Genişler evet. İlerde büyük tuvaletinizi tutamazsnz.Anüs genişlermi demek istedim
Ama çok fazla yapınca genişler diye duymuştum doğru mu sizceGenişler evet. İlerde büyük tuvaletinizi tutamazsnz.
Bı keresi olmaz ki. Yaptınız mı devamı gelir bence hiç bulaşmayın denemeyin bile. Anüs genişlemesi bı yana çok fazla bakteri mikrop hastalık da kaparsnz. Canınızın acısıda bı yana tâbi değer mi bütün bunlaraAma çok fazla yapınca genişler diye duymuştum doğru mu sizce
Deneyin sonucu yazarsınızAma çok fazla yapınca genişler diye duymuştum doğru mu sizce
Bi yardımım olmaz ama ben de yazmak istiyorum olur mu?İlk kez anal ilişki yaşıycam 1 kerelik denemek istiyorum. ne yapmam gerekiyor. Bir de 1 kerelik de olsa genişleme olur mu ileride girdiğim anlaşılır mı?
(Lütfen sadece yardımcı olanlar yazsın herkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor. Yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim:). )
Boşver şimdi başlıgı var mı bi yardımın yoksa yazamıyoz. Misal ben yardım edemıcem dıye yazamıyorumbaşlığı +18e acmaliydiniz yanlış olmuş bence
Genişler tabi, görmeye falan gerek yok. s*tığın b*kun şeklinden bile anlarlar, eciş bücüş çıkar.
yok sadece sonrasında kadın hastalıkları doktoru yardımım olurBoşver şimdi başlıgı var mı bi yardımın yoksa yazamıyoz. Misal ben yardım edemıcem dıye yazamıyorum
Kal kal bişeyler öğrenırızyok sadece sonrasında kadın hastalıkları doktoru yardımım olure gideyim bari ben iyi forumlar
Hahaha ulanVar mı lan öyle bi ananın evladı cıksın desin ki "he ben senelerdır anal yaparım sımdı g*tü tutamıyom, geldıgı gibi paatt diye düşürüyom evde yorgan yastık kalmadı bez takıyom" diyen. Ya cok meraj edıyorum biri yazsın yaaa.
Aynısını düşündümVar mı lan öyle bi ananın evladı cıksın desin ki "he ben senelerdır anal yaparım sımdı g*tü tutamıyom, geldıgı gibi paatt diye düşürüyom evde yorgan yastık kalmadı bez takıyom" diyen. Ya cok meraj edıyorum biri yazsın yaaa.