Anal iliski sonrası vajinal enfeksiyon

Bizim insanımız neden kimin yatak odasında ne yaşadığı ve nasıl sevistigiyle bu kadar alakalı wallahi hiç anlamadım.Sizene,kimene.İster anal yapar ister vajinal.Yok dinen sakıncalı bilmem ne.Belki hristiyan belki ateist sizene gerçekten.Konu sahibi bence siz de millet biraz sussun diye zorla oldu falan demişsiniz kuusura bakmayın ama siz de saçmalamışsiniz.Oyle istedi canım diyin de arkasında durun bari kimi neden ilgilendirio ki.Wallahi çok komik ya.Mantarin çok çeşidi oluyo ve herbirinde farklı ilaç reçete ediliyo.Doktorunuza detaylı anlatıp ona göre yol çizebilirsiniz ya da başka bir doktora gidebilirsiniz.Mantar fenadir az çekmedim.

Herkese gerceği anlatamıyosunuz malesef. Sizin gibi yadırgayıp kınıyolar. Kendi tehdit etti bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayın lütfen

Canıma tak etti artık millet bilmeden etmeden cok güzel sallıyor gerceği söyledim ayrıldım nişanlımla zaten

Herkese gerceği anlatamıyosunuz malesef. Sizin gibi yadırgayıp kınıyolar. Kendi tehdit etti bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayın lütfen
Ben tecavüze uğrayıp hiçbirşey yapmamanızı kınıyorum.bugün size yapana susuyorsunuz yarın aynı şeyi belki bir çocuğa yapacak.
Tecavüz etti. Tehdit etti. Ama buraya korunmadığımız için anal ilişki yaşadık,oram öyle buram böyle diye konu açıyorsunuz.problem mikrop kapmanız tecavüze uğrayıp tehdit edilip susmanız değil yani
Pes valla pes

İste insanlarımız elestirilcek bisey buluyo sonunda ondan anlatamıyorum. Psikolojimi düşünün herseyden önce elestirceğinize evet sağlığımın derdine düştüm üzgünüm.Bana git sikayetci ol kim sana inanır seni rezil ederim diyen bir insandan ne bekleyebilirsiniz. Tecavüzcüler cok güzrl cezalar alıyorda sanki.Ben gereken yerlere gerekenleri söyledim benim adım gecmeden yapılıyor hersey icim rahat o yüzden sürüldü buradan yeni görevlerinde başını kaşıyacak vakti olamaz artık

Sizin idrak probleminiz mi var.
Ne diyecekti hadi şikayet et ceza alayımmı?
Sürülmüş müş. Şimdi başka bir ilde belki birinin evladına tecavüz ediyor.
İçinizin rahat olduğu belli zaten

Dısarda tonla sapık var onları düşünün benim üzerimden prim yapmayın
Çok prim yaptım oleeeey
Hakikaten problemlisiniz.dışarıda tanımadığım bir sürü sapık var evladımı kendimi onlardan korumaya çalışıyorum.sizin tanıdığınız bir sapık var ve birşey yapmıyorsunuz.bunu eleştirene de benim üzerimden prim yapma diyorsunuz.o insanın zarar vereceği her masumun vebali sizin de boynunuza

Kınayan insanlara sinir oldum ya. Evet zararlı ama herkesin kendi tercihi. Anal ilişki yaşadı diye beğenmedim atıp kınayamazsınız sizi ilgilendirmez. Diğer konuya değinmek bile istemiyorum keşke şikayetçi olsaydın büyük cahillik şikayet etmemen polismiş birde ahlaksız

Allah ın yapma dediğinde ısrar etmenin sonucu oluyor demekki. Evliye bile o kadar günah kılmasının bir ya da birçok sebebi varki yasaklıyor. Allah hidayet ve şifa versin.
Kendi inançlarınızı dayatmadığınız kalmıştı... Sizin inancınız sizi ilgilendirir saygılı olun biraz.

Zorla oldu bisey yapamadm
Hem korunamadığımız için anal yaptık dedin şimdide zorla oldu diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Birde aileme rezil olmamak için şikayet etmedim demişsin bu ne demek ya. Tecavüze uğrayan insanlar rezil mi oluyor senin gözünde o insanlar mağdur. Rezil olan tecavüzcüler. Ne biçim kafalarınız var ya. İlk mesajdada nişanlım diyorsun tecavüzcüye bu nasıl bir iğrençlik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…