- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.293
-
- Konu Sahibi melek-955555
Sonunda akıllıca bir yorumAnal fobik doluymus ortam yaaasize ne yahu insanlarin fantazi dunyasindan! Analdan zevk alan bir dolu kadin var, iki taraf da istiyorsa size ne kim nasil sevisirse sevisir! Bosver sen oyle mesajlara cvp vermekle ugrasma hic melek-955555 millet kendine burnunu sokacak delik ariyor.
Bizim insanımız neden kimin yatak odasında ne yaşadığı ve nasıl sevistigiyle bu kadar alakalı wallahi hiç anlamadım.Sizene,kimene.İster anal yapar ister vajinal.Yok dinen sakıncalı bilmem ne.Belki hristiyan belki ateist sizene gerçekten.Konu sahibi bence siz de millet biraz sussun diye zorla oldu falan demişsiniz kuusura bakmayın ama siz de saçmalamışsiniz.Oyle istedi canım diyin de arkasında durun bari kimi neden ilgilendirio ki.Wallahi çok komik ya.Mantarin çok çeşidi oluyo ve herbirinde farklı ilaç reçete ediliyo.Doktorunuza detaylı anlatıp ona göre yol çizebilirsiniz ya da başka bir doktora gidebilirsiniz.Mantar fenadir az çekmedim.
Vay be ne kadar akıllı olduğunu hepimize gösterdin.alkış!!!!!O kadar cok yorum atmışsınız ki kime ne cevap vericeğimi şaşırdım gercekten de nasıl bir millet olmuşuz biz. Olmadım şikayet bazı nedenlerim var burnunuzu sokmayın elestirin diye yazmıyorummmm aklınız sizin olsun benim ki bana yetiyor. Ne bos yorumlar bilip bilmeden atıyosunuz bos bos. İstemeden bisey yapılması cok mu hosta direk yazıcam psikolojim alt üst adam akıllı soru soruyorum aldığim yorumlara bak sizene abiii SİZENEE!!! ADALET VARMİS GIBI KONUŞUYOSUNUZ BIRDE. HE BENDE AKIL YOK SIZDE VAR BI TEK SIZ MÜKEMMELSİNİZ CÜNKÜ. NE KADAR MERAKLI NE KADARDA ALTTAN ALTTAN VURMAYA MEYİLLISINIZ INSANLARI! ANAL ILISKIYE GIRILIR MI KORUNCAK BEYNIN MI YOK SÖYLE YOK BÖYLE CART CURT GEREKLI GEREKSIZ YORUMLARINIZ SIZIN OLSUN BILMEDEN ETMEDEN DE SALLAMAYIN BI BOKTAN HABERINIZ YOK ELALEM HAKKINDA DA ATIP TUTMAYIN HADI BYEEE
Üstüne gitme ablasıı...Vay be ne kadar akıllı olduğunu hepimize gösterdin.alkış!!!!!
Saygısızca bir şey yapmadım herkes kendince en iyi bildiği dopru olduğuna inandığını yazıyor burda ceviz yaprağı sür diyen kişiye kanıtınız ne diye ahkam kesemiyorsanız banada kesmek haddinize değil. Siz ssygılı olmayı öğrenin belliki saygının ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz böyle bir tepki verdiğinize göreKendi inançlarınızı dayatmadığınız kalmıştı... Sizin inancınız sizi ilgilendirir saygılı olun biraz.
