• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Anatolia Tüp bebek merkezi başlıkları neden kapatılıyor?

canım 7100 lira işlem parası değil mi . yani tüp bebek süresince hocaya her gidişte 350lira vermiyoruz değil mi . bi de ilk görüşmeye gittiğiniz de ücret ödediniz mi bende novaart ta ilk tüp bebek denememi negatifle sonuçlandı. şimdi ikinci tüp bebeği işallah anatolia da hakan hocayla düşünüyorum .işallah hayırlı olur
Canım neden novaart dan anatolia ya geçtin Novaart dan memnun kalmadım mi bende iki defa denedim negatif oldu tekrar orda deneyim mi denemeyin mi kararsizim anatolia ya gittin mi nasıl fark var mi fikir verirmisin çok kararsizim

Canım neden novaart dan anatolia ya geçtin Novaart dan memnun kalmadım mi bende iki defa denedim negatif oldu tekrar orda deneyim mi denemeyin mi kararsizim anatolia ya gittin mi nasıl fark var mi fikir verirmisin çok kararsizim
canım novaart dan şöyle memnun kalmadım ben bir yıldır gidiyorum ahmet hocanın hastasıyım sadece bana biraz ilgisiz geldi ve kişiye özel tedavi uygulamadığını düşündüm.bana hiç test yapmadı önce aşılama yaptık sonra tüp bebek şimdi negatifi aldığımda tekrar sordum hocam yaptırmam gereken tetkik varmı bana bişe söyleyin yapayım dedim hiç bişeye gerek yok dedi geçiştirdi o açıdan ikinciyi yaptırmayı düşünmedim anatolia ya henüz görüşmeye gitmedim negatiften sonraki hastalığımı bekliyorum zaten hemen yaptırcak maddi olarak hazırlığımız yok biraz para biriktirmemiz gerekiyor o yüzden şuan malesef bir fikrim yok anatolia hakkında .sadece duyduklarım ve tavsiyeler :)

canım novaart dan şöyle memnun kalmadım ben bir yıldır gidiyorum ahmet hocanın hastasıyım sadece bana biraz ilgisiz geldi ve kişiye özel tedavi uygulamadığını düşündüm.bana hiç test yapmadı önce aşılama yaptık sonra tüp bebek şimdi negatifi aldığımda tekrar sordum hocam yaptırmam gereken tetkik varmı bana bişe söyleyin yapayım dedim hiç bişeye gerek yok dedi geçiştirdi o açıdan ikinciyi yaptırmayı düşünmedim anatolia ya henüz görüşmeye gitmedim negatiften sonraki hastalığımı bekliyorum zaten hemen yaptırcak maddi olarak hazırlığımız yok biraz para biriktirmemiz gerekiyor o yüzden şuan malesef bir fikrim yok anatolia hakkında .sadece duyduklarım ve tavsiyeler :)
Cevap için asıl canım bende iki defa denedim Novaart da mehmet hocanın hastasıyım yeni aldım negatif sonucu hemen tekrar denemek istiyorum ama kararsizim aynı yerde devam etmek icin

Cevap için asıl canım bende iki defa denedim Novaart da mehmet hocanın hastasıyım yeni aldım negatif sonucu hemen tekrar denemek istiyorum ama kararsizim aynı yerde devam etmek icin
hay allah :( hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını işallah bizde görcez pozitif sonuçları güzel güzel alcaz bebeklerimizi kucağımıza :) bu arada nereye karar verirsen beni de bilgilendirirmisin .

Anatolia hastası olarak çok memnun olduğumu belirtmek istedim :) Belki sizlerede fikir olur.
Hemşireleri, doktorları öyle tatlı ve kibarlar ki.

Arkadaşım 3 kere histeroskopi olmanın nedeni neydi? Ve doktorlar neden histeroskopi yapıyor?
Kusura bakma mesajına biraz geç yanıt veriyorum canım.ben yumurtalık tüberkülozu geçirdim 5 kez tüp bebek yaptırdık ve tutmadı embriyo lar gayet iyi oluyo ama rahim tutmuyor ve tabiki tüberküloz rahime de biraz yapı şıklık yapmış o yüzden. Histereskopi yapılıo.nisanda tekrar tedaviye başlayacağım öncesinde yine histereskopi yapılacak yani rahim içini hazırlamak temizlemek tutunmayı engelleyecek bi komlikosyon varsa onu Yok etmek için yapılıo histereskopi

Anatolia hastası olarak çok memnun olduğumu belirtmek istedim :) Belki sizlerede fikir olur.
Bende ilgid
2ba86 durumlardan haberdar ett lutfeeeen nasılsın transferin oldumu merakla bekliorum.bide sen bana cevap yazdığında ben nasıl bildirim alacağım .bana bildirim gelmiyo:(

Bende ilgid

2ba86 durumlardan haberdar ett lutfeeeen nasılsın transferin oldumu merakla bekliorum.bide sen bana cevap yazdığında ben nasıl bildirim alacağım .bana bildirim gelmiyo:KK43:
Canım yazdım mı sana bildirim düşecek, ben çarşamba günü transfer oldum. Bekliyorum. Transferim azcık ağrılı oldu ama hamdolsun bitti. Histeroskopini oldun mu cnm sen?

Canım yazdım mı sana bildirim düşecek, ben çarşamba günü transfer oldum. Bekliyorum. Transferim azcık ağrılı oldu ama hamdolsun bitti. Histeroskopini oldun mu cnm sen?
Bana bildirim yine düşmedi yaaaklıma geldin o yüzden gördüm.yaa çok heyecanlandım senin adına .inşallah güzel haberlerini alırım da bana da moral olur.ben nisanın 10 gibi adet bekliorum.adet bitiminde histereskopi daha sonra ilaç başlıycam mayısdaki adetimde de tedaviye tam olarak başlanacak inş.6. Denemem olduğu için uzun sürecek çok korkuyorum .anatolia da ilk defa yaptıracağım hakan bey e çok güvendik tabiki önce Rabbim bilir.

