Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
gen art ta sonuç bekleyen arkadaşlar.sonuçlarınız olumlumu olumsuzmu?lütfen yazarmısınıııııızzz.....
canm ben genartta yaptırdım. çok emnun kaldık. Herşeyi araştırıyorlar neden olmuyor oluyor niye düşük oluyor diye. Ondan sonra yaıyorlar. Sonucum pozitif. Benim 6.denemem. Daha önce 5 tanesini tıp fakültesinde yapıldı.

merhabalar siteye yeni üye oldum. şu anda 10 haftalık üçüzlerime hamileyim.tedavimi hakan yaralı hocam yaptı ve ilk denememizdi. en son seviyede çikolata kisti tanısı konulmuştu ve hakan hoca ağustos ayında sadece sağ yumurtalığımda olan 3.5 cm'lik kisti aldı ve 3 ay sonrada ilk denemeye başladık. merkezin yoğunluğu ve hocaların size istenen zamanı ayıramamasına gelince haklısınız ve durumumuz oldukça hassas ilgi beklerken büyük bir şaşkınlık yaşıyoruz. Ancak benim daha ilk görüşmeyi yapmadan bile hocaya güvenim tamdı çünkü yine ankaranın en iyi jinekologlarından olan ve senelerdir benim rutin senelik kontrollerimi yapan doktorum çocuk yapmaya karar verdiğimi söylediğim an hakan hoca ve timur hocaya yönlendirdi beni. timur hocaya giden ve bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlarında var merak etmeyin ama ben bülent hocada orada olduğu ve benimle sürekli bir ilgilenen en az bir prof. olacağını bildigim için anatoliayı seçtim. gerçekten de yumurtalarımı hakan hocam transferimi bülent hocam yaptı. şimdi bebeklerimi bekliyorum sabırla.
çok uzattım biliyorum ama sorularınıza biraz da olsa cevap verebildiğimi umuyorum. hepinize koca koca şanslar bissürü bissürü yavrular diliyorum. sizler ve yavrularınız için en hayırlı zamanda olsun. anne adayları güçlü olsun hepsine değecek inanın bana.

prof.dr. kutluk oktay 20 martta ankarada olacakmış 13 haftamdayım genartta işlemlerim yapılmıştı dün kontrole gittim 2/3 gün genartta muayene yapacağını duydum amerikaya gidemeyen arkadaşlar ilgilenin bence dünyada tek diyebilirim............

canım iyiki söyledin arkadaşım var rahim kanseri yumurtaların dondurulması ile ilgili kutluk oktayı önermişler kendisi abd ye gidemeyeceğine çok üzülüyordu. bu gerçekten çok iyi oldu. şuan tedavim devam ediyor genartada böyle bir şey yaptığı için teşekür ederim demekki bilimsellik açısından doğru yerdeyim çok mutlu oldum.........

benim erken menapoza girmekte olan bir arkadaşım var. banada o söyledi kutluk oktay yurtdışında amerikada birçok ödül almış bu konuda. menapozlu kadınların tekrar yumurta üretmesi veya az sayıdaki yumurtlarının dondurulması gibi uygulamalara imza atmış. genartın doktoruymuş meğer yıl içerisinde belli zamanlarda genarta gelip Türkiyedeki hastalarıyla buluşuyormuş. bende arkadaşım için genartı aradım randevu aldım. şahsen benimde hoşuma gitti genartın böyle bilimsel bir doktorunun olmasına, gurur duydum hihoyyyt

bende hacettepede tedavi olurken ali ayhan bahsetmişti bu konuda abd de yaşayan dünyaca ünlü bir türk hekim var yılda bir geliyor ulaş demişti ama ben bir türlü ne telefonuna nede mail adresine ulaşabilmiştim sanırım türkiyeye geliyormuş kendisine nasıl ulaşabilirim birde muayene yapıyormu burada bilgisi olan varmı..........

arkadaşlar aranızda gazi üniv. tüp bebeğine giden varmı :uhm:
tecrübelerinizi anlatsanız

gazi üniversitesi bu konuda fazla ilgili değil giden herkese rapor çıkartıyorlar bende raporumu gaziden aldım 1200 ytl fark istediler özel merkezler 800 alıyor dedim onur yada ömer karabacak diye biriyle görüştürdüler oda sgk veya memur fark etmez biz yatak ücreti altında bu parayı alıyoruz dedi zaten ben özelde yaptırıyorum hem çok ilgileniyorlar hemde 800 ytl alıyorlar. ankaradaysan gir görüş ilk muayene ücretsiz genart tüp bebek merkezi diye bir yer hocası çok kibar.........

galibaa bende timur beyde yaptıracağım.bakalım bu ay görüşelim.ramazandan sonrada yaptıralım diyoruz.hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…