öğlenciyle değiştirme imkanın yokmu
Tabiiki de Sabahçı Olsun..
Erken Kalkmaya Alışsın..
Hem Sizin İçin Daha İyi Olur...
Sabah Bırakırsınız, Öğlen Alırsınız.. (veya servisle)
Derslerine Yardımcı Olmaya Vaktiniz Olur..
Akşama Yemeğinizi de Çok Rahatlıkla Yaparsınız..
Hem Eşinizi Hemde Çocuğunuzla Daha Çok İlgilenmiş Olursunuz..
müdüre söyledim ama mümkün değil şu an için dedi sabahçı ile değiştirmek isteyen olursa olurmuş ancak eylülde tekrar konuşalım dedi
bence bu konu üzerinde dur :) belki müdürün avucu kaşınır:))))
Kızlar sizden başka sorup danışacak kimsem yok o yüzden size sorayım canlarım benim
Kızım 5 yaşında anasınıfına yazdıracağız inşallah..Sabah 8-12 öğle 1 -5 arası...Bu konuda hiç bir bilgim yok sizce sabahçı mı öğlenci mi daha iyi olur?..
Erken kalkma da problem olmaz kızım için 8 civarında uyanır bir saat erkene alırız..Ama bir de saatleri ileri alma durumu var...Acaba yetişemez miyiz?15 dk yürüme mesafesinde okul sabah zorlanır mıyız kışın özellikle??Hani sabahçı olsun istiyorum çünkü 1. sınıfta zorluk çekmez bir de öğlen gelince yine öğlen uykularından geri kalmaz....Hastaneye ya da biyere gitsek öğleden sonra rahatça gideriz diyorum..Öğlenci olsa daha mı rahat ederiz?
Bir de anasınıfları masraflı mı?Bir bayanla konuştum bir sene içinde 2600 tl harcamışız diyor aylık 85 yada 100 tl zaten verilecek.hadi arada kitap falan ama o kadar çok fazla..branş dersleri varmış ama ben yollamayı düşünmüyorum maddiyattan dolayı.Kimileriş diyor;"yollama bence ne gerek var çook masraflı diye"...Ama ben alışsın ortamı bilsin 1.sınıfta zorlanmasın istiyorum bir de hiç arkadaşı yok yalnız büyüdü..Paylaşmayı oyun oynamayı yenilemeyi de öğrensin.Yenilmeyi hiç hazmedemi,yor geçen bir çocukla parkta yarış yaparken yenildim diye kendini yerlere atıp ağlayınca millet bişi oldu sandı ya...
Cevaplarınıza çok ihtiyacım var eşim hemen yarın kaydettir diyor ben bilgi alışverişinde bulunmadan kayıt ettirmek istemedim...
Merhaba sayın veli ben anasınıfı öğretmeni olarak 72 aylık olan bir çocuğun sağlıklı gelişimi için günlük ortalama uyku saati 11 saat olmalıdır diye düşünüyorum. Eğer kızınız akşam 9da yatıyorsa sabah 7de kalkması lazım ki kahvaltı yapması ve okula gitmesi için ve dediğiniz gibi bunun kışı var evinizde okula pek yakın sayılmaz 6 yaşındaki bir çocuk için zor olabilir bence öğlen olması sizin içinde daha iyi olur. Öğrenci içinde daha iyi olur daha çok dinlenmiş dinç olarak gelir geç kalma probleminizde olmaz. Ayrıca söylediğiniz maddi rakamlar bence abartılmış yada özel bir kolej rakamı, eğer devlet okulu düşünüryosanız asla okadar tutmaz.Vede artık zaten çoğu okulda okula uyum sağlansın diye 1.sınıflar öğlenci sevgilerimle...
S
Canım tüm mesajları okumadım prensesini anaokuluna yazdırdınmı bilmiyorum ben yazdırmadığını düşünerekten yazayım cevabımı.
Sana tavsiyem öğlenci yazdırman.
Ben 2 yıl anaokulunda stajyer öğretmenlik yaptım.
Sabah çocukların geneli uyanamıyordu ve sabahçı gruptan hergün mutlaka eksik oluyordu.
Bazı öğrenciler oyun oynarken uyuya kalıyordu.
Öğlenci grup daha canlı geliyordu bana onlar daha aktifti bende bunu uykularını almış olarak gelmelerine bağladım.
