- 1 Aralık 2021
- 12.138
- 40.784
- 34
Çok garip geldi birde bana ....böyle şeyler yazdıysa sınıf tekrarı isterdi ki kızımın sınıfında var tekrar edecek sınıfı başka bir öğretmenin erişmesi de garip geldi belki stajer öğretmen karışıklık yapmışta olabilirMerhaba arkadaşlar 6 yaşında anasinifina giden bir oğlum var biz deprem bölgesinden antalyaya geçtik oğlumun naklini antalyaya aldirmistim ordaki öğretmeni baya hızlı ilerliyordu oğlumda ona ayak uyduruyordu yani gider gitmez 5 er sayma 10 ar sayma sesli harfleri tanıma yazma bunların hepsini öğrendi yalnız biraz kaygı bozuklugumuz vardı yani onu okulda birakacagimizı düşünüyordu öğretmeni, ben bu sorunu asarım dedi. ben yinede psikiyatriye götürdüm öğretmeni gerek olmadığını kendinin halledebilecegini söyledi ki öyle de oldu onu da çözdük ve öğretmene surekli nasıl olduğunu soruyordum cocuk, benim öğrencilerimin ilk başladığı seviyede ama güzel ilerliyor çok zeki bir çocuk diyordu. Dun oglumun eski okulundaki ogretmeni aradi ve dediki; x hanim cocugunuzun ogretmeni oyle seyler yazmiski inanamadim ayni cocuktanmi bahsediyor diye dusundum ve cok sasirdim dedi bende ne yazmis hocam dedim dil gelisimi geri arkadaslarinin haklarina saygi gostermez desteklenmeli gelistirilmeli gelisimi digerleriyle ayni degil benim kafamdan asagi kaynar sular dokuldu nasil boyle seyler yazar diye ki eski ogretmenimiz de soka girdi degistirmemi istermisiniz dedi bende evet cocuk bire baslayacak etiketlensin istemiyorum dedim.oğlumda biraz dikkat ksikliği var bunu kabulediyorum gelişimine de bu zamana kadar çok önem verdim öğretmeniyle kaç kere konuştum kaygı dışında Bi sorun varmi diye sordum. kesinlikle yok diyordu sinirlerim harap oldu dünden beri nasıl böyle şeyler yazdı diye ki cocuk oraya sadece bir buçuk ay gitti ve bu sürede kendine ayak uydurdu psikiyatriye bile götürmemem gerektiğini soyleyen ogretmen bunları karneye nasıl yazar anasinifi karnesi kotu olan tek cocuk sanirim benim çocuğum.bide arkadaşlar böyle durumlarda rehberlik öğretmenine yönlendirmesi gerekmiyormuydu kafam allak bullak oldu.