- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorsak hdp'nin hayır dediğini sanıyorlar. Ne fetö ne de hdp hayır demiyor. Başkanlık en çok onların işine gelir.Bu Akp tayfasi Bahceliyi ovup duruyorsunuz da adam "Biz evet demesek bunlar Hdp ile birlik olacak o sekilde Baskanligi getirecekti o yuzden evet dedik" diyor. Bi de boyle bakin
Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..
Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..
Bugün Binalı Yıldırım bey konuşmasında 'hayır' diyenlere demediği hakareti bırakmadı. Fetö artıklarıymışız, daha dün fetöyle kol kola olan hocam diyen biz miydik? Darbede ben sokaktaydım hem de o gece hemen çıktım. Meydanda 1 ay nöbete de gittim ve ben bir ak partili değildim. Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...
Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.
Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.
Aslında HDP ye en çok yardımı eden AKP dir. MHP nin oyu arttı. CHP nin oyu az miktar arttı. Ama AKP nin oyu oldukça büyük oranda düşmüştü. Öyle değilmiydi?Yanlış hatırlamıyorsam Hdp barajı aştığı için sinirlendi .Bahçeli ilk geceden itiraz etti.Seçimler yenilendi tekrar yapıldı.
Ben öyle birşey demedim. Siz kendinizi öyle tanımlıyorsanız o başka.Heee devlet millet derdinde. Hayircilar da devlet millet derdinde degil. Zaten vatan hainiler dinsiz şeytanlar
Devlet Bahçeli ona oy verenlere ihanet etti.
Ne alakası var? Nerden ne çıkarıyorsunuz?Baskanlik gelmezse ulke parcalanacak devlet dagilacak mi yani?
Chess, Insallah yolun duserse ben de cok tanismayi isterim.Manhattan 'a 90km uzaktayim sadecesourapple kk da en tanışmak istediğim insansın abd ye yolum düşerse haber edeceğim
Siz de yazmışsınız ama diğer başka yazanlarda vardı.Sadece sizin mesajınız üzerine yazmadım genel olarak yazdım.vaad edildi sorusunu soran benim alıntı yapınız lütfen ki cevap hakkımı kullanayım
benim bildiğim hiç bir milliyetçi başka bir görüşün,partinin arkasına sığınmaz vatanını millletini her şeyin üstünde tutar ama zaten mhp nin gerçek milliyetçi kadrosu da hayır diyor.o yüzden ben mhp evet diyor görüşünü kabul etmiyorum.
bahçeliye başbakanlıktan da daha güzel şeyler vaad edildiğine inanıyorum.bekleyip göreceğiz.