Birde kesinlikle vermekten vazgeçme kararsızlıklar gördüm çünkü mesajında kesinlikle her çocuk anaokuluna gitmeli diye düşünüyorum.
bu nasıl bir anlayıştır çocuklarınızı eğitim alması için gönderiyorsunuz okulöncesi kurumlarına onlar evde yokken rahat gezesiniz diye değil
ya içimi okudun biliyor musun canım eşime de bunu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi bile "alışır alışır" ben de inan böyle düşündüm hadi biz erkenden gittik hep ya 3-5 çocuk geç gelirse hep eksik olacak hep az olacak hep dersleri birilerinin geç gelmesiyle bölünecek dikkat dağılacak... bu da var dimi...
şu var ;konuştuğum bayan sabahçı olan öğretmeni tavsiye etti o daha aktif iyidir diye...
inşallah yazdırıyoruz kesin eşim gitsin alışsın açılsın dedi...çünkü kızımın hiç arkadaşı yok sık sık da dile getiriyor zaten benim arkadaşım yok ben de kelebeklerle sineklerle oynuyorum demişti de geçen sene çok ağlamıştım...
benim oğlum 2007 doğumlu devlet anaokuluna yazdırdım 250 milyon kayıt ücreti aldılar sadece bankaya yatırdım başka masraf olmuycak dedi müdür
öğlenci olsun istemiştim ama kura çekiliyormuş sabahçı çıkmış hayırlısı artık..evimiz okula biraz uzak ayrıca servis tutucaz
merhaba arkadaşım benimde 5.5 yaşında oğlum var geçen sene 5 yaş grubuna verdim sabah 8:30 akşam 17:30 idi. çok memnunduk bakırköy kız meslek lisesinin uygulamalı anaokuluna gidiyordu şimdi bende yarım güne vericem ilk okul başlıyacağı okulu seçtik alışsin die tam gün zamanından bildiğim çcukların 11 den sonra açıldıkları:) öğretmenimiz öyle diyordu sabahları uyanmaları çok zor bence en iyisi öğlenci olması hemde öğlen vakti tam oyun istedikleri vakit oluyor en hareketlizamanları okulda arkdaşlarıyla geçirmeleri daha iyi benim görüşüm böyle...
bu arada söylemeyi unutmuşum bi 25 tl kadarda kırtasiye masrafı oldu bizim
Benim oğlumda 2007li 2 gün önce yazdırdım anasınıfına.200 kayıt parası verdik 200 de eylülde vercez,evet bizimkide çekilişle sabahçımı öğlencimi diye ama ben öğlenci olmasını istiyorum çünkü benim oğlum geç kalkıyor.Bide birşey okumuş annem gazete ondan beri bi korku oldu içimde;kadının biri okula gidip anasınıfında olan bi çocuğun teyzesi olduğunu söylemiş,çocuk hayır ben bunu tanımıyorum falan demiş kadında biz annesiyle konuşmuyoruz kaç senedir ondan beni tanımıyor çocuk demiş.Çocuk bağırıyormuş tanımıyorum diye ama öğretmen iyi al götür hadi demiş.cocuğu uzun süredir bulamıyolarmış allah korusun ben çok korkuyorum böyle şeylerden.Birde anasınıflarında teneffüs varmı bilgisi olan varmı?
Yazdıracak olmanıza sevindim her yenden çocuklara anaokulunun çok faydası var aslında ama insanlar genelde amnn ordada akşama kadar oyun oynuyorlar evde oynasın diye düşünebiliyor.Ama hem çocuğun sosyalleşmesi hemde büyük ve küçük kas gelişimi psikomotor gelişim vs. bir yönden çocuklara gelişiminde eğitiminde destek olucu faaliyetler yapıyolar ve kesinlikle şart diye düşünüyorum...........İyi geceler prensesinize size ve ailenize Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin Sağlıcakla kalın
pessssbu nasıl bir anlayıştır çocuklarınızı eğitim alması için gönderiyorsunuz okulöncesi kurumlarına onlar evde yokken rahat gezesiniz diye değil
amannnnnn Allahım dehşet bişi o öğretmeni bulup ellerimle parçalasam yeridir...!!!olamaz ya böyle bişey ..canım iyi kiş yazdın aklıma düğşmezdi yoksa öğretmeni belli olunca tembihlerim" aman benden başka kimseye gecikecek de olsam vermeyin çocuğumu "diye....ay zaten korkuyorum ya diiğer öğrenciler ezerse ya tenefüse salıp büyükler bunu ezerse ya da koşup hasta olursa bahçede...çok pimpirikliyim sanırım ama ilkkez okula bırakacğım ana yüreği işte..anneannesine kalsa hiç yollama "daha çok küçük" diyorDD
bu arada bişi geldi aklıma kızlar..bu okulda 14:30-15:00te ilköğretim öğrencileri dağılıyor hani tenefüs verince yanlızlık hissi olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?