Anasinifi karnesi

Tam olarak hangi cümleyi kurdunuz da engelleme ihtiyacı hissettiniz
Hakaret vari hic bise yazmadim sadece elestiri kabiletmeyecegini bildigim icin engelledim aynen su sekilde dedim gelisim raporunu kotu olarak yazdigin herseyi desteklenmeli yazdigin cocuk bilseme secildi yazdim elestiriyi kabuletmeyecegi icin de engelledim kadin beni aradi ki cildiriyor sikayet edecekmis bende et dedim neyi sikayet edecekse

Ogretmenin yaptığını cok acımasız buldum..çocuktaki bu durumlar okul,veli,doktor işbirliği ile yürütülür ve özel olarak görüşülür..Bunlar karneye yazılmaz..Anasınıfında bir belge veriliyor ama hatıra kalsın diye,cocugu yaralamak icin degil..Ben olsam ögretmenin yaptığının uygumanın yanlışlığından iyice emin olup şikayet ederdim..Madem durumu, karneye yazacak kadar kötü,neden özel eğitime yönlendirmemiş
Evet ayni seyi bende soyledim ben size kac kere sordum psikiyatriye gotureyimmi diye dedim hayir deyip siz beni durdurmak istediniz dedim ayrica oglumun oyle bi durumu da yok cok sukur bilsem sinavina girmesi icin secilmis bir cocuk basari gosterince yazmak istedim icime batti o rapor

Kizlar oglumun sinif ogretmeni bilseme secti bu ana sinifogretmeninin gelisim raporu foss cikti bilseme secilince de kendisine yazmak istedim o raporu yazdigin cocuk bilseme secildi dedim engelledim beni baska nodan aramis deliriyor neymis beni sikayet edecekmis asil kendini ben sikayet etmedigim icin dua etsin

Kaç senelik, çocuğa etkisi olmayan bir olay için bugün buna gerek var mıydı sizce?

Kaç senelik, çocuğa etkisi olmayan bir olay için bugün buna gerek var mıydı sizce?
Belkide yoktu ama o donem beni bu rapor yipratmisti kaygi bozuklugu olan bi anneyim ve baya bana dert olmustu icime batmisti ve yazmak istedim burda sikayet edin diyen bile olmamisti ben yapmamistim siz olsaniz ne yapardiniz raporunu kotu hazirlasa sonra cocuk basari ustune basarili olsa bi soylemez miydiniz

Belkide yoktu ama o donem beni bu rapor yipratmisti kaygi bozuklugu olan bi anneyim ve baya bana dert olmustu icime batmisti ve yazmak istedim burda sikayet edin diyen bile olmamisti ben yapmamistim siz olsaniz ne yapardiniz raporunu kotu hazirlasa sonra cocuk basari ustune basarili olsa bi soylemez miydiniz
İyi yapmışsınız. O bunları yazarken çocuğun duygularını düşünmemişse sizin onunkileri düşünmenize hiç gerek yok. Değerlendirmesinin yanlış çıktığını bilsin bir durup kendine de baksın.

X