• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
bir gün olaylar tersine döner ve sizin tam zıt görüşünüzde bir insan başkan olursa ve tüm yetkilerini kullanırsa ne yapacaksınız evet diyen arkadaşlarım?

pişman olmayacak mısınız?

Bugün Binalı Yıldırım bey konuşmasında 'hayır' diyenlere demediği hakareti bırakmadı. Fetö artıklarıymışız, daha dün fetöyle kol kola olan hocam diyen biz miydik? Darbede ben sokaktaydım hem de o gece hemen çıktım. Meydanda 1 ay nöbete de gittim ve ben bir ak partili değildim. Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...

Bu Akp tayfasi Bahceliyi ovup duruyorsunuz da adam "Biz evet demesek bunlar Hdp ile birlik olacak o sekilde Baskanligi getirecekti o yuzden evet dedik" diyor. Bi de boyle bakin:deli:
Sorsak hdp'nin hayır dediğini sanıyorlar. Ne fetö ne de hdp hayır demiyor. Başkanlık en çok onların işine gelir.
Binali Bey'i dinledim, başkanlığı açıklamıyor yahu anlatmıyor. Tek dediği şunlara inat bunlara inat evet. Bu mudur yani?

Nedenki?
Burdan da anlaşıldığı üzere Bahçeli de konuya parti bazında bakmıyor, "devlet, millet" derdinde.
Rte değil mesele..

konuşmayı izlediysen ne demek istediğimi anlamışsındır, dediğim gibi evet diyebilir kendisininde dediği gibi bundan kime ne, ister evet der ister hayır, ama kraldan çok kralcı olması düşündürücü, konuşmasında millet esasından çok akp li erdoğan sevdalısı gibiydi... yoksa evet der hayır der o problem değil, muhalefet partisi başkanın erdoğan sevdalısı olması garip, demekki onun için mesele erdoğan, millet devlet değil, yani bu sadece bana garip geliyorda olamaz sanırım:KK51:
özellikle de eski, erdoğan karşıtı konuşmalarına bakılırsa son derece komik ve tutarsız bi lider(!)

Son düzenleme:
Bugün Binalı Yıldırım bey konuşmasında 'hayır' diyenlere demediği hakareti bırakmadı. Fetö artıklarıymışız, daha dün fetöyle kol kola olan hocam diyen biz miydik? Darbede ben sokaktaydım hem de o gece hemen çıktım. Meydanda 1 ay nöbete de gittim ve ben bir ak partili değildim. Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...

İyice zıvanadan çıktılarda Allah yardımcımız olsun.

Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.:işsiz:

Yanlış hatırlamıyorsam Hdp barajı aştığı için sinirlendi .Bahçeli ilk geceden itiraz etti.Seçimler yenilendi tekrar yapıldı.

Kaldı ki ;hani kimbilir ne vaad edildi diyorlar ya,makam mevki peşinde olsaydı ,7 Haziran seçimlerinden sonra,CHP kendileri açıkladı başbakanlık teklif ettik kabul etmedi diye.Kabul etmez miydi o zaman?İlla bir çıkarı olacak kafasındalar.:işsiz:

vaad edildi sorusunu soran benim alıntı yapınız lütfen ki cevap hakkımı kullanayım

benim bildiğim hiç bir milliyetçi başka bir görüşün,partinin arkasına sığınmaz vatanını millletini her şeyin üstünde tutar ama zaten mhp nin gerçek milliyetçi kadrosu da hayır diyor.o yüzden ben mhp evet diyor görüşünü kabul etmiyorum.

bahçeliye başbakanlıktan da daha güzel şeyler vaad edildiğine inanıyorum.bekleyip göreceğiz.

bu arada arkadaşlar "izlediniz mi?" diye altını çizmemin sebebi, mimiklerini ve vucut dilini görmeniz, eğer izlemediyseniz akşam haberlerdinde ya da internetten izleyin lütfen, yani gazetede söylediklerini okumaktan çok farklı, tabii ki sayın erdoğan derken bağırırken yüzü kızardı yani ben bu şekilde erdoğanı savunan kimseyi görmedim akp lilerde bile

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam Hdp barajı aştığı için sinirlendi .Bahçeli ilk geceden itiraz etti.Seçimler yenilendi tekrar yapıldı.
Aslında HDP ye en çok yardımı eden AKP dir. MHP nin oyu arttı. CHP nin oyu az miktar arttı. Ama AKP nin oyu oldukça büyük oranda düşmüştü. Öyle değilmiydi?

