Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
Sağlıklı olmadığını düşündüğümu yazmıstım ben de. Bence de hiç gerek yok. Ama bunu yapan erkek, erkeklere de yonelir diye bir seyi kabul etmek saçma
Ben de isteyerek yapildigini düşünmüyorum ama belki yine de vardir. Anal seks yapan bütün erkekler, gaylere igrenç demiyor. Tercih meselesi bunlar. Karşılıklı riza ile iki reşit insan ne istiyorsa yapabilir.Anala yöneldikten sonra erkeğe yönelmiş yönelmemiş ne olur ki? Anal seks yapan erkeklerin gaylere iğrenç demesi abes. Klasik Türk erkeği yapar bunu mesela.
Anal seks kadar mide bulandırıcı bir şey yok benim için. İsteyerek yapan kadın olduğunu sanmıyorum.
Delik olarak vajınadan daha dar olabilir ama içeriye girdikten sonra anal yolda penisi kavrayacak bir yapı yoktur. Adam boşlukta gider gelir yani.Hayir erkek tercih edebilirler demek degil bu. Agzımızın ısısı 35 derece civarındaymış, vajina 36 derece, anal da 38 dereceymiş. Ayrica vajinadan daha dar bir yer. Bu sebeple bazi erkekler seviyor ve igrenmiyor.
Bilimin penceresinden bakacak olursak çok sağlıksız.
Dinin penceresinden bakacak olursak bana kalirsa cahiliye arapları, eşlerini regl günlerinde anala zorlamasin diye anal haram kılınmış olabilir. Sirf kadinin rahatı konforu için.
Esnedikten sonra boyle oluyor herhalde.Delik olarak vajınadan daha dar olabilir ama içeriye girdikten sonra anal yolda penisi kavrayacak bir yapı yoktur. Adam boşlukta gider gelir yani.
Bu asla benim tercih edebileceğim veya izin verebileceğim birşey değil ama isteyen elbette yapar.. Ama dediğim gibi isteyen yapar..Merhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum
ne oldu anala izin verdinmi denedinizmiMerhaba arkadaşlar eşim anal ilişki istiyor ama ben hiç istemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz tecrübeli arkadaşlar var mı hem günah hemde sağlıksız olduğunu düşünüyorum