asla kabul etmeyin nasıl bir midesizlik yaaMerhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Bunu düşünen adamlarım erkekleri tercih edebileceğini düşünüyorum ben. Bir kere taviz verirsen hep olur. Sonra 10 yıl sonra büyük abdestini bile sokaklara yaparsın tutamazsın. Hem de günah hak yolu var. Bence kendine gelsin eşiniz çok ayıp etmis sizeMerhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Sağlıksız ayrıca sizin bağırsaklarınıızı mı patlatmak istiyo eşiniz? Sağlıkçı arkadaşlar varsa yanlışımı düzeltsin. Bu tarz ilişkiler bir noktadan sonra sapkınlığa gidiyo sonu yok yaniMerhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Hayir erkek tercih edebilirler demek degil bu. Agzımızın ısısı 35 derece civarındaymış, vajina 36 derece, anal da 38 dereceymiş. Ayrica vajinadan daha dar bir yer. Bu sebeple bazi erkekler seviyor ve igrenmiyor.Bunu düşünen adamlarım erkekleri tercih edebileceğini düşünüyorum ben. Bir kere taviz verirsen hep olur. Sonra 10 yıl sonra büyük abdestini bile sokaklara yaparsın tutamazsın. Hem de günah hak yolu var. Bence kendine gelsin eşiniz çok ayıp etmis size
Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Kas yırtılması, bağırsak çalışma düzenine hasar vermesi gibi ameliyatla düzeltilebilecek sorunlara neden olabiliyor. Fazla riskli benceHayir erkek tercih edebilirler demek degil bu. Agzımızın ısısı 35 derece civarındaymış, vajina 36 derece, anal da 38 dereceymiş. Ayrica vajinadan daha dar bir yer. Bu sebeple bazi erkekler seviyor ve igrenmiyor.
Bilimin penceresinden bakacak olursak çok sağlıksız.
Dinin penceresinden bakacak olursak bana kalirsa cahiliye arapları, eşlerini regl günlerinde anala zorlamasin diye anal haram kılınmış olabilir. Sirf kadinin rahatı konforu için.
Sağlıklı olmadığını düşündüğümu yazmıstım ben de. Bence de hiç gerek yok. Ama bunu yapan erkek, erkeklere de yonelir diye bir seyi kabul etmek saçma olur.Kas yırtılması, bağırsak çalışma düzenine hasar vermesi gibi ameliyatla düzeltilebilecek sorunlara neden olabiliyor. Fazla riskli bence