Kızlar sizden başka sorup danışacak kimsem yok o yüzden size sorayım canlarım benim
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Kızım 5 yaşında anasınıfına yazdıracağız inşallah..Sabah 8-12 öğle 1 -5 arası...Bu konuda hiç bir bilgim yok sizce sabahçı mı öğlenci mi daha iyi olur?..
Erken kalkma da problem olmaz kızım için 8 civarında uyanır bir saat erkene alırız..Ama bir de saatleri ileri alma durumu var...Acaba yetişemez miyiz?15 dk yürüme mesafesinde okul sabah zorlanır mıyız kışın özellikle??Hani sabahçı olsun istiyorum çünkü 1. sınıfta zorluk çekmez bir de öğlen gelince yine öğlen uykularından geri kalmaz....Hastaneye ya da biyere gitsek öğleden sonra rahatça gideriz diyorum..Öğlenci olsa daha mı rahat ederiz?
Bir de anasınıfları masraflı mı?Bir bayanla konuştum bir sene içinde 2600 tl harcamışız diyor aylık 85 yada 100 tl zaten verilecek.hadi arada kitap falan ama o kadar çok fazla..branş dersleri varmış ama ben yollamayı düşünmüyorum maddiyattan dolayı.Kimileriş diyor;"yollama bence ne gerek var çook masraflı diye"...Ama ben alışsın ortamı bilsin 1.sınıfta zorlanmasın istiyorum bir de hiç arkadaşı yok yalnız büyüdü..Paylaşmayı oyun oynamayı yenilemeyi de öğrensin.Yenilmeyi hiç hazmedemi,yor geçen bir çocukla parkta yarış yaparken yenildim diye kendini yerlere atıp ağlayınca millet bişi oldu sandı ya...
Cevaplarınıza çok ihtiyacım var eşim hemen yarın kaydettir diyor ben bilgi alışverişinde bulunmadan kayıt ettirmek istemedim...