- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
- Konu Sahibi immerwiederda
Şey ayrı yazılır bu arada her zaman.Ben size diyorum birşey bildiğimiz yok herkes çok şey biliyor biz hiç birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey ayrı yazılır bu arada her zaman.Ben size diyorum birşey bildiğimiz yok herkes çok şey biliyor biz hiç birşey
Montaj olabilir mi onlar yani kocaman kocaman bir deKabız olunca bile ecel terleri döküyorum,dötü düşünmek bile ruhunu teslim etmek herhalde. yetişkin filmlerde kadınlar nasıl dyanıyor arkadaş bir değil iki değil toptan.
Ay ben neler dedim öylee
Öncesinde eğer bir takım hazırlıklar yapılırsa asla acımıyor ama, dini yönden ve sağlık yönünden sıkıntılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabiAcımıyor? İnanmam, inanamam deneyimleyen bütün arkadaşlarım, feci bir acı var diyor.
Yok ya değil ıhları bile çıkmıyor atın beni bu sayfadan nolurrMontaj olabilir mi onlar yani kocaman kocaman bir de
Küçücük popolar bi de, ayrılmıyor ortadan ikiye hiç.Yok ya değil ıhları bile çıkmıyor atın beni bu sayfadan nolurr
gel bacımYok ya değil ıhları bile çıkmıyor atın beni bu sayfadan nolurr
Tehlikeli buralargel bacım
Yoldan cikartirlar poh yoluna gitmeyelim gelTehlikeli buralar
Benede gitmek lazımYoldan cikartirlar poh yoluna gitmeyelim gel
Ayy yokk sensiz düşünememYok ya değil ıhları bile çıkmıyor atın beni bu sayfadan nolurr
Olur olmadık yerde altına s.c ...rsn en fazla ne olacakHerkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla
Anüs kanseri olup,oturmayacak hale gelip,bı de olur olmadık yerde altiniza ederseniz,o zamanda aci ikinci planda olabilir,zaten aci esiginizde yüksekmişYani hiç acımadı dersem yalan olur ama acı, sızlama biraz daha ikinci planda kaldı benim için
Hanımlar,
dini yorum yazmayın yasak, geyik de yapmayın.
Konu sahibi size duş başlığı sormamış, dinen ne olur diye de sormamış.
Allah haram demiş daha ötesi var mı
Kadın dine inanmıyormuş. Şimdi ne olacakAllah haram demiş daha ötesi var mı
Ne olacağı yorumlarda detaylıca yazılmış .Aklın yolu bir.Kadın dine inanmıyormuş. Şimdi ne olacak