Saygının ne demek olduğunu bildiğim için sizin yorumunuza tepki gösterdim. Hiç kimse sizin inandığınıza inanmak zorunda değil. Zorundaymışız gibi yazmanız saygısızlığın daniskası. Ceviz yaprağı sür diyen birini görseydim onada yazardım, bilip bilmeden konuşmak sizin huyunuz belliki. Saygıdan bahsedecek son insan bile değilsiniz.Saygısızca bir şey yapmadım herkes kendince en iyi bildiği dopru olduğuna inandığını yazıyor burda ceviz yaprağı sür diyen kişiye kanıtınız ne diye ahkam kesemiyorsanız banada kesmek haddinize değil. Siz ssygılı olmayı öğrenin belliki saygının ne demek olduğunu bile bilmiyorsunuz böyle bir tepki verdiğinize göre
Tesekkür ederimAnüsteki ve vajinadaki bakteriler ayrıdır, vajinadaki bakteriler vajinanın doğal floryasını koruyan faydalı bakterilerdir. İdrar yolları ise bakterisiz bir ortamdır. Anal ilişki en basitinden vajina ve idrar yollarında enfeksiyona sebep olmaktadır, vajinada mantar enfeksiyonuna sebep olur ve anal ilişki yaşarsanız idrar yolları enfeksiyonundan kurtulamazsınız. İdrar yolları enfeksiyonu kronikleşir ve zamanla böbreklerinize yürür. Ne vajinal mantar ne de idrar yolu enfeksiyonu kendi kendine geçmez, mutlaka tedavi olmalısınız.
Vay be ne kadar akıllı olduğunu hepimize gösterdin.alkış!!!
İlk önce savunup sizene diyip sonra yalakalık yapmakta ne bilimÜstüne gitme ablasıı...
Günahtır, sağlığa zararlıdır gibi şeyler söylemiyeceğim ve yargılamıyorum ama samimiyetle söylemek istiyorum ki gerçekten analdan zevk alan bir kadın olacağına inanmıyorum. Zevk alıyorum diyenler eşine zevk vermek istediği için öyle diyordur (sonuçta karşı tarafa zevk vermek de sekste zevk verici bir şey) ama kendi zevk almıyordur bundan, hatta rahatsızlık duyuyordur. Yani zorlama yoksa bile yapanlar eşi istedi diye yapıyordur.Anal fobik doluymus ortam yaaasize ne yahu insanlarin fantazi dunyasindan! Analdan zevk alan bir dolu kadin var, iki taraf da istiyorsa size ne kim nasil sevisirse sevisir! Bosver sen oyle mesajlara cvp vermekle ugrasma hic melek-955555 millet kendine burnunu sokacak delik ariyor.
Boyle genellemeler yapmak insanlari kaliba sokmaktir. Cinsellik tamamen kisiye ozel bir durumdur ve kimin neyden nasil zevk aldigini bilemezsiniz. Sizin icin aci verici olan bir sey baskasi icin zevkin dorugu olabilir. Hatta ozellikle aci verdigi icin bundan zevk aliyor olabilir. Cinsellikle ilgili genellemeler yapilmasi, o genelin disinda kaldigini dusunen hem erkegi hem kadini psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Hele ki kadinlarin gonlunce cinselligi yasayamadigi bir toplumda kendisini daha da suclu, yanlis, ayip hissetmesine sebep olabilir. Elbette esi istedigi icin yapan kadinlar da vardir (ki kadin "zevk almiyorum ama benim icin problem de degil" diyorsa, yani zorlama degil gercekten rizasi varsa ben esiyle bu deneyimi paylasmasinda da hicbir problem gormuyorum). Ama onun haricinde analdan zevk alan, anal sirasinda orgazm yasayan kadinlar olduguna emin olabilirsiniz. Birinin ayak parmaklarini yalamak benim midemin kaldiracagi bir sey degil ornegin ama bundan da zevk alan yine bir dolu kadin erkek var. Soz konusu cinsellik olunca kendi hislerimiz uzerinden baskalari icin cikarimlar yapmak dogru degil.Günahtır, sağlığa zararlıdır gibi şeyler söylemiyeceğim ve yargılamıyorum ama samimiyetle söylemek istiyorum ki gerçekten analdan zevk alan bir kadın olacağına inanmıyorum. Zevk alıyorum diyenler eşine zevk vermek istediği için öyle diyordur (sonuçta karşı tarafa zevk vermek de sekste zevk verici bir şey) ama kendi zevk almıyordