- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
davulu patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamışBakireyim pozu kesmek kolay değil….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
davulu patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamışBakireyim pozu kesmek kolay değil….
Ahsjajksjakaıaksjskdavulu patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış
Konu zaten onla alakalıKonunun içine s.çlmış
Basur olursunAma çok fazla yapınca genişler diye duymuştum doğru mu sizce
hastalıkları göze alıp iyi kötüyü biliyosunuz genede buraya yazıp eleştirilmek istemiyosunuz hem ayranım dökülmesin... yapmayın ya ne zevk alacaksınız milletin elinde maskara olmak için vucudunuza zulmediyosunuz. en basiti yırtık oluşursa yıllarca geçmez mikrop kapar o bölge. her wc girdiginde dahada beter olur. karsı taraf için düşünmüyorum bile. millet ne yapcanı şaşırdı öfffherkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor.
netflixte bir belgesel var 'internetin kötü adamı' diye onun içeriğinde yumruğunu poposuna sokan kadından bahsediliyor izledikten sonra internette araştırdım yani nedir bu anal ilişki faydaları zararları nelerdir diyeİlk kez anal ilişki yaşıycam 1 kerelik denemek istiyorum. ne yapmam gerekiyor. Bir de 1 kerelik de olsa genişleme olur mu ileride girdiğim anlaşılır mı?
(Lütfen sadece yardımcı olanlar yazsın herkes neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyor. Yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim:). )