Anal iliski sonrası vajinal enfeksiyon

Kronik mantar olabilir.
Birde doktorlar mantar olduğunu görüyor biliyor ama hangi tür mantar olursa olsun aynı tedaviyi uyguluyorlar.ama Bazı laboratuvar var.oralarda uygun testler yapılıyor ve mantarın türü öğrenilir.o zaman uygulanan tedavi ise yarıyor.
Anladım teşekkürler canims 💜 bilgiyi kaptım 🧐

Beyefendinin gonlu olacak rahat rahat bosalacak diye kadinin anusune zarar vermesi..
Ve kadinin bunu kosulsuz kabul etmesi.
Hangisi daha acikli?

Prezervatif cok mu zordu? Hayir?
Ayrica arkana bosalsa bile ordan vajinaya akma ihtimali varken bu neyin fütursuzluğu?

Belli ki anala degdirip sonra vajinaya falan surtmus , mantar kasinti vs hep ondan kaynakli..

Hickimse icin kendinizi hirpalatmayin.
Diyecegim tek sey bu.
Olan sagliginiza olur hem fizyolojik hem psikolojik.

Beyefendinin gonlu olacak rahat rahat bosalacak diye kadinin anusune zarar vermesi..
Hangisi daha acikli?

Ayrica arkana bosalsa bile ordan vajinaya akma ihtimali varken bu neyin fütursuzluğu?

Belli ki anala degdirip sonra vajinaya falan surtmus , mantar kasinti vs hep ondan kaynakli..

Diyecegim tek sey bu.
Ben de bunu merak ettiğim için sordum. Hadi bir erkek neyse de kadın niye yapar böyle bir şeyi, gerçekten bir sebep aradım. Bizi ilgilendirmiyormuş. Çok biliyorsak biz normal yaparmışız. 😂

Hangisi daha acikli?

Diyecegim tek sey bu.
O an yoktu napabilirim yahu icime boşalmadı.

Akıl verin yazıyor mu orda ? Derdimi anlatıyorum dert verin demiyorum
Anal fobik doluymus ortam yaaa :KK70: size ne yahu insanlarin fantazi dunyasindan! Analdan zevk alan bir dolu kadin var, iki taraf da istiyorsa size ne kim nasil sevisirse sevisir! Bosver sen oyle mesajlara cvp vermekle ugrasma hic melek-955555 melek-955555 :KK66: millet kendine burnunu sokacak delik ariyor.

Anal fobik doluymus ortam yaaa :KK70: size ne yahu insanlarin fantazi dunyasindan! Analdan zevk alan bir dolu kadin var, iki taraf da istiyorsa size ne kim nasil sevisirse sevisir! Bosver sen oyle mesajlara cvp vermekle ugrasma hic melek-955555 melek-955555 :KK66: millet kendine burnunu sokacak delik ariyor.
Valla ya yok niye yaptın yok niye ettin sizene dimi acıyı ceken benim onlara ne oluyosa 😂😂

Selam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım
Isırgan otu vardır bilir misiniz.onu sürün hem makatınıza hem vajinanıza bir daha ömrünüz boyunca sorun yaşamazsınız

Selam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım
Anal ilişki konusunda size birşey demicem ama anladınız siz ☺️ tercihinizi o yönde kullanmışsınız sizin bileceğiniz iş..

Enfeksiyon meselesine gelince bence Anal ilişki ile alakası yok.. Anal ilişki sağlık açısından zararlıdır ama bu durumla alakalı değil bence.. Bol bol su için.. Enfeksiyonu ancak o şekilde atabilirsiniz.. Eğer vajinal mantarınız varsa ilaç veya fitil kullanmadan geçmesi çok zor... Sık sık iç çamaşırınızı değişin, çamaşırınızı ütülemeden giymeyin ve asla sabunla vajinanızı yıkamayın en azından bu süreçte günlük ped veya peçete gibş birşeyler kullanmayın.. Hamilelik döneminde çok sık aralıklarla mantar olmuştum fazla akıntı olduğundan pamuklu atletlerden biraz kesip ütüleyip ped gibi kullanıyordum.. Geçmiş olsun.

X