Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tamam arastirdin ve hangi maddeler ne gibi olanaklar sagliyor acikla bize biz de karsi goruslerimizi sunalim. Bakalim ne var ne yok?

Peki neden kararınızı değiştirdiniz?
Gerçekten merak ediyorum neden?

Ahh ahh bu milleti koyun sürüsü yerine koyan zihniyetin savunucularisiniz siz.
Bende ne bekliyorum ki zaten?
Kim koyun sürüsü dedi pardon? Ben sadece sana hitaben bir mesaj yazdim ve mesajimda koyun gibi bir ifade gecmiyor. Carpitmayalim lutfen.
Diğer mesajinda okuyup arastirip kabul ettigini soylemissin ben de ne getiriyor olumlu anlat da bilelim demisim. Koyun olarak gorsem bunu soylemem herhalde

Tamam arastirdin ve hangi maddeler ne gibi olanaklar sagliyor acikla bize biz de karsi goruslerimizi sunalim. Bakalim ne var ne yok?
Her insan farklı dusunur farklılıklar bizi tamamlayan şeylerdir. Benim düşüncelerim size farklı gelebilir ama ben cok demokratik bir yapiyi savunmuyorum cok demokrasinin iyi bisey olduğunu düşünmüyorum. Bu terörün bu kadar artması da bu yüzden. Insanlar acik acik ben pkk yi savunuyorum diyebiliyorlar. Diyemesinler ya benim zoruma gidiyor bu insanlarla aynı okulda aynı hastanede aynı parkta bahçede olmak zoruma gidiyor.
Her dusunceye saygım var ama vatan hainliğine aslaa!!
Terör mesrulastirilmasin, şehit vermeye alışmayalım, insanlar vatanina hainlik etmekten korksunlar. Verilen cezalar caydırıcı olmalı ki bitmeli hainlikler.

Az cok biliyoruz konuşulanları degil mi?

Kk da buyuk farkla sonuclar hayir diyorsa sonuclarin evet cikacagi kesinlesti.

Bu dediğiniz faşizm oluyor yalnız.
Ve en kötüsü baskıyla susturulan her farklılık nefrete dönüşür ve terörü daha çok besler.
Bugün siz çok seslilik olmasın herkes sussun ben tahammül edemiyorum diyorsunuz ya o susturulanlar da gün gelir sizi susturur.
Yanlış olan bu.
Terör bitsin derken daha da beslemek bu.

Peki nasil bitecek bu terör kendi kendine sönmesini mi beklicez?

Tüm bunlar senin destek verdiğin hükümet sayesinde oldu bilmem farkında mısın?

Ama şu cümle her şeyi özetliyor. Demokrasinin iyi bi şey olduğunu düşünmüyorum. BAşkanlıkla demokrasi gelmeyeceğini kabul etmke de bir şey tabi Ee bu DEMOKRASİ NÖBETLERİNi nereye koyalım?

Peki nasil bitecek bu terör kendi kendine sönmesini mi beklicez?

Eskiden İslami hayat tarzı olanlara baskı yapıldı, başörtüsü yasaktı ne oldu peki? Herkes açıldı saçıldı mı? Yoksa daha da nefreti körükledi mi?
Yol bu yol değil buradan bile bunu anlamanız şazım.
Siyasi yasaklandı Tayyip Erdoğan durduruldu mu? Daha da güçlendirdi mi?
Şimdi başka kesimlere baskı uygulanırsa bu geçmişte o kesimin nefretle ve hırsla geleceğini gösterir. Siyasi yolla olmazsa terörle.
Yolu bu değil tarihte defalarca baskıyla susturulmak istenen oldu ama başaran diktatör olmadı.

Demokrasiyi benimsemeyen insanlar günlerce nöbet tutmuş,pes diyorum ..

Sistem değişiyor oyle herkes kafasına estiği gibi davranamayacak ben şu örgütü savunuyorum diyemeyecek ve o terör örgütünün elebaşı guzel evlerde guya hapis hayatı yaşamayacak odası bilmem kac cm küçüldü diye kac tane askerimiz öldü .
Çözüm süreci dedik barış dedik demokrasi dedik dusunce özgürlüğü dedik ama bunlar bizim iyiniyetimizi suistimal edip daha da büyüdüler.

Bu sefer de kandırıldık Allah affetsin milletimiz affetsin denildiğinde komple ülke elden gidecek ama işte.
Hepiniz mesul olacaksınız ve ben varsa hakkım helal etmeyeceğim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…