Hadi %2-3 ü MHP ye gitsin. Geri kalanı nereye gitti. Bu kediyse ciğer nerede? Bu ciğer ise kedi nerede?

O zamanki tepkisi seçimlerin yenilenmesini istediği içindi .

Bahçeli en son seçimde milletvekili sayısını yarıya indirdi.Ona karşı farklı kişiler kurultay yapmak istedi.

Bu aşamada da Erdoğan Bahçeliye koltuğunda kalması için yardım etti.

Hala Bahçelinin eveti desteklemesini vatanı milleti düşünmesi olarak değerlendirenler var. Lütfen ama lütfen biri EVET'in vatanı milleti düşünmeyle olan ilgisini anlatabilir mi? Ne olur bir anlatın. İki tane mantıklı cümle yazın şuraya. Kararların çabuk alınması ve el ayak bağlanması dışında. Onlara açıklamamı yaptım isterseniz bir daha yaparım. Ama konuşalım ne olur. İçi boş, arkasını dolduramayacağınız şeyler söylemeyin artık. Yazın buraya. Azıcık emek verin de anlatın. Ezberden konuşmadığınızı anlayalım lütfen.

Devlet Bahçeli:
Diyelim ki Erdoğan başkan ya da partili Cumhurbaşkanı oldu, bundan sonra krallık talep etmeyeceğini kim garanti edecektir?

Numan Kurtulmuş:
"Mevcut sistemle başkanlık krallığa dönüşür. Erdoğan için söylemiyorum beni de getirseler krallık oluşur" (2011)

Heee devlet millet derdinde. Hayircilar da devlet millet derdinde degil. Zaten vatan hainiler dinsiz şeytanlar :işsiz:

Devlet Bahçeli ona oy verenlere ihanet etti.
Ben öyle birşey demedim. Siz kendinizi öyle tanımlıyorsanız o başka.
Ama derdinizin gerçekten ülke çıkarı olmadığı kesin

Yahu biri de çıkıp desin ki referandumun Erdoğan ile Perinçek arasında tercih yapma ile alakası ne?
Çok şey istemiyorum şu hayattan sadece kafa tasımızın içindekini kullanabilme gücü. Sihirli bir değneğim olsa herhalde bunu yapardım. Ülke bambaşka bir yer haline gelirdi.

vaad edildi sorusunu soran benim alıntı yapınız lütfen ki cevap hakkımı kullanayım

benim bildiğim hiç bir milliyetçi başka bir görüşün,partinin arkasına sığınmaz vatanını millletini her şeyin üstünde tutar ama zaten mhp nin gerçek milliyetçi kadrosu da hayır diyor.o yüzden ben mhp evet diyor görüşünü kabul etmiyorum.

bahçeliye başbakanlıktan da daha güzel şeyler vaad edildiğine inanıyorum.bekleyip göreceğiz.
Siz de yazmışsınız ama diğer başka yazanlarda vardı.Sadece sizin mesajınız üzerine yazmadım genel olarak yazdım.
Bahçeli normal şartlarda yine partisi için çalışır.Bugünlere kadar Rte ye hep muhalefet değil miydi?.İşte görüşmelerde oldu ne olduysa.Bazıları vaad edildi birşeyler der.Bazıları kirli oyunların oynandığını,Bahçeli'nin bu durumdan haberdar olduğunu,devlete destek çıktığını düşünür.Herkes istediğini inanmaya özgür.Ben ikinci şıkka inanıyorum.Tabii ki her MHPli evet görüşünü desteklemiyor.Konuşmayı izleyince bile bazıları coşkulu alkışlarken bazıları alkışlamıyor,bazıları ise zoraki ,isteksiz bir şekilde alkışlıyor.Dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz ,hayırlısı olsun(hayırlısı kelimesinden farklı bir anlam çıkarmayın:KK53:)

Back