gelişim geriliği ifadesi var mıydı karnede tam olarak? Misal verdiğiniz o haklara saygı örneği; sosyal duygusal gelişim alanından. Bu alanın 60 tane kazanım göstergesi varsa misal 1 ine uymuyor demiş sanki. Ha onca olumlu kazanımın yanında ona değinmese olur muydu? Olabailirdi tabi.
Açık konuşmak gerekirse.. ben önceki öğretmenin tavrını da çok yapıcı bulmadım. Neden karneyi siz daha almadan sizle iletişim kuruyor? Açıkçaso işlevsel, size faydası olacak bir tavır değil. Bir öğretmen olarak ben bu yolu seçmezdim. İlk seçeneği sanırım yeni öğretmeni ile iletişim kurmak olurdu.
Bide karne çocuğunuzj ne açıdan etkileyecek uzun vadede? Sanki öyle bir endişenizden de bahsetmişsiniz. Okumayı bile bilmiyor daha hani bir rapor falan da değil ki sicil olayı falan olsun.
Sizi anlıyorum, bir anne olarak endişeli olmanız doğal ancak ilk öğretmeninin tavrı sizi çol etkilemiş. Arayıp da karneyi değiştireyim mi diye teklif etmek? Garip bence.. dediğim gibi gelişim geriliği var ifadesi yoksa; toplamda 200 civarı çeşitli alanlardan kazanım göstergesinden 5 inde yeterli olmamak; 2 sinde arkadaşlarını. Gerisinde olmanın nir anlamı yok