- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
Oğlunuzda normalden hızlı bir gelişim söz konusu daha 4,5 yaşında olmasına rağmen. Bende erken çocukluk eğitimi lisans mezunuyum ve üstün zekalı çocuklar ile ilgili bir çok araştırma yaptım, mutlaka bir uzmanla görüşün özel bir eğitim ve yol izlemeniz gerekebilir. Ayrıca 1. Sınıfa başlamak için yeterli zihinsel gelişimi olsa bile motor ve sosyal gelişimi yeterli olmayabilir, bunundan göz önünde bulundurulması gerekir.
Ayrıca oğlunuz daha 53 aylık çok erken okul yaşı için.
merhaba. Alaninda bilgili olmaniz nedeniyle size sorum.olacakti. benim kizimda 2010 mayis dogumlu. Gecen yil krese verdik baya kendini gelistirdi anasınıfi ogrencilerinin yapabilecegi ve ogrendikleri herseyi biliyo. Sayi, renk, harf, kesme, boyama vs. Bu sene eylül ayinda 52 aylık oldu. Ben tekrar krese vermek istedim fakat esim anasinifi die tutturdu cocugu devlett anaokuluna yazdirdi. Sizce dogru bi davranismi bu? Gelecek yil eylulde 64 aylik olmus olacak. Bu sefer 1.sinifa mi baslayacak erken değilmi yoksa seneye yinemi anasinifina vereyim?cevaplayıp beni rahatlatirsaniz sevinirim