• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Anatolia Tüp bebek merkezi başlıkları neden kapatılıyor?

Maalesef yok. Bir de ben doğruları yazdım diye eleştiri alıyorum. Sanıyorlar ki başka bir tüp bebek merkezine çalışıyorum. :) yada olumsuz diye bunları paylaşıyorum. Yemin ederim olumlu olsa bile fikrim aynı olacaktı. Ki Centrum dan önce iki yerde de olumsuz sonuç aldık ama oralara lafım yok.
Valla kimse eleştiriyoruz diye kızamaz ki zaten ben yaşadıklarımı biliyorum bu yüzden eleştirmek çok saçma önceki denemelerinizi nerde ypairdiniz acaba

Valla kimse eleştiriyoruz diye kızamaz ki zaten ben yaşadıklarımı biliyorum bu yüzden eleştirmek çok saçma önceki denemelerinizi nerde ypairdiniz acaba
Ayrıca bnm kimseden bi çıkarım yok herkese de iyi deme giibi bi zorunluluğum yok bana iyi davranmadılar doktor çok ilgisiz ki isterse dünyanın en iyi doktoru olsun bu gercegi değiştirmez

Kayseri memorial ve kayseri tıp fakültesi. Onlarda olumsuz du ama onlara lafım yok

Bide ulaşabileceğim numara varsa çok iyi olur ☺
Tolga hoca kendi yerinde kontrollerini yapıyor, yumurta toplama transfer için hrs hastanesini kullanıyor. Tolga ecemiş yazarsanız yerinin numarası çıkıyor:) çok ilgili biri.

Merhabalar,
bende kadınlarkulubune yeni katıldım. Hiç bir sorun olmamasına karşı 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyordu. bizde tavsiyeler üzerine Anatolia Tüp Bebek merkezine gittik.
İnsanların yazdığı gibi muayene kısa sürmüyor ve ekip çok ilgili. Şuana kadar onlarca para harcayıp gittiğim doktorlar iki dakikada muayene mi bitirirken Hakan Hoca çok uzun süre muayene etti. Sonrasında eşimi alarak bize herşeyi izah etti.
Hatta tüp bebek yapmayalım 6 ay daha deneyin dedi. Ama eşimle okadar kafaya koymuştuk ki hemen olsun istedik. 2 Şubatta Lucrin vurulmaya başlayacağım , umarım herşey güzel olur. :)
Çalışkanlarısınız galiba. Üst üste ayni tarihlerde acilan hesaplar ve olumlu yorumlar. Para dışında hiç bir gayesi olmayan bi merkez. Parası ve beklemek için zamanı çok olan, buyursun arkadaşlar. Ama tecrube etmiş biri olarak ASLA diyorum arkadaşlar. Yazık emeğinize ve paranıza.
Merhabalar,
bende kadınlarkulubune yeni katıldım. Hiç bir sorun olmamasına karşı 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyordu. bizde tavsiyeler üzerine Anatolia Tüp Bebek merkezine gittik.
İnsanların yazdığı gibi muayene kısa sürmüyor ve ekip çok ilgili. Şuana kadar onlarca para harcayıp gittiğim doktorlar iki dakikada muayene mi bitirirken Hakan Hoca çok uzun süre muayene etti. Sonrasında eşimi alarak bize herşeyi izah etti.
Hatta tüp bebek yapmayalım 6 ay daha deneyin dedi. Ama eşimle okadar kafaya koymuştuk ki hemen olsun istedik. 2 Şubatta Lucrin vurulmaya başlayacağım , umarım herşey güzel olur. :)

Çalışkanlarısınız galiba. Üst üste ayni tarihlerde acilan hesaplar ve olumlu yorumlar. Para dışında hiç bir gayesi olmayan bi merkez. Parası ve beklemek için zamanı çok olan, buyursun arkadaşlar. Ama tecrube etmiş biri olarak ASLA diyorum arkadaşlar. Yazık emeğinize ve paranıza.
İlerleyen yorumlarımı okumadannnn yorum yapmışsınız. Okuyun bakayımmmm çalışan mıyım????

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar ne kadar zor süreçler,anatolia ya giden yaptıran yokmu aceba başka bnde kararsızım

başından itibaren okudum ama yeterli gelmedi belki ve başka giden varmı diye sordum zaten
Şunuda belirteyim, anatoliada laboratuvarını çok övüyor yA hakan yaralı bak bakalım baş çalışanlardan biri kim ? Öz kızı..

Back