Evet düzenli olarak gideriz çocuk doktoruna. boğazında küçüklüğünden beri geniz etleri var.doktor okula gidene kadar koruyun.sonra ya geçer yada ameliyyat olur demişti.ondandır diye düşünüyorumİyi bir çocuk doktoru ve KBB doktoru bulun.Doktora gittin diyeceksiniz evet ama iyi bir doktor kolay bulunmuyor
Meyve hiç sevmez. Muz birde portakal suyu içer.kendim sıkarım. Çok seçicidir.zorlayınca kusuyor diye vermiyorum istemediğini.Sanırım bağışıklığı düşük. İyi besleniyor mu? Et, sebze meyve yumurta gibi? Doktora götürüp kan değerlerine baktırın, kanda eksik vitamin -mineral varsa tamamlayın.
Gitmiştik küçüklüğünde.geniz etleri var.o yüzden sık hastalanıyor demişti doktorKBB doktoruna götürün .
Çok teşekkür ederim.inşAllahBu yaşlarda her cocuk böyle okul dönemleri. Hatta 12 yaşına kadar bağışıklık böyle böyle güçlenecek . Korkmayın tedirgin olucak bir durum yok.
Doktorsuz bir şey vermeye korkuyorum.doktor vitamin d ver demişti sadece.onu veriyorum.Vitamin takviyesi neden vermiyorsunuz, bağışıklık güçlendirici takviyeler filan
İnşAllahKreşe başlayan çocuklarda bu şekilde oluyor. Bağışıklık sistemi bir şeyle savaşmazsa ilerde kendisiyle savaşmaya başlayıp otoimmün hastalıklara sebep oluyor. Çocuğunuzun kreşe gitmesi hem bağışıklık kazanması yönünden hem de sosyal zeka gelişimi yönünden çok önemli. Merak etmeyin bir süre sonra düzelecek.
Evet bende öyle yaptım.dün gece ateşi çıkmadı diye yolladım.inşAllah gecerBu cok normal bir durum ya. Benim kizim 4.5 yasinda, bu sene basladi okula. Aynen sizinki gibi 3. gün hastalandi 1 hafta gonderemedim. Ates, halsizlik, hastaliga mahsus istahsizlik gecti ama oksuruk ve burun akintisi devam ederken -kendini iyi hissettigi icin- okuluna döndü. Bir iki hafta gecti yeniden ateş, kulak agrisi, göz akintisi seklinde hastalandi. Nadiren hastalanan bir cocuk oldugu icin endiselendim, ogretmwniyle gorustum, diger cocuklar nasil diye. Ojula yeni baslayan butun cpcuklarin ayni durumda oldugunu soyledi. K9z kardesim okul oncesi ogretmeni, bu yasta olup ilk kez okula gelen butun ogrencilerinin hasta oldugunu, iyi olanlarin da sene basindan beri burun akintilari oldugunu soyledi. Dusunuyorum da biz de burun ceke ceke, oksure oksure gider gelirdik okula gunlerce ama hasta da hissetmezdik.
Bence ates, halsizlik, hastaliga mahsus istahsizlik oldugunda evde istirahat etsin, bunlar olmadiginda gonderin okula. Bundan boyle giderek azalan siddette ve siklikta hep boyle olacaklar belli bir yasa kadar.
Doktora danışmadan verin demedim zaten, sürekli hastalandığını anlatırsanız, olması gerektiği gibi her hasta olduğunda doktora götürürseniz zaten bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler verirDoktorsuz bir şey vermeye korkuyorum.doktor vitamin d ver demişti sadece.onu veriyorum.
MaşAllahKizim da 3.5 yaşında basladi krese. Ayni problemleri yasadik. Ama ben sorun etmedim gerçekten. Çünkü böyle böyle bagisiklik kazanacak.
Simdi maalesef tüm sinif arkadaşları hasta okula gelemiyorlar, masallah kizimda birsey yok gidiyor okuluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?