kızım var..6 yaşlarında...ölümü 3-4 yaşlarında öğrendi...ölüm bu...yaşamak kadar doğal,gerçek...en yakınım öldüğünde yanımda tuttum..(derken,görmedi tabii)..kabristana birlikte gittik...dua ettiğimi ,onun için üzüldüğümü ama onu çok sevdiğimi unutmadığımı ve unutmayacağımı ara sıra ziyaret edeceğimi öğrendi.bence bilmeli....ayağı taşa takılıp düştüğünde canının acıyacağını bilmesi kadar gerçek bir şey olduğunu öğrenmesini istedim...ara sıra gideriz kabristan ziyaretlerine...anneler gününde,,,bayramlarda,,ve çok özlediğimde....tat lı kızım yarım ağzıyla daha 3 yaşlarında sübhaneke yi okudu koca teyzemize....
kızıma insanların önce bebek olarak dünyaya geldiklerini yavaş yavaş büyüdüklerini çok uzun bir zaman yaşadıktan sonra yaşlandıklarını ve öldüklerini söyledim.öldüklerinde yattıkları yeri işaret ederek artık orada uyuduklarını söyledim...çok doğal karşıladı....ama ne cennetten ne adını bile anmak istemiyorum ne c.......den bahsettim....bana göre soyut kavramlar...
kısacası hiç olumsuz geri bildirim almadım....bu konuda hiç sorun yaşamadım...naçizane ,,,bizde durum böyle...