Anal ilişkiye nasıl hazirlanilir

Kafanda ki beyinden haberin var mı acaba? İstediğin yerde gezer istediğin yere yorum yazarım. Burası özgür platform benim söylediklerim senin zoruna gittiyse hoş gitmiş zaten çok belli oluyor. Benim yazdıklarıma cevap verip daha da kendini birşey sanmalara girme yoksa gereken cevabı vermekten çekinmem bilesin
Allah askina çekin.
Cekinmezsen nice olacak halimiz :KK61::KK61::KK61:
Verdigin cevaplarla perişan falan olursak mazallah:KK61:

Cinselci diye hakaret ettigin uye sana mı soracak? Bu baslikta gezenleri hor goruyorsan sen neden buradasin? "cinselci" oldugun icin mi?
Benim kimseyi hor gördüğüm yok. Nerede belirttim acaba hor gördüğümü? Dinimizin (müslüman dininde) anal ilişki haramdır dedim. Güzel dille uyardım. Hepinizin yarası var ki gocundunuz üstüme saldırdınız. Ama bende cevap vermekten çekinmem. Herkes istediğin yerde gezer yorum yapar. Özellikle bu başlığı seçmedim revaçta olduğu için girdim ve istediğim şekilde yorumumu yazdım sizde cevabınızı aldınız

Analdan zevk alan kadın varsa söylesin ben kadın açısından zevkli olduğunu düşünmüyorum
zevk almak için o bölgede sinir olması lazım. Kadınlar ne oral sexten ne anal sexten zevk almaz. Erkek oral sexten zevk alır, cinsel organında sinir var. Gayler anal sexi bence başka seçenekleri olmadığı için yapıyor.
Soruya gelirsek Netflix’te Sex Education diye bir dizi var. Orda anal sex yaparken lavman yapıyorlar. Sebebi dışkı bulaşmasın diye.
Bizde geçen sene gay bir çocuk çalışmıştı. Rektum kanseri olmuş. Böyle bir risk var demek ki.

Benim kimseyi hor gördüğüm yok. Nerede belirttim acaba hor gördüğümü? Dinimizin (müslüman dininde) anal ilişki haramdır dedim. Güzel dille uyardım. Hepinizin yarası var ki gocundunuz üstüme saldırdınız. Ama bende cevap vermekten çekinmem. Herkes istediğin yerde gezer yorum yapar. Özellikle bu başlığı seçmedim revaçta olduğu için girdim ve istediğim şekilde yorumumu yazdım sizde cevabınızı aldınız

Kavga etmeyin artık herkes sevissin anal oral önden yandan yeterki kavga etmeyin yaaaaa biriniz namaz kilin misyoner arkasına abdest alın biriniz doggy yapıp duş alın yeterki susun saat gece 3 oldu 1.5 saattir kavga ediyorsunuz

zevk almak için o bölgede sinir olması lazım. Kadınlar ne oral sexten ne anal sexten zevk almaz. Erkek oral sexten zevk alır, cinsel organında sinir var. Gayler anal sexi bence başka seçenekleri olmadığı için yapıyor.
Soruya gelirsek Netflix’te Sex Education diye bir dizi var. Orda anal sex yaparken lavman yapıyorlar. Sebebi dışkı bulaşmasın diye.
Bizde geçen sene gay bir çocuk çalışmıştı. Rektum kanseri olmuş. Böyle bir risk var demek ki.
Erkekler zevk aliyorlarmis. Prostat mrostat bir seyleri uyariyormuş falan. Çok detay bilmiyorum ama kadinlarinkinden farkliymis yani onlarinki. Belki de yalandir bilemicem.

Bende bunun benzerini duymuştum canım ya.
Yazık gencecik kız galiba biraz baskıyla anal seks yapıyorlar.
Sonuç hastahanede bitiyor ama kızın durumu çok ağırdı.
Annem çalışıyordu o dönem o anlatmıştı bende travma olarak kaldı 🤦

Kavga etmeyin artık herkes sevissin anal oral önden yandan yeterki kavga etmeyin yaaaaa biriniz namaz kilin misyoner arkasına abdest alın biriniz doggy yapıp duş alın yeterki susun saat gece 3 oldu 1.5 saattir kavga ediyorsunuz
Senden ötürü😆
Bana namus konusunda hakaret etmen de bir kavgaydi. Ayrica çok bayagiydi.

Sanki yemek tarifi alıyor vicdansız karı. Bir sürü de kişiyi banlatmış üfürükten konusunda.
Biz kıçımızdan dışkıyı zor atıyoruz yırtılacak bir tarafımız diye, millet pasta tarifi alır gibi taktik istiyor ;;P

Bu arada doğum zamanı lavman yaptım klozetin etrafında çarkıfelek gibi dönüverdim. Yataktan tuvalete koşana kadar da paçalarımdan döküldü zaten. d niye anlattım bilmiyorum ama lavmanla alakalı hoş anılarım yok konusu açılmışken şöööyleeee bir içimden geldi

Klitoris en fazla sinir ucuna sahip organ. Anüs bölgesi de çok sayıda sinir ucuna sahip. Yanlış bilgi.

Anal seks kismina katılıyorum ama hangi kadin oral seksten zevk almaz yahu?

Nihal yanlış önermelerin dibine vurmuşsun resmen 😂 çok şaşırdım 🙄

Nihal yanlış önermelerin dibine vurmuşsun resmen 😂 çok şaşırdım 🙄
Kudra bende şimdi okudum. Öyleymiş 🤦🏻‍♀️
Bende bunun benzerini duymuştum canım ya.
Yazık gencecik kız galiba biraz baskıyla anal seks yapıyorlar.
Sonuç hastahanede bitiyor ama kızın durumu çok ağırdı.
Annem çalışıyordu o dönem o anlatmıştı bende travma olarak kaldı 🤦
cemoos bana da hastanede bir hemşire demişti. Çok tuhaf olaylarla karşılaşıyorlarmış. 😬
Klitoris en fazla sinir ucuna sahip organ. Anüs bölgesi de çok sayıda sinir ucuna sahip. Yanlış bilgi.
JOYz JOYz hanım, evet benim söylediğim şehir efsanesiymiş ama bu yanlış bilgi bir tek bende değilmiş. Pek çok yerde gördüm.
Anal sexin kadına acı verme sebebi vajina gibi esnek ve kayganlaşan bir organ olmamasıymış. Ama netice itibariyle pek sevimli bir şey değil. Hatta yine bir yorum okudum. Kadınlar kendileri için değil, partnerlerini mutlu etmek için razı gelir yazıyor.

X