Anal ilişki

Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum

Yahu bu nasıl bir sorudur ?

Bu konuda 3 sene deneyimi arasaydınız keşke ! tecrübeli ne demek ? Boktan bir konu açıyorsunuz soru şekliniz daha da boktan... burada boktan kelimesi mecaz olarak değil gerçek anlamında kullanılmıştır.

Arkadaş cinsellik kategorisi sizin eşlerinizin sapkın egolarına cevap bulmak için değil genç kızların cahilliğine bir son vermek için var. adet döngüsünü bilmeyen ilişki sonrası adet düzensizliğini hemen gebeliğe yoran bilinçsizler için var.

Burada insanlar yap bir şey olmaz dese yapacak mısınız?

Ne diyeyim bilemedim ...

Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum

Bu mesajınıza kurum/kişi kötülemek gerekçesi ile ceza verdim. Kurum da evlilik kurumu, kişi ise sizsiniz. Bu kadar da kötüleyemezsiniz kendinizi.

Bu arada dileyen dilediğini yapar bu tercih meselesidir, kimseyi ilgilendirmez ama bunun soru olarak burada olması iğrençliktir, gayri ahlakidir. Yineliyorum dileyen dilediğini yapmakta sınırlarını kaldırmakta serbesttir ama böyle de aleni yazmayın.

Ben okurken de yazarken de utandım gerisi sizlere kalmış

Sağlıklı olmadığını düşündüğümu yazmıstım ben de. Bence de hiç gerek yok. Ama bunu yapan erkek, erkeklere de yonelir diye bir seyi kabul etmek saçma

Anala yöneldikten sonra erkeğe yönelmiş yönelmemiş ne olur ki? Anal seks yapan erkeklerin gaylere iğrenç demesi abes. Klasik Türk erkeği yapar bunu mesela.

Anal seks kadar mide bulandırıcı bir şey yok benim için. İsteyerek yapan kadın olduğunu sanmıyorum.

Anala yöneldikten sonra erkeğe yönelmiş yönelmemiş ne olur ki? Anal seks yapan erkeklerin gaylere iğrenç demesi abes. Klasik Türk erkeği yapar bunu mesela.

Anal seks kadar mide bulandırıcı bir şey yok benim için. İsteyerek yapan kadın olduğunu sanmıyorum.
Ben de isteyerek yapildigini düşünmüyorum ama belki yine de vardir. Anal seks yapan bütün erkekler, gaylere igrenç demiyor. Tercih meselesi bunlar. Karşılıklı riza ile iki reşit insan ne istiyorsa yapabilir.

Hayir erkek tercih edebilirler demek degil bu. Agzımızın ısısı 35 derece civarındaymış, vajina 36 derece, anal da 38 dereceymiş. Ayrica vajinadan daha dar bir yer. Bu sebeple bazi erkekler seviyor ve igrenmiyor.

Bilimin penceresinden bakacak olursak çok sağlıksız.
Dinin penceresinden bakacak olursak bana kalirsa cahiliye arapları, eşlerini regl günlerinde anala zorlamasin diye anal haram kılınmış olabilir. Sirf kadinin rahatı konforu için.
Delik olarak vajınadan daha dar olabilir ama içeriye girdikten sonra anal yolda penisi kavrayacak bir yapı yoktur. Adam boşlukta gider gelir yani.

Sokma akılla ilerlemeyin... Yaşamak istemiyorsan yaşama. Yaşamak istiyorsan yaşa

Merhaba kızlar okuyan olursa bilgilendirme için yazıyorum ; anal seks rektum prolapsusuna sebep oluyor ( rektumun anüsten dışarı çıkması) ayrıca çok fazla bakteri içeren bir ortam hem erkek için hem de kadın için anüsten çıkan bakteriler enfeksiyona sebep olmakta , lateks olmayan kondomlar maalesef bu enfeksiyonları engellememekte.. zaten genel olarak biliyor herkes anüs çatlağı vs yaptığını
Üstelik ilişki sırasında koku da meydana geliyor , bence kaka kokusu bile gayet tiksindirici. Yapmayın yaptırmayın , çünkü sağlık en değerli hazinemiz 🍀 ve yapanlara da kızmayalım çünkü herkesin tercihi kendisini ve partnerini ilgilendirir 🌸

Bu asla benim tercih edebileceğim veya izin verebileceğim birşey değil ama isteyen elbette yapar.. Ama dediğim gibi isteyen yapar..

İstemediğiniz herhangi birşeyi de eşinizin diretmesi size saygısızlıktır..bu anal ilişki harici başka birşey de olabilir.. Ama sadece isteyip ısrarcı olmuyorsa konu kapanmış demektir..

Bunun cevabı sende. Sen bunu istiyor musun? Düşüncen nedir?

X