Anaokuluna 2 gün gidiyor hastalanıyor(

Merhabalar ocak ayindan beri konusulmamis bu mevzu ama ne yaptiniz acaba krese yeni baslayan anneler?
Benim kizimda 39 aylik yeni basladik 2 yarim gun gitti 2 gun sonra hastalandi ama sadece burun akintisi oldu. 1 gun gondermedim ertesi gun yolladim suan iyi gibi ama banada bulasti hastalik sizlerde de sizede bulasiyor mu acaba

Mikrobik nedenle olmayabilir. Genelde kreje giden her çocukta böyle bir sekte yaşanıyor. Benim oğlum da da oldu 40 derece ateş ishal vardı. 2 gün sürdü. Ama ağır bir ishal değildi. Yani doktorlar kiriş dönemi psikolojik olarak yapabiliyor demişti. Ben probiyotik ve takviye verdim o dönem. Hem gene mikrobik olabilir sonuçta bir ton çocuk . Ondan sona hemen kesildi. Bir daha ateş diğer belirtiler grip olmadı. Daha sonra covid çıktı aldım zaten

Cok normal.benim kizim da 5 yasinda krese baslamisti.Rahat bir yil surdu.Bagisiklik sistemleri gucleniyor.Cesit cesit mikroplarla karsilasiyorlar orada.5 yasina kadar evdeydi bakiciyla beraber.krese gore daha steril ortam tabii.

Merhaba tam olarak bizde aynı durumdayız
Eylül 2021 den beri kreşe gidiyor oğlum, 4.5 yaşında. Her ayın ilk haftası hastayız hiç sekteye uğramıyor
Ateş, öksürük, burun akıntısı, hapşuruk.. 1 hafta sürüyor 3 hafta rahat geçiriyoruz sonra hop sil baştan
Ne yazık ki bende onunla beraber hasta oluyorum, ondan bana geçiyor hayır ben bari olmayayım da gücüm kuvvetim olsun bakabileyim kendimize
Çocuk doktorumuz 2 yıl böyle devam edeceğini, korkulacak bir durum olmadığını söylüyor. Vücutları yeni yeni mikropları tanıyor çok normal bu süreç diyor
Hatta bugün yine ateş nöbetimiz var gene hastayız inşallah kolay atlatırız bu süreci, bende bu mesajı yazarken hapşuruyorum bu arada

Ayyy 2 yil mi surecek ben hamileyim 2 ay sonra dogum yapacagim insallah yazik yenidoganima yaa hadi kizim buyudu artik bi nebzede yenidoganla nasil olacak.. allah yardimcimiz olsun valla ne zormus bu okul isleri..
Bagisiklik guclendirici suruplardan fln kullaniyo musunuz peki? Eczaneden aldim oyle bir surup bunu icerse hic hastalanmaz falan dedi inandik bizde ise yariyor mu gercekten boyle seyler acaba

Evet eczaneden aldık 1 2 şurup takviye edici gıda ama nafile
Çok zor evet ama düşününce 1.sınıfta hasta olmaktansa bu dönemler hastada olsa okula gitmeyerek idare edebiliyoruz 1.sınıfta gitmemesi daha sıkıntı bence
Bugün gene doktora gidildi ilaçlarla dönüldü

Aynen bizde gittik. Sabah kulagim agriyo dedi. Orta kulak enf. Olmus antibiyotik verdiler. P.tsiye kadar gitmesin dedi dr okula.
Sizede cok gecms olsun. Ins. Ilkokula başladiklarinda hasta olmazlar

Çocuğunuz ayrılık çatışması veya bölgesel çatışma yaşıyor, psikolojik olarak rahatlatın çocuğunuzu, kreşe alışamıyorsa zorlamayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…