-
- Konu Sahibi melek-955555
Size bunu zorla yapan adamdan bir cacık olmaz kardeş..Zorla oldu bisey yapamadm
Polis nişanlım olamadım aileme rezil olmakta istemiyorum ama ayrıldımTecavüze uğradınız yani?
İlgili kişi ne ceza aldı mahkemede?
Polis olunca noluyo tecavüz hakkı mı veriliyor polislere.Polis nişanlım olamadım aileme rezil olmakta istemiyorum ama ayrıldım
Bizim insanımız neden kimin yatak odasında ne yaşadığı ve nasıl sevistigiyle bu kadar alakalı wallahi hiç anlamadım.Sizene,kimene.İster anal yapar ister vajinal.Yok dinen sakıncalı bilmem ne.Belki hristiyan belki ateist sizene gerçekten.Konu sahibi bence siz de millet biraz sussun diye zorla oldu falan demişsiniz kuusura bakmayın ama siz de saçmalamışsiniz.Oyle istedi canım diyin de arkasında durun bari kimi neden ilgilendirio ki.Wallahi çok komik ya.Mantarin çok çeşidi oluyo ve herbirinde farklı ilaç reçete ediliyo.Doktorunuza detaylı anlatıp ona göre yol çizebilirsiniz ya da başka bir doktora gidebilirsiniz.Mantar fenadir az çekmedim.
Ben tecavüze uğrayıp hiçbirşey yapmamanızı kınıyorum.bugün size yapana susuyorsunuz yarın aynı şeyi belki bir çocuğa yapacak.Herkese gerceği anlatamıyosunuz malesef. Sizin gibi yadırgayıp kınıyolar. Kendi tehdit etti bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayın lütfen
İste insanlarımız elestirilcek bisey buluyo sonunda ondan anlatamıyorum. Psikolojimi düşünün herseyden önce elestirceğinize evet sağlığımın derdine düştüm üzgünüm.Bana git sikayetci ol kim sana inanır seni rezil ederim diyen bir insandan ne bekleyebilirsiniz. Tecavüzcüler cok güzrl cezalar alıyorda sanki.Ben gereken yerlere gerekenleri söyledim benim adım gecmeden yapılıyor hersey icim rahat o yüzden sürüldü buradan yeni görevlerinde başını kaşıyacak vakti olamaz artıkBen tecavüze uğrayıp hiçbirşey yapmamanızı kınıyorum.bugün size yapana susuyorsunuz yarın aynı şeyi belki bir çocuğa yapacak.
Tecavüz etti. Tehdit etti. Ama buraya korunmadığımız için anal ilişki yaşadık,oram öyle buram böyle diye konu açıyorsunuz.problem mikrop kapmanız tecavüze uğrayıp tehdit edilip susmanız değil yani
Pes valla pes
Sizin idrak probleminiz mi var.İste insanlarımız elestirilcek bisey buluyo sonunda ondan anlatamıyorum. Psikolojimi düşünün herseyden önce elestirceğinize evet sağlığımın derdine düştüm üzgünüm.Bana git sikayetci ol kim sana inanır seni rezil ederim diyen bir insandan ne bekleyebilirsiniz. Tecavüzcüler cok güzrl cezalar alıyorda sanki.Ben gereken yerlere gerekenleri söyledim benim adım gecmeden yapılıyor hersey icim rahat o yüzden sürüldü buradan yeni görevlerinde başını kaşıyacak vakti olamaz artık
Dısarda tonla sapık var onları düşünün benim üzerimden prim yapmayınSizin idrak probleminiz mi var.
Ne diyecekti hadi şikayet et ceza alayımmı?
Sürülmüş müş. Şimdi başka bir ilde belki birinin evladına tecavüz ediyor.
İçinizin rahat olduğu belli zaten
Çok prim yaptım oleeeeyDısarda tonla sapık var onları düşünün benim üzerimden prim yapmayın
Aslında evetKomik mi
Kendi inançlarınızı dayatmadığınız kalmıştı... Sizin inancınız sizi ilgilendirir saygılı olun biraz.Allah ın yapma dediğinde ısrar etmenin sonucu oluyor demekki. Evliye bile o kadar günah kılmasının bir ya da birçok sebebi varki yasaklıyor. Allah hidayet ve şifa versin.
Bundan zevk alan kadınlar var valla bana aşırı tuhaf geliyor ama ciddi ciddi seviyorlar kadınlarda...Ben de bunu merak ettiğim için sordum. Hadi bir erkek neyse de kadın niye yapar böyle bir şeyi, gerçekten bir sebep aradım. Bizi ilgilendirmiyormuş. Çok biliyorsak biz normal yaparmışız.
Bundan zevk alan kadınlar var valla bana aşırı tuhaf geliyor ama ciddi ciddi seviyorlar kadınlarda...
Başkası istedi diye denemek çok yanlış zaten. ben tercih etmem bunu ama yapanda kedndi istediği için yapsınBu is cok sikintili valla benim esim istedi diye bi an denedik imkani yok hemen vazgectim bi dahami tovbe yaklastirmam bile
Başkası istedi diye denemek çok yanlış zaten. ben tercih etmem bunu ama yapanda kedndi istediği için yapsın
Hem korunamadığımız için anal yaptık dedin şimdide zorla oldu diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Birde aileme rezil olmamak için şikayet etmedim demişsinZorla oldu bisey yapamadm