Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı sabahçı mı öğlenci mi iyi?

anaokulu öğretmeni olarak, her zaman sabahçılığı tavsiye etmişimdir. erken vakitlerde, zihin daha temiz, daha duru olduğu için daha iyi verim alındığını düşünüyorum. ama bunlar çocuklarla da ilgili. çocuk erken uyanıyorsa, uyandığında birşeyler yiyebiliyorsa sabahçı olması en güzeli. geç kalırmıyız diye düşünmenize gerek yok çünkü serbest zaman dediğimiz bir etkinliğimiz var ve öğretmenlerin %95'i bu ders saatini ilk sıraya koyar. böylece 10-15dk geç kalınsa da sorun olmaz.

kesinlikle:13: şimdi 1. sınıfta ve öğleci, tüm günü ölüyor öğleci olunca zaten, akşam pili bitmiş geliyor

oyun evi...
ah ah.
böyle velileri karşıma alıp saatlerce konuşmak istiyorum. 3.5 yaşındaki bir çocuğa neler neler öğretilir ne oyun evi arkadaşım eğitim yuvası orası.

yeğenim geçen sene devam etmedi , o yüzden detaylı hatırlamıyorum.
İlk kırtasiye masrafı 200 tlyi geçiyor , temizlik parası da var malesef ,
Islak mendil vb şeyler , temizlik maddelerini velilere aldırıyorlar , her ay biri alıyor .
Geçen sene komşumuz çok şikayetçiydi masraflardan
Bizimki pilot okul ya ondan böyle uçuyorlar sanırım

eski günler aklıma geldi şimdi, öğretmenimiz ve müdiremiz o okadar iyiydi ki ben bile ayrılmakta zorlanmıştım

kesinlikle:13: şimdi 1. sınıfta ve öğleci, tüm günü ölüyor öğleci olunca zaten, akşam pili bitmiş geliyor

dikkat edin bak sabahçı ve öğleci çocukların okula girişleri bile farklıdır. öğleciler hurrraaaa diye girerler :) e o saate kadar tüm enerjileri birikir vucutta, bunun sıkıntısını atamadan haydi dersler başlar beyin yorulur akşama çocuklar pestil gibi çıkarlar okuldan.

valla canım kuralını hukukunu bilmem ama ödenek verilmiyosa napsınlar ki, mecburen veliden almak zorundalar temizlik ücretini, yoksa o kadar çocuğun olduğu yer temiz kalması imkansız, temizlikte önemli yani, kendi çocuklarımız için yine sonuçta

Merhaba sayın veli ben anasınıfı öğretmeni olarak 72 aylık olan bir çocuğun sağlıklı gelişimi için günlük ortalama uyku saati 11 saat olmalıdır diye düşünüyorum. Eğer kızınız akşam 9da yatıyorsa sabah 7de kalkması lazım ki kahvaltı yapması ve okula gitmesi için ve dediğiniz gibi bunun kışı var evinizde okula pek yakın sayılmaz 6 yaşındaki bir çocuk için zor olabilir bence öğlen olması sizin içinde daha iyi olur. Öğrenci içinde daha iyi olur daha çok dinlenmiş dinç olarak gelir geç kalma probleminizde olmaz. Ayrıca söylediğiniz maddi rakamlar bence abartılmış yada özel bir kolej rakamı, eğer devlet okulu düşünüryosanız asla okadar tutmaz.Vede artık zaten çoğu okulda okula uyum sağlansın diye 1.sınıflar öğlenci sevgilerimle...

bizim hocamızda sabahçılık taraftarı, öğretmenler daha iyi biliyo tabii ki çocukların hallerini, ama malesef 3 sınıfa kadar öğleci olcaklarmış, benimki bide 7 de kalkar zaten imam gibi

sabahçı olsa güzel olcaktı ama yapcak bişey yok malesef

belki böyle daha hayırldır arkadaşım. allah hepinizin çocukları hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah.

bu nasıl bir anlayıştır çocuklarınızı eğitim alması için gönderiyorsunuz okulöncesi kurumlarına onlar evde yokken rahat gezesiniz diye değil

benim oğlum 2007 doğumlu devlet anaokuluna yazdırdım 250 milyon kayıt ücreti aldılar sadece bankaya yatırdım başka masraf olmuycak dedi müdür
öğlenci olsun istemiştim ama kura çekiliyormuş sabahçı çıkmış hayırlısı artık..evimiz okula biraz uzak ayrıca servis tutucaz

