Merhaba. Öncelikle belirtmeliyimki siteye yeni üye oldum ve açıkçası sorumu yanıyladığınızda cevabı nasıl göreceğimi bile bilmiyorum
ama alışacağım sanırım. Sorununda şu: kızım Eylül2008 doğumlu, özel bir kreşe gidiyor ve açıkçası çok memnunuz. Ancak bu sene anaokula başlayacak. Özel okula gönderme durumumuz yok,kaydımızın çıktığı okul için de hiç iyi yorumlar duymadık. Biz de acıbademe olan Mihriban Suat Bedük İlköğretim okuluna başlatma kararı aldık. Ancak sıkıntı şu: şu anki kreş müdürüyle görüştüğümüzde burada büyük kazanımları olacak(ingilizce,okuma_yazma vs gibi) yazık edersiniz dedi. İyice allak bullak olduk. Bizim düşüncemz de okuyacağı okul ve arkadaşlara anaokulundan alşsın,1. sınıfta sudan çıkmş balığa dönmesin mantığındayız. Bir de öğretmen cok iyi araştırılmalı deniyor, ancak bunu okula soramıyorsunuz. Çevremizde de okulda okumuş tanıdığımız yok. Nasıl araştırmalıyım? Öğretmenlermzle görüşme talebinde bulunabilirmiyim? Ya da mihriban suat bedük te okuyan ve öğretmenleri hakkında bilgi verebilecek birileri olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler