Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu durumda büyükler,hep iyi ananın kızını almamızı söylüyor.
peki kötü kızların iyi olma gibi bir şansları olamazmı?
kestirip atmak,haksızlık edilmiş olmazmı?
Bence genetik anlamda söylenmiş bir söz olmalı.Doğruluğuna tıp bile katılıyor.Anne kaç yaşında menopoza girmişse kızı da pek şaşmıyor.Çünkü tıbben önce annenizin kaç yaşında girmiş olduğunu bilmeniz lazım ki,ona göre müdahale edebilsinler!...
yapma kızz sende annen yaşına gelince bak gör nasıl utandıracan herkezi.annemle hiç benzer yönümüz yok
yani anneme bakıpta alan olursa beni hayal kırıklığına uğrarsırnaşık şey
evet canım herkez ayrı bir birey ayrı bir kişilik oluşturuyor,anneyle bağdaşmaz.Bende bu benzetmeye katılmıyorum, ben gayet sakin ,ılımlıyımdır ama annem bana hiç benzemez:1closedeyes:
beğendiğin bir örnek olduğuna göre mutlaka,iyi yönlerini benimseyip yaparsın canım.keske annem gıbı olabılsem ama nerdeeeee
Fiziki olarak anneme benzerim.
Karakter olark yanından bile geçemiyorumsenağlama
hahh işte ayşemim,benim demek istediğimde bu sonradan insanlar türlü ruh hallerine bürünüyor,belki gecicidir belki kalıcı ama cevre faktörü kız evlatlarını anneye göre değerlendirince tepem atıyor.kızın hiç bir günahı yokken güme gidiyor.doğrusun canım:teselli: aslında bu sözler sadece büyüklerimizden duyduklarımız
ama şu da bir gerçek tabi ki... istisnalar da yok değil tabii örnekleri de çok
Burada annelere büyük işler düşdüğü belirtmek istenmiştir sanırım
ayrıca ben hiçkimsenin kötü olduğunu düşünmüyorum
kadersizdir, cahildir, hayatın darbelerini yemiştir veya huysuzdur... ama en önemlisi insandır.
hayatın cilveleri belki de onu o duruma istemeden getirmiştir....
katılıyorum canım genetik özellikler kaç kuşak sonrasında bile ortaya çıkıyor.ama ben hepten çekinik kalmışım çünkü annemle hiç alakam yoktur.Bence genetik anlamda söylenmiş bir söz olmalı.Doğruluğuna tıp bile katılıyor.Anne kaç yaşında menopoza girmişse kızı da pek şaşmıyor.Çünkü tıbben önce annenizin kaç yaşında girmiş olduğunu bilmeniz lazım ki,ona göre müdahale edebilsinler!...