Son düzenleme:

tabii aylık aidatlarıda yatırıyorduk o kısmı atlamışım, yanlış anlaşılma olmasın diye yazayım dedim

merhaba arkadaşım benimde 5.5 yaşında oğlum var geçen sene 5 yaş grubuna verdim sabah 8:30 akşam 17:30 idi. çok memnunduk bakırköy kız meslek lisesinin uygulamalı anaokuluna gidiyordu şimdi bende yarım güne vericem ilk okul başlıyacağı okulu seçtik alışsin die tam gün zamanından bildiğim çcukların 11 den sonra açıldıkları:) öğretmenimiz öyle diyordu sabahları uyanmaları çok zor bence en iyisi öğlenci olması hemde öğlen vakti tam oyun istedikleri vakit oluyor en hareketlizamanları okulda arkdaşlarıyla geçirmeleri daha iyi benim görüşüm böyle...

öğlenciyle değiştirme imkanın yokmu

Benim oğlumda 2007li 2 gün önce yazdırdım anasınıfına.200 kayıt parası verdik 200 de eylülde vercez,evet bizimkide çekilişle sabahçımı öğlencimi diye ama ben öğlenci olmasını istiyorum çünkü benim oğlum geç kalkıyor.Bide birşey okumuş annem gazete ondan beri bi korku oldu içimde;kadının biri okula gidip anasınıfında olan bi çocuğun teyzesi olduğunu söylemiş,çocuk hayır ben bunu tanımıyorum falan demiş kadında biz annesiyle konuşmuyoruz kaç senedir ondan beni tanımıyor çocuk demiş.Çocuk bağırıyormuş tanımıyorum diye ama öğretmen iyi al götür hadi demiş.cocuğu uzun süredir bulamıyolarmış allah korusun ben çok korkuyorum böyle şeylerden.Birde anasınıflarında teneffüs varmı bilgisi olan varmı?

bu nasıl bir anlayıştır çocuklarınızı eğitim alması için gönderiyorsunuz okulöncesi kurumlarına onlar evde yokken rahat gezesiniz diye değil

Arkadaşım böyle düşünen o kadar çok anne var ki..
Ben de ana sınıfı öğretmeniyim ve öğlen grubunda çalıştım bu yıl, sırf bu gezmek uğruna 24 kişi ile sene sonunu getirdik, sabahçı grup ise 19 kişiydi..

Sonuçta iki grup var, çocuğunuzun özelliklerinize göre karar verebilirsiniz mesela sabah grubunda öğlene kadar açılamayan çocuklar oluyor onları öğlen grubuna vermek daha mantıklı çünkü uyukluyorlar özellikle kışın :) Öğlen grubunun her zaman enerjisi daha yüksek ve daha kalabalık sınıf oluyor.

öğlenci olsun tabiki çok kücükler daha sabah kalkması zor oluyor..
birde bilmem her okulda öylemii benim oğlumun okulunda(devlet anasınıfı) sabahçılarada öğlencilerin menüsü veriliyordu..
mesela sabahçılara saat 9da (kahvaltı saati yani) pilavlı tavuk öğlencinin menüsü ne ise o veriliyordu çok şikayetçiydi veliler..

bizim okulda anne baba çalışıyor ise öğlenci yapıyorlardı
EE birazda para yedirmek gerekiyor..
paranın açamıca kapı mı var..

Tabiiki de Sabahçı Olsun..
Erken Kalkmaya Alışsın..
Hem Sizin İçin Daha İyi Olur...
Sabah Bırakırsınız, Öğlen Alırsınız.. (veya servisle)
Derslerine Yardımcı Olmaya Vaktiniz Olur..
Akşama Yemeğinizi de Çok Rahatlıkla Yaparsınız..
Hem Eşinizi Hemde Çocuğunuzla Daha Çok İlgilenmiş Olursunuz..

merhaba. benim oğlum da 2007 li.ama ben seneye göndermeyi düşünüyordum.sizin seneye 1.sınıfamı başlayacak yoksa tekrar anasıfına mı gidecek?burada 2007lilerin anasınıfına yazdırdığını duyunca kafam karıştı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…