Adamın kendine güveni tam. Sizin uyguladığınız yöntemi yaptım. umurunda değil. Peşinde geziyorum. Söyle söyle alttan fon müziğine döndü. Hiç umurunda değil. Ama her konuda böyle değil. Tek seferde anlattığım bana göre karışık bir durumu anlayıp uygulayabiliyor. Ama konu burundan gelen sıvıyı koluna sürmekse taviz yok. Bence de terketmesin ama bir an önce anne olmazsa çocukların durumu zor. Onlara çiçek gözüyle bakmak yerine KENAR gözüyle bakması çok üzücü. Hepsi okadar temiz ki. Aileden kast sistemine girmeleri üzücübence yerini değiştirmesin anne olsun dimi
büyük yapmıyor olabilir küçük yapıyordur,tabi ki siz öğretmemişinizdir ama siz vaz geçirebilirsiniz,ben ana sınıfı öğretmeni olmama rağmen benim kızım da sürekli ağzını koluna silerdi,uyara uyara bıraktı,artık kolları kirli kıyafetlerini giydirdim bir yere giderken,utandı kolunda ki pislikten,anne cici kıyafetler giymek istiyorum bir daha ağzımı koluma silmeyeceğim dedi ve bıraktı...
şimdi bir öğrenci kolunu ağzına siliyor diye öğretmenin o okulu terkmi etmesi lazım yoksa anne ile öğretmen iş birliği yapıp bu alışkanlığı ortadan kaldırması mı lazım....???!!!! yok yok bu öğretmen tez zaman da anne olması lazım