Anladığım kadarıyla senin çok içine sinen bir yer olmamış.merhaba arkadaşlar,
ben ilk evlendiğim ay gebe kaldım ve 6-8 hafta civarında düşük yaptım. aradan 2 ay sonra anatoila ya gittim. çikolata kis tin var bebek yapmaya çalışın bir kaç düşük daha olursa genetik test yapalım deyip yolladılar. daha sonra basit kistlerim ve rahim ağzı yarası nedeniyle tedavililer gördüm ve ilk gbaelikten bu yana 1o ay geçti bişey olmadı. pek çok kez belirtiler yaşadım ama adet oldum. sonra gürgan kliniğe gittim,önce ismini unuttuğum bir dr muayene etti. timur beyle görüştük.ultrasonda basit kistlerim ve 3 tane de çikolata kistim olduğunu söyledi. kan ve idrar testleri yaptırdım o ay dr a gitmeden önce başka bir dr tavsiyesiyle klomen kullanmıştım. adetim ilk kez gecikti(ilk gebeliğimde üstüne görmüştüm),o dönem 10 gün ayağa kalkınca rahmim çok ama çok acıdı,günlerce kahve rengi akıntı geldi. hemşiremi aradım tahlil sonuçları çıkınca gelirsiniz dedi. ertesi gün ssanki bir leğen kan boşaldı aniden. yine aradım gebelik testi yaptırın düzen lab.da bana fakslayın dedi hemşire. test sonucu 1 di. aradılar ve adetin 8.günü gelin dediler.gittim Timurbey 3D ultrasonla baktı.kanamamla ilgili hiç bir yorum yapmadılar. kanımla ilgili hapla geçebilecek ufak bir problemin olduğunu,çikolata kistlerimden dolayı acilen çocuk sahibi olmmam gerektiğini ayrıca eşiminde ufak sorunları olduğunu bu nedenle önce hsg sonra da tüp bebek denemesi yapmamızı tavsiye etti. bizim kanama ile ilgili yorum yapmaması sorunları tam açıklamayıp ilk gebeliğe tesadüf olmuş demesi canımızı sıktı. özel nedenlerden dolayı tüpbebek yapmaktan vazgeçmiştim ama şiddetle ve acilen gebe kalmam gerektiğini söylüyor drlar. şimdi ben ne yapacağım? Anatolia yı çok övdüler para alıp ilgilenmediler,Timur bey yeterli açıklama yapmadı. aslında timur beyin akademik yeteneklerine çok güveniyorum,gittiğimde psikolojim çok bozuktu,stresten sallanıp duruyordum. acaba aşırı endişelendirmemek için mi öyle davrandı diyorum?
aklım çok karışık.
Tatlımteşekkürler.memnun olmadığın yönleri nelerdir? bir de gen araştırmasının maliyeti nedir?
bende gürgan klinikte tedavi oluyorum....bencede tüm ekip süper ben çok memnunum tavsiye ederim.....
merhaba ben ankara maya tüp bebek merkezine gidiyorum orayı sana öneririm misafirhanesi de variyi şanslar
Gürgan kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kalitesiz hizmet anlayışları var.<Her şey sadece parayı alana kadar.Bana yanlış bir tedavi uygulamışlar.Ben de sorun olmamasına rağmen tek bir yumurta elde ettiler.Üstelik yumurta toplama gününden sonra embriyomun durumunu 3 gün sonra bildirdiler.Benim transferden önce yaşadığım stresi anlayabilirsin.Üstelik her gidişinde seni farklı doktor kontrol ediyor.Dolayısıyla bir bağ kuramıyorsumn.Fiyat desen ben kısa protokole 3000YTL+180 ytl ödedim(ilaçlar hariç).Oysa Genartta şimdiki tedavim de tam 13 yumurta elde ettiler 3 adet A kalite yumurta transferi yapıldı.Üstelik doktorum Aysun Baltacı o kadar çok benimle ilgilendi.24 saat bana her konuda yardımcı oldu.Embriyolagları süper.Embriyoların durumunu günbegün bildirdiler.Ayrıca rapor konusunda da yardımcı oldular.Fiyat 400YTL.İnan bana sadece iyi araştır.Gir herşeyi sor.Benim gibi hataya düşme.Benim sonucum negatif olursa da yine Genarta giderim.Ancak Gürgan Klinik sonucum negatif olunca başta vaadettikleri, gibi ne ilgilendiler nede sonuç hakkında bana bilgi verdiler.Ayrıca Genartın misafirhanesi var.Şehirdışından gelenler için .Çok rahat bir yermiş ve fiyatlarıda uygunmuş.Başarılar...
canım acaba hemşşirenin ihmaline mi geldin ki? hemşren kimdi?
araştırmaya devam...güzel haberlerini bekliyoruz
ben gürgan clinicte ilk micro tedavim sonucu çok şükür hamile kaldım. ama sonuç olumsuz olsaydı yine tedavime gürgan clinic'te davam ederdim çünkü tam anlamıyla güven sağladılar. kimisi timur hocayı az görmekten şikayetçi. şöyle söyleyeyim ben aktif tedavi sırasında transfer dışında neredyse hiç görmedim. ama bu beni çok rahatsız etmedi. çünkü gerek Ahmet Bey olsun, gerek Aygül Hanım olsun alanlarında uzman doktorlar. ultrason kontrollerini Ahmet bey yapıyor. yumurta toplama işlemini Aygül hanım yaptı. transferde de Timur Bey. ama verilen kararların hepsinin arkasında timur beyin, Aygül hanımın ve ahmet beyin ortak görüşleri olduğu da anlaşılıyor. bir çok şeyle hemşireler ilgileniyor. hala arayıp soruyorlar nasıl gidiyor, bir problem var mı diye. 10. haftaya kadar ilaç takibi yaptılar. hemşirelerde bilinçli ve eğitimli. bence tüp bebekte önemli olan tek bir dr. değil ekip çalışması, dr.u, hemşiresi, labaratuar ekibi(özellikle) bunlar ekip halinde çalışabilmeli. yoksa tek dr. bunların hepsinde uzman olamaz zaten.ben Aydın'da oturuyorum ve sırf bu tedavi için Ankara'ya gittim geldim. tabii ki herşey kişiden kişşiye değişir ama ben beklentilerimin tamamını buldum gürgan'da.
Hemşireyle hiçbir alakası yokki.Seni tedavi sürecini doktor ve embriyolog yapıyor.Hemşire dış kapının dış mandalı.Ben uygulanan yanlış tedaviden,bana haber vermeyen ve beni transfer öncesi strese sokan embriyologtan,en önemlisi ilgisizlikten şikayetçiyim.hemşiren iyi olsa ne olur,kötü olsa ne olur.Senin yumurta sayını etkileyemezki.Sadece 1 yumurta elde ettiler yaa...Kendimdede sorun var diye psikolojim bozuldu.Oysa genartta tam 13 iyi yumurta toplandı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?