- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Öğretmenin uyarma yetkisi var mı?Öğretmen ile görüşün tatmin olmazsanız bir üst makama çıkarsınız
Ya da yardımcılar onları dikkate alır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenin uyarma yetkisi var mı?Öğretmen ile görüşün tatmin olmazsanız bir üst makama çıkarsınız
Sanmıyorum.Öğretmen biliyordur kim olduğunu belki ya da uyarır tüm yardımcıları
Neden gıcık olsun ki?Bencede ogretmene git once. Direkt mudure gidersen cocuguna gicik davranabilir
Zaten bende öğretmeni bilgilendirin ve müdüre ile görüşün demiştim. Devlete bağlı okullarda öğretmenle görüşmek yeterli oluyor ama özel kreşlerde farklı bir yapı var malesef.Benim oğlum da 2 yil krese gitti. Bu yil da anaokuluna gidiyor. Herhangi bir problemde önce öğretmeni bilgilendirmek gerekir diye düşünüyorum. Sonuç alınmazsa müdürle görüşmek gerekir tabiki.
Öğretmenin uyarma yetkisi var mı?
Ya da yardımcılar onları dikkate alır mı?
Bence gayet sahsiyla ilgili. Sonucta baska bi ogretmen olsa belki baska turlu davranirdi. Seni anlasamda ogretmen alingan davranip sahsina alibabilirNeden gıcık olsun ki?
Konu onun şahsıyla ilgili değil.
5 yasinda cocuklar kendileri giyinmeliler bence, niye birisi giydiriyor ki.
Muhtemelen acelesi vardı.
En iyi tahminim bu.
Şaka gibi ama malesef bu şekilde davranan velilerde var.çünkü ilkokul 2 ye giden çocuğunu öğretmen giydirmiyor diye şikayet eden anneler var
özel okulda beden eğitimi dersi sonrasında öğretmen atletlerini çıkaracakmış
öğretmen getirin atletlerinizi değiştirin diyor hatta hatırlatıyormuş da ama bizim prenscik üşeniyormuş öğretmen mutlaka çıkarmalıymış
çünkü ilkokul 2 ye giden çocuğunu öğretmen giydirmiyor diye şikayet eden anneler var
özel okulda beden eğitimi dersi sonrasında öğretmen atletlerini çıkaracakmış
öğretmen getirin atletlerinizi değiştirin diyor hatta hatırlatıyormuş da ama bizim prenscik üşeniyormuş öğretmen mutlaka çıkarmalıymış
İlginç.Bence gayet sahsiyla ilgili. Sonucta baska bi ogretmen olsa belki baska turlu davranirdi. Seni anlasamda ogretmen alingan davranip sahsina alibabilir
Öyle bir şansım var mı bilmiyorum. Çünkü her sınıfın yardımcı kadını var, öğretmene yardımcı olsunlar diye.5 yasindaki oglumun sinifinda jimnastik dersi icin karma bir sekilde sinifta soyunup giyiniyorlar,
tabi ic camasirlari uzerlerinde.
ogretmen hic karismiyor.
ben bu yardimci kadin olayini pek sevemedim, burada hep konusuluyor cocuklara yardimci olsun falan diye de, 5 yas icin uygun bulmuyorum ben.
hem pedagojik egitim de almamis kisiler neden ilgilensin ki okulda yani.
bence ogretmene gidin ve kizinizi bir daha yardimci kadina emanet etmemesini soyleyin.
Sizinle aynı kanaatteyim öğretmenin karakteri alakalı da olabilir tabiki bazıları daha yumuşak yüzlü iken bazıları daha dominant olabilir.Öğretmenin diğer çalışanlar üzerinde yetkisi yoktur, çocuklar dışında başka şeylerle ilgilenmesin diye kadınla ya da müdireyle görüşmeyi düşündüm.
Öyle bir şansım var mı bilmiyorum. Çünkü her sınıfın yardımcı kadını var, öğretmene yardımcı olsunlar diye.
Iyide hareketi yapan ogretmen. Genel bi konusma yaparsa ogretmenler arasi mudur bi nebze olur ama derseki falan cocugu soyle giydirmissin vs. Durum dedigim gibi olabilir. Ki ben o ogretmen olsam dusunurumki neden gidip ussume soylemis bana gelip soyleseydi diye. Ha sen baska birsey daha demissin belki kaale almadiginida dusunebilir tabiiİlginç.
Onu kaale almadığımı düşünebilir yani.
Halbuki zaten yoğun diye ona söylememeyi düşünüyordum.
Bir de çok yönlü düşünüyorum.Sizinle aynı kanaatteyim öğretmenin karakteri alakalı da olabilir tabiki bazıları daha yumuşak yüzlü iken bazıları daha dominant olabilir.