- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.717
- Konu Sahibi immerwiederda
Yoo değil. Günahı sevabı bize yazılmıyor. Koca koca insanların ne yapacağına biz karar veremeyiz. Ahlâk bekçisi de değilizNe olacağı yorumlarda detaylıca yazılmış .Aklın yolu bir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo değil. Günahı sevabı bize yazılmıyor. Koca koca insanların ne yapacağına biz karar veremeyiz. Ahlâk bekçisi de değilizNe olacağı yorumlarda detaylıca yazılmış .Aklın yolu bir.
2.bağırsak kanseri olursunuz,sağlık açısından. Cok cok zararlı,2.si bir süre sonra altınıza sıçmaya başlarsıınız.çünkü orası vajina gibi elasten değil,kendini toplama gibi bir özelliğiniz yok,makatınız sarkar,ve dinende hiç uygun değil.Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Benim bildigim ayda 2-3 kereden bir sey olmaz. Tabi giren seyin buyuklugune se bagli olabilir. Normal boydaysa, sizin de caniniz acimamissa, sorun olmazHerkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
şakamı buBenim bildigim ayda 2-3 kereden bir sey olmaz. Tabi giren seyin buyuklugune se bagli olabilir. Normal boydaysa, sizin de caniniz acimamissa, sorun olmaz
Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Ayy bu hangi filmden bir sahne
Hall Pass imişAyy bi hangi filmden bir sahne
Zaten hastalık kapma riski olduğu için din bunu haram saymıştır hanımefendi ..Konu sahibi sağlık açısından sormasına rağmen dini işin içinize katmanızı beğenmedim başka sorunuz var mı?
S.çıyor sanırım
Komedi ve dram bir arada. İlk fırsatta izleyeceğimHall Pass imiş
Hanımefendi dinle bir sorunum yok forumda bu şekilde konulara değinmek yasakZaten hastalık kapma riski olduğu için din bunu haram saymıştır hanımefendi ..
Yani anlatılan kadar çok acımadı benim ama kişiden kişiye değişir elbette kiacımadı mı ya cidden zevk aldınız mı?
Aslında doğru tahmin etmişsiniz en başta evet yani partnerim tecrübeli, işini bilen biri diyebilirim :) spor özellikle son 1 yıldır hayatımda var zaten o yüzden umuyorum dediğiniz gibi olur da bir sorun yaşamam, teşekkür ederim yorumunuz için :)partneriniz tecrübeliyse öyle aman aman bir acıma yaşamazsınız zaten. O bölgede birçok sinir olduğu için zevk alman kadar doğal bir şey yok.
Yani ben çok sıcak bakmasam da çevremdeki yabancı kadınların çoğu yapıyor ve henüz altına kaçırana rastlamadım bunlar biraz bizim toplumun hurafeleri… yaşın henüz genç ama sporunu yapmayıp öyle kös kös oturursanız durmadan sağlıksız beslenir ek takviye almazsanız arka kapıdan değil önden kaçırmak daha olası :))
Eğer mutluysan dozunda olması ve hijyen şartıyla elbette devam et kim ne diyebilir
Haklı olabilirsiniz evet, ki benim sık yapmaktan kastım ayda 3-4 maksimumBence de hurafe yok altına kaçırma vs dünyada sürekli yapılan bişey öyle olsa kimse yapmaz
gaylar günde 2 anal ilişki filan yaşıyor travestiler daha fazla mesela hayatlarından çok memnunlar
Tamam bacım istatiğini ve ilişki sayını tam olarak artık anladık.Haklı olabilirsiniz evet, ki benim sık yapmaktan kastım ayda 3-4 maksimum