- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Lisedeki din öğretmenim "duşta çıplak yıkanmayın, cinler görür" derdi. O geldi bak aklıma.
Anaokulu çocuklarına ölüm güzellemesi yapmaya da şaşırmadım ben.
çünkü bu hareketleri tüm gün yaptı ve ben diziyi izlemek için annesiyle kavga ederken bu dizinin bağımlısı olduğunu anladım oturup yetişkin dizisi izliyorhayır gay olur diye korkmadım ama tuhaf şekilde konuşması hoşuma gitmedi.ee ilgi çekmeyen bir çocuk düşünelim yeğenimden ayrı olarak ve anne baba bu karekteri beğenip gülerse çocukta bunu dikkat çekmek için bile kulanabilir normal kabul edebilir sonuçta anne baba beğeniyle izliyorsa
Tamamen katılıyorum. Tanrı korusun ki çocuğa bir şey olmamış. Şimdi pedagog pedagog geziyordur o aile şu durumu düzeltmek için. Yazık değil mi ya?
Doğru da mesela konuşması hariç o karakterin bir çocuk için negatif sayılabilecek başka kriterleri de var. Siz direkt biraz kadınsı konuşmasına takılmışsınız.hayır gay olur diye korkmadım ama tuhaf şekilde konuşması hoşuma gitmedi.ee ilgi çekmeyen bir çocuk düşünelim yeğenimden ayrı olarak ve anne baba bu karekteri beğenip gülerse çocukta bunu dikkat çekmek için bile kulanabilir normal kabul edebilir sonuçta anne baba beğeniyle izliyorsa
Beni de densiz bir akrabam anneni üzersen annen seni terk eder, bir daha gelmez diye korkutmuştu. Bir süre gizli gizli ağlayarak annem gitmesin diye dua etmiştim. Yine aynı yaşlardaydım.Yani bir çocuğun psikolojisini mahvetmek bu kadar kolay olmamalı.
Düşünsene 6 yaşında çocuğun var ve cennet hayaliyle ölmek istiyor. Nasıl gözünün önünden ayırırsın?
Yaşıtları normal gelişirken o çocuk terapilere gitmek zorunda kalacak.
yok sadece tabiki kadınsı konuşması değil beden dili yürüyüşü herşeyi küçük koriş kopyası gibi inanDoğru da mesela konuşması hariç o karakterin bir çocuk için negatif sayılabilecek başka kriterleri de var. Siz direkt biraz kadınsı konuşmasına takılmışsınız.
Oysaki lükse aşırı düşkün olması, kendi altında çalışanları aşağılaması, dedikoduyu çok sevmesi, kumpas kurmaya bayılması gibi nitelikleri daha tehlikeli bana kalırsa.
Ama ben de o karakteri çok seviyorumÖyle bir arkadaşım olsa epey eğlenirdim hani
Annem bayılıyor ya, Koriş çıktığında beni çağırıyor çıktı bizimki diye.yok sadece tabiki kadınsı konuşması değil beden dili yürüyüşü herşeyi küçük koriş kopyası gibi inano gıdısını çıkarıp gözlerini bereltmesi eller havada falan aynı evt daha tehlikeli karakterler var ben birebir yaşadığım örnek diye paylaştım korişi.bende severdim korişi pek bakmıyorum artık.
biri daha bendenmişBen lisede bundan etkilenip uzun süre iç çamaşırı ile yıkanmıştım
annem de derdi aynısını hep çamaşırla yıkandım tövbe ya
Iyi senin lisedeki ogretmenin demis. Ben ilkokulda el kadar bebeyken demisti. Var sen bendeki korkuyu düşünLisedeki din öğretmenim "duşta çıplak yıkanmayın, cinler görür" derdi. O geldi bak aklıma.
Anaokulu çocuklarına ölüm güzellemesi yapmaya da şaşırmadım ben.
zamanla farkında olmadan geçti belkide birilerine sordumEee sonra nasıl başladın normal yikanmaya?
Çamaşırla yıkananlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?