- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ben sadece eşimle paylaştım bu durumuSiz de ortalık karıştırmışsınız..yüzüne diyecektiniz madem o kadar iyisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece eşimle paylaştım bu durumuSiz de ortalık karıştırmışsınız..yüzüne diyecektiniz madem o kadar iyisiniz
Ahaha sesli güldümBen konuşmam prensip meselesi
Ben kimseyi doldurmadım tavrınızı tek taraflı düşünmeyin benim düğün gecemden bahsedin doğuracağım çocuktan bahseden ağzı gevşek görümceyi kime şikayet etmemi bekliyorsunuz ?Ahaha sesli güldüm
Asıl prensip eşinizi doldurmamakla olur
Ben mesela eşime yansıtmam ruhu duymaz işte prensip budur
Ben konuşmam arkasından eşime kötülerim o gerekeni yapar diye bir prensip yok üzgünüm bunun adı başka bir şey de yazmayim şimdi
Siz bence prensiplerinizi (!) bir gözden geçirin
E bilmiyor muydunuz eşinizin kardesininarayacağını. İşinize gelmiş. İnsanlarla probleminiz olursa doğrudan söyleyinBen sadece eşimle paylaştım bu durumu
Düğünde size bunu demiş madem sonra neden bu kadınla görüşmeye devam ettinizBen kimseyi doldurmadım tavrınızı tek taraflı düşünmeyin benim düğün gecemden bahsedin doğuracağım çocuktan bahseden ağzı gevşek görümceyi kime şikayet etmemi bekliyorsunuz ?
Kimi arayacaktı nerde nasıl davranması gerektiğini beni öğretecek değilim koca kadınaE bilmiyor muydunuz eşinizin kardesininarayacağını. İşinize gelmiş. İnsanlarla probleminiz olursa doğrudan söyleyin
Ay ne boş muhabetler. O zaman o ona der o ona ortalık böyle karışır. Devam edin sizKimi arayacaktı nerde nasıl davranması gerektiğini beni öğretecek değilim koca kadına
Tamam devam ederimAy ne boş muhabetler. O zaman o ona der o ona ortalık böyle karışır. Devam edin siz
Hic kimseyeBen kimseyi doldurmadım tavrınızı tek taraflı düşünmeyin benim düğün gecemden bahsedin doğuracağım çocuktan bahseden ağzı gevşek görümceyi kime şikayet etmemi bekliyorsunuz ?
Sen pskolokmusun bacım seans ücretin ne kadar ?Hic kimseye
Neden şikayet edesiniz ki ortada hakaret yok bir şey yok ha alindiysaniz verirsiniz cevabını eşiniz sizin veliniz mi neden ilkokul 1. Sinif çocukları gibi şikayet etme egilimindesiniz
Ağzınız ya da kendinizi savunma potansiyeliniz yok mu mental sorunlarınız mi var niye yani neden
27de gec degil kiBenim yaşım 27 orası yanlış
Keske bu ortalık karıştırma gayretinizi güzel konuşma ve yazma konusunda da geliştirseydinizSen pskolokmusun bacım seans ücretin ne kadar ?
Sigrid komik olan nedir ?
Aynen profosor bacım pardon ?Keske bu ortalık karıştırma gayretinizi güzel konuşma ve yazma konusunda da geliştirseydiniz
Kelimenin doğrusu "psikolog " şeklinde yazılır
Sende TDK uzmanıKeske bu ortalık karıştırma gayretinizi güzel konuşma ve yazma konusunda da geliştirseydiniz
Kelimenin doğrusu "psikolog " şeklinde yazılır
Estetik bir yüzüm olmadığı için şaşırdın tabicanım gülmek istedi ve güldüm. bunun da hesabını mı vereceğiz size?
Estetik bir yüzüm olmadığı için şaşırdın tabi
Akıl olmayınca neylesin fakirSende TDK uzmanı
Aynen shop bacımhaklısınız, hiç estetik bir yüz değil.