- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.885
-
- Konu Sahibi melek-955555
He tamam o zaman normal zaten. Marketten bir prezervatif alacağıma gider acı çeke çeke anal yaparım. Deli miyim ben boşuna para.Yazılmış canım korunumadiklari için anal yapmak durumunda kalmislar.
Anladım teşekkürler canimsKronik mantar olabilir.
Birde doktorlar mantar olduğunu görüyor biliyor ama hangi tür mantar olursa olsun aynı tedaviyi uyguluyorlar.ama Bazı laboratuvar var.oralarda uygun testler yapılıyor ve mantarın türü öğrenilir.o zaman uygulanan tedavi ise yarıyor.
Yani bir anal ilişki yüzünden başınıza gelmedik kalmadı öyle mi? Hem zevk de almadin canın yandi.Basur vajinayı etkiler mi ki kızarık vajinam. Genel cerraha gittim herhangi bir catlak falan var mı diye kolonoskopi yapıldı sadece bisey cıkmadı ondada
Nasıl yapılıyor o test bilginiz var mıMutlaka hpv testi yaptırın şüpheniz vsrsa
Sizi ilgilendirmiyor derdimi anlatıyorum. Dalga gecin diye yazmadım cok iyi biliyosanız siz öyle yaparsınızHe tamam o zaman normal zaten. Marketten bir prezervatif alacağıma gider acı çeke çeke anal yaparım. Deli miyim ben boşuna para.
Kadın doğum uzmanına gideceksiniz.Nasıl yapılıyor o test bilginiz var mı
Ben de bunu merak ettiğim için sordum. Hadi bir erkek neyse de kadın niye yapar böyle bir şeyi, gerçekten bir sebep aradım. Bizi ilgilendirmiyormuş. Çok biliyorsak biz normal yaparmışız.Beyefendinin gonlu olacak rahat rahat bosalacak diye kadinin anusune zarar vermesi..
Ve kadinin bunu kosulsuz kabul etmesi.
Hangisi daha acikli?
Prezervatif cok mu zordu? Hayir?
Ayrica arkana bosalsa bile ordan vajinaya akma ihtimali varken bu neyin fütursuzluğu?
Belli ki anala degdirip sonra vajinaya falan surtmus , mantar kasinti vs hep ondan kaynakli..
Hickimse icin kendinizi hirpalatmayin.
Diyecegim tek sey bu.
Olan sagliginiza olur hem fizyolojik hem psikolojik.
Bı bilgim yok malesefNasıl yapılıyor o test bilginiz var mı
O an yoktu napabilirim yahu icime boşalmadı.Beyefendinin gonlu olacak rahat rahat bosalacak diye kadinin anusune zarar vermesi..
Ve kadinin bunu kosulsuz kabul etmesi.
Hangisi daha acikli?
Prezervatif cok mu zordu? Hayir?
Ayrica arkana bosalsa bile ordan vajinaya akma ihtimali varken bu neyin fütursuzluğu?
Belli ki anala degdirip sonra vajinaya falan surtmus , mantar kasinti vs hep ondan kaynakli..
Hickimse icin kendinizi hirpalatmayin.
Diyecegim tek sey bu.
Olan sagliginiza olur hem fizyolojik hem psikolojik.
Akıl verin yazıyor mu orda ? Derdimi anlatıyorum dert verin demiyorumBen de bunu merak ettiğim için sordum. Hadi bir erkek neyse de kadın niye yapar böyle bir şeyi, gerçekten bir sebep aradım. Bizi ilgilendirmiyormuş. Çok biliyorsak biz normal yaparmışız.
Anal fobik doluymus ortam yaaaAkıl verin yazıyor mu orda ? Derdimi anlatıyorum dert verin demiyorum
İlişkiyi neden anal yoldan yaşadınız ben onu anlamadım.
Valla ya yok niye yaptın yok niye ettin sizene dimi acıyı ceken benim onlara ne oluyosaAnal fobik doluymus ortam yaaasize ne yahu insanlarin fantazi dunyasindan! Analdan zevk alan bir dolu kadin var, iki taraf da istiyorsa size ne kim nasil sevisirse sevisir! Bosver sen oyle mesajlara cvp vermekle ugrasma hic melek-955555 millet kendine burnunu sokacak delik ariyor.
Isırgan otu vardır bilir misiniz.onu sürün hem makatınıza hem vajinanıza bir daha ömrünüz boyunca sorun yaşamazsınızSelam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım
Tecavüze uğradınız yani?Zorla oldu bisey yapamadm
Anal ilişki konusunda size birşey demicem ama anladınız sizSelam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım