir..
Verilen emire uymak zorundasın,bencede komutanının verdiği emir doğruydu..

Back