Kusura bakma mesajına biraz geç yanıt veriyorum canım.ben yumurtalık tüberkülozu geçirdim 5 kez tüp bebek yaptırdık ve tutmadı embriyo lar gayet iyi oluyo ama rahim tutmuyor ve tabiki tüberküloz rahime de biraz yapı şıklık yapmış o yüzden. Histereskopi yapılıo.nisanda tekrar tedaviye başlayacağım öncesinde yine histereskopi yapılacak yani rahim içini hazırlamak temizlemek tutunmayı engelleyecek bi komlikosyon varsa onu Yok etmek için yapılıo histereskopi
Anestezi ile mi yapılıyor histereskopi

Ben uzun tedaviler sonucu esim de sorun vardi tup bebek ile cocuk sahibi oldum. Ve bu merkezde asilama oldu tup bebek ile dollenme olmazken bana asilama uygulandi. Yani bu kadar kendini duyurmus bir merkez esimin bir tane dollemeye yetecek spermi olmadigi halde bana neden asilama uygulandi. Bunlar akilda soru bırakıyor. Once ince bir arastirma yapilmali. Bu ciftin neden cocugu olmuyor diye. Direkt gel sana asilama yapalim gel tup bebek. Ben şunu soylemeliyim ki önce kendiniz araştırın guzel doktorlar bulun tedavinize bakin sorunu bulun ha buna ragmen olmuyr bu o zaman basvurun tup bebek ya da asilamaya.

Ben uzun tedaviler sonucu esim de sorun vardi tup bebek ile cocuk sahibi oldum. Ve bu merkezde asilama oldu tup bebek ile dollenme olmazken bana asilama uygulandi. Yani bu kadar kendini duyurmus bir merkez esimin bir tane dollemeye yetecek spermi olmadigi halde bana neden asilama uygulandi. Bunlar akilda soru bırakıyor. Once ince bir arastirma yapilmali. Bu ciftin neden cocugu olmuyor diye. Direkt gel sana asilama yapalim gel tup bebek. Ben şunu soylemeliyim ki önce kendiniz araştırın guzel doktorlar bulun tedavinize bakin sorunu bulun ha buna ragmen olmuyr bu o zaman basvurun tup bebek ya da asilamaya.
Canım ben de ünle şanla şöhretle iyi doktor olunmayacağına inananlardanım.. aynı hatayı ilk tedavimde yaptım.. Adı çok duyulmuş bi merkezde tedavi oldum.. Pzitifi de gördüm ama hiç test yapılmadan herkese standart kullanılan ilaçlar kullanarak resmen bebeklerimi kendi ellerimle öldürmüşüm :( Çok üzüldüm bunu öğrenince.. Progesteron değerim zaten aşırı yüksekmiş hiç ölçülmedi 17 OH progesteronum benim ve ben gebelik oluştuktan sonra da günde 600 mg progestan fitil kullanmaya devam ettim.. Hatta rahim duvarım o kadar kalınlaşmışki kanamam o sebeple başlamış.. Kanamam başlayınca da yine progestan iğneyi yüklediler hiçbişey ölçmeden biçmeden.. Ve kan pıhtılaşmam varmış ileri derecede ama o sırada bilinmiyodu tedbir amaçlı kullanılıyodu kanamam olunca onu da kesti doktorum ve sonuç bebeklerimi kaybettim 9. haftada.. 10. haftada da malesef kürtaj geçirdim..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Tüp bebeğini Nerede yaptırdın?

Canım ben de ünle şanla şöhretle iyi doktor olunmayacağına inananlardanım.. aynı hatayı ilk tedavimde yaptım.. Adı çok duyulmuş bi merkezde tedavi oldum.. Pzitifi de gördüm ama hiç test yapılmadan herkese standart kullanılan ilaçlar kullanarak resmen bebeklerimi kendi ellerimle öldürmüşüm :KK43: Çok üzüldüm bunu öğrenince.. Progesteron değerim zaten aşırı yüksekmiş hiç ölçülmedi 17 OH progesteronum benim ve ben gebelik oluştuktan sonra da günde 600 mg progestan fitil kullanmaya devam ettim.. Hatta rahim duvarım o kadar kalınlaşmışki kanamam o sebeple başlamış.. Kanamam başlayınca da yine progestan iğneyi yüklediler hiçbişey ölçmeden biçmeden.. Ve kan pıhtılaşmam varmış ileri derecede ama o sırada bilinmiyodu tedbir amaçlı kullanılıyodu kanamam olunca onu da kesti doktorum ve sonuç bebeklerimi kaybettim 9. haftada.. 10. haftada da malesef kürtaj geçirdim..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bebeklerimizi en kısa sürede kucağımiza alırız. Benimde maalesef negatif ile sonuçlandı.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bebeklerimizi en kısa sürede kucağımiza alırız. Benimde maalesef negatif ile sonuçlandı.
Sağol canım çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun :( Herşeyin hayırlısı olsun ama işte böyle ihmaller falan olunca insan daha çok üzülüyo pişmanlıklarım var ama keşke demek istemiyorum Allah doğru zamanda verecektir mutlaka herkesin bebeğini.. Bizim de bunları yaşamamız gerekiyomuş demekki.. Ben dün yeni tedavime başladım.. Sen ne zaman gördün negatifi canım? Ne zaman tekrar tedavi düşünüyosun?

Back