Anal ilişki

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
214
27
Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Bunu düşünen adamlarım erkekleri tercih edebileceğini düşünüyorum ben. Bir kere taviz verirsen hep olur. Sonra 10 yıl sonra büyük abdestini bile sokaklara yaparsın tutamazsın. Hem de günah hak yolu var. Bence kendine gelsin eşiniz çok ayıp etmis size

Yaşlanınca kakanızı tutamazsınız vallahi, size bakacak olana da eziyet, ne gerek var ayrıca ben sevıyorum desem gıdıp anal ılıskıye mı gıreceksınız anlamıyorum sız ne dusunuyorsunuz dıye cınsellıkte anket yapmayı

Sağlıksız ayrıca sizin bağırsaklarınıızı mı patlatmak istiyo eşiniz? Sağlıkçı arkadaşlar varsa yanlışımı düzeltsin. Bu tarz ilişkiler bir noktadan sonra sapkınlığa gidiyo sonu yok yani

Hayir erkek tercih edebilirler demek degil bu. Agzımızın ısısı 35 derece civarındaymış, vajina 36 derece, anal da 38 dereceymiş. Ayrica vajinadan daha dar bir yer. Bu sebeple bazi erkekler seviyor ve igrenmiyor.

Bilimin penceresinden bakacak olursak çok sağlıksız.
Dinin penceresinden bakacak olursak bana kalirsa cahiliye arapları, eşlerini regl günlerinde anala zorlamasin diye anal haram kılınmış olabilir. Sirf kadinin rahatı konforu için.

Istemedigin birşey için neyi soruyorsun burda yap deseler yapacak mısın. Herşeyden önce sağlığını düşün . Esinede sert bir tepki koy . Riskleri yaşayacağını sıkıntıları biliyor musun ???

Günah boyutu kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi günahı .

Benimde merak ettiğim yani birileri ben seviyorum dese sende mi yapacaksın. Kendi aklınız yok mu Allah aşkına. Karı koca arasında sınırlama vs yokken sadece buna kesin haram olduğu ayetle bildirilmiş. Demek ki yaklaşmayacaksın bile.
Farklı dine mensubum diyorsan onda da sağlık konusunda ne kadar yanlış olduğu herkesçe biliniyor artık.
Bu öyle kocanın isteğine vs bırakılacak konu değil.

Kas yırtılması, bağırsak çalışma düzenine hasar vermesi gibi ameliyatla düzeltilebilecek sorunlara neden olabiliyor. Fazla riskli bence

Kas yırtılması, bağırsak çalışma düzenine hasar vermesi gibi ameliyatla düzeltilebilecek sorunlara neden olabiliyor. Fazla riskli bence
Sağlıklı olmadığını düşündüğümu yazmıstım ben de. Bence de hiç gerek yok. Ama bunu yapan erkek, erkeklere de yonelir diye bir seyi kabul etmek saçma olur.

Allah haram kılmışsa zaten o iste bu kusur var ki haram kılmış.
Buraya sormanıza ne gerek var her inançlı insan bilir ters ilişkinin zarari ve günahını.
Yetmiyor mu eşinize hak yolu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…