- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Uygulamada hata yapan birçok kurum olur. Ya da şartlar gereği uygulayamayan. Belli ki merkezden uzak şartları kısıtlı bir yerde görev yapıyorsunuz. Şahit oldugunuz değil yönetmelik önemli. Bilmiyorsanız sallamayin vebal almayın. Yorumunuzu okuyan aaa bak bak neler dönüyor diyen uyeler oldu. Ki bunlar cevap yazanlar. Bir de sizin yorumunuz a inanıp yorum yazmayan onlarca insan oldu. Ogretmen bile yönetmelik bilmiyorsa vay halimize
Bilmiyorsanız sallamayin. Gördüğünüz her uygulama doğru değildirOkul öncesi yönetmeliğini bilmem gerekmiyor hanımefendi.. Zira okul öncesi öğretmeni değilim.
Insan gibi soylemek bu parayi vereceksiniz biz karar verdik demekmi? Bilip bilmeden konusmayin zaten canim sıkkın bide sizle ugrasamam. Sizin gibiler yüzünden hep haklarimiz yeniyor. Benim cocugum elbetteki herseyden degerli konu bu degilki. Sinifta yardimci var diyorum birde ogretmen ama anlamiyorsunuz herhalde ne diyim
Yazdiklarimin hepsini okusaydiniz ama zAhmet etmemissiniz okumadan yorum yapmak nekadar dogru. Ben herseye uydum ne dedilerse aldim aktivitelere kesinlikle gonderirim dedim butun cocuklar bir ornek giyinsin esofman takimi alalim dediler cogu veli karsi cikti ben karariniza uyarim dedim. 23nisanda gosteri icin iki takim kiyafet alinacak haberiniz olsun dediler tamam dedim diger veliler suratlarini dusurduler. Bunlari neden anlatiyorum beni anlayin diye. Herseye uydum ama stajerlerin maasini vermeyi kabul etmem dedim diye boylemi olmaliydikonu evlatmı
evlat
madem öğretmen ihtiyaç duymuş
o halde gerekli olduğu düşünülmeli
ayrıca özel okul fiyatlarından haberin olmadığı belli
aylık 1.000 tl den aşağı okul yok
devlete verdim cevimden 5 kuruş para çıkmasın mantığını da ben anlamıyorum
belliki okulun kendi şartları yetersiz
parayı sokağa atmıyorsunuz ki
evladınızın daha ilgili bir bakım alması için veriyorsunuz
şuna gıcık oluyorum
bir gezi bir program düzenlenicek
yada ek bir eğitim için
ne biliyim drama hocası tutulcak
bazı veliler aynen bu şekilde mukavemet gösteriyor
öğretmen cebine mi atıyor parayı
faydalanan senin çocuğun
rakam da 50 tl
bunun nesi sorundur
konu evlatmı
evlat
madem öğretmen ihtiyaç duymuş
o halde gerekli olduğu düşünülmeli
ayrıca özel okul fiyatlarından haberin olmadığı belli
aylık 1.000 tl den aşağı okul yok
devlete verdim cevimden 5 kuruş para çıkmasın mantığını da ben anlamıyorum
belliki okulun kendi şartları yetersiz
parayı sokağa atmıyorsunuz ki
evladınızın daha ilgili bir bakım alması için veriyorsunuz
şuna gıcık oluyorum
bir gezi bir program düzenlenicek
yada ek bir eğitim için
ne biliyim drama hocası tutulcak
bazı veliler aynen bu şekilde mukavemet gösteriyor
öğretmen cebine mi atıyor parayı
faydalanan senin çocuğun
rakam da 50 tl
bunun nesi sorundur
Sen benim cocuguma kurban ol terbiyesiz seni. Burda sivrilmek icin bu sacma konusmayi yapiyorsun.evet senin gibiler cok seviyesizsizin gibiler ne demek ya
bu uslup ne böyle
kendine gel önce
görüşümü belirttim
uyumsuz olduğun herhalinden belli
çocuğun da sana çektiyse
o öğretmene
5 yardımcı lazım
pes yani
konu da 50 tl
hakkı yeniyormuş
aman bir akıllı sensin
hakkını yedirmedin
:)
Bilmiyorsanız sallamayin. Gördüğünüz her uygulama doğru değildir
Sen benim cocuguma kurban ol terbiyesiz seni. Burda sivrilmek icin bu sacma konusmayi yapiyorsun.evet senin gibiler cok seviyesiz
Sorun gezi parası,tiyatro parası değil. Kimse de stajyerin parasını ödemek zorunda değil. Ayrıca özel okul fiyatlarını gayet iyi biliyorum. Ben de yolladım çocuğumu. Aidat parasına, kırtasiye ve temizlik parasına kimsenin bir şey dediği yok.Siz anlamıyosunuz herhalde.Öğretmen var, yardımcı var, daha başka bi yardımcıya ne gerek var. Ayrıca özel okulların çoğu da (hepsi değil) yarım gün oldu.
gercesen kendi çocuğundan 50 tl yı esirge
bide bedava kurbanlık peşinde koş
hadi canım hadi
sivrilmeye çalışan sensin daha yeni üye olmuşsun
üslübuna bile dikkat ewtmiyorsun
terbiyesiz deme hadsizliğini sana kim verdi
neyse daha mazla muhatap olmaya gerek yok
Gercekten cok terbiyesizsin baska lafa gerek yok...sen kendi çocuğundan 50 tl yı esirge
bide bedava kurbanlık peşinde koş
hadi canım hadi
sivrilmeye çalışan sensin daha yeni üye olmuşsun
üslübuna bile dikkat ewtmiyorsun
terbiyesiz deme hadsizliğini sana kim verdi
neyse daha mazla muhatap olmaya gerek yok
ASYA30 neden kabul etsin 50 tl az paramı bu ülkede askeri ücretle geçinip kira veren aileler. Hemde her ay verecek. Hadi bu velimiz verdi durumu var. Ya diğer veli. Öğretmenin yaptığı Yönetmelikte yok hatta suç. Öğretmenin stajyer istemedini şöyle anlarım. Yardımcı yoktur. Öğretmen mecbur 2 tane istemiştir. Çünkü stajyer 3 günde ne gelir 2 gün gelmez yardımcı vardır ama sınıf küçük yaş grubudur. Yada hiperaktif yada engelli öğrencisi vardır yada sınıfı çok kalabalıktı. Ama Öğretmenin hiç bir savunulan yanı yok. Çocukları stajyere paslayıp boşuna maaş alacak galiba. Okul öncesi sadece aidatlarıbitse keşke 23 nisanı var kırtasiye si var artık materyali, Seti var bazı okullarında önlüğü var. zaten ciddi masrafı var . bu paraları veremeyen göndermesin mi. O zaman eğitimin temeltaşı olan ffırsat eşitliğini yok mu sayalım. Okullarda anasınıflarını para kapısı gibi gören müdürler var maalesef . Ama anasınıfı ndan gelen para sadece anasınıfına harcanır anaokunaMeslektaşım da insanları
gerce
Gercekten cok terbiyesizsin baska lafa gerek yok...
Sen benim yetistirdigim evladima laf soyleyebiliyorsan ki karsimda olsan agzini bole acamazsin haddini bildiririm sana oyle klavyeden yazmak cok guzel oluyor degilmi. Eminimki cok pasif bir insansin gerçekte. Sen once terbiye ogren baskalarinin hayatina burnunu sokma haddin olmayan laflar soyleme ondan sonra buraya gel yaz her normal insan gibi.benim terbiye kriterlerimi değerlendirme yetisine sahip bir dima göremiyorum karşımda
lütfen sen terbiyesinden kendin sorumlu olduğun evladının terbiyesi ile meşkul ol
benim ki senin haddine değil
Sen benim yetistirdigim evladima laf soyleyebiliyorsan ki karsimda olsan agzini bole acamazsin haddini bildiririm sana oyle klavyeden yazmak cok guzel oluyor degilmi. Eminimki cok pasif bir insansin gerçekte. Sen once terbiye ogren baskalarinin hayatina burnunu sokma haddin olmayan laflar soyleme ondan sonra buraya gel yaz her normal insan gibi.
tamam da canım
öğretmen de cebine atmayacak dimi bu parayı
fuzuli olsa eminim ki istemezdi
konu 50tl değil aslında Asya. büyük oğlumu devlet anaokuluna yolladım.. ilk kayıtta 200tl verdik, 100 tl her ay aidat verdik, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, çamaşır suyunu biz alıyorduk, perde diktireceğiz dediler para verdik, yemekleri dönüşümlü biz yapıyorduk, 250 tl okul öncesi kitap parası istediler lanet olsun dedik onu da verdik.. bir gün okula hizmetli alınacak dediler, 40 tl istediler ve hep beraber ayaklandık.. sorun 50 tl değil sorun okulun ne koparırsam kar mantığı. tamam devlet okulu diye herşeyi devletten beklemiyoruz ama herşeyi ben yapacaksam kendi okulumu açarım zatenkaldı ki veremeyenler rencide oluyordu, çünkü verenler diklenmeye başlıyor bir süre sonra..
hayat, çocuklar eğitime başlayınca başlıyor anneler için..
tamam canım anlıyorum ama
alınan ve toplanan bu paraların size geri dönmediğini söyleyebiliyormusunuz
yani sizden toplanan perde parası ile perde yaptırılmadımı
canım ben şimdi şunu düşünüyorum
bu giderleri devlet cebinden karşılamıyorsa
ve bunlar fuzuli harcamalar değilse (bence alıncak kitapta hizmetli de fuzuli değildir)
öğretmen mi yada idaremi karşılycak
biz veliler birşekilde
elimizi cebimize atıcaz ki
çocuklarımızın ihtiyaçları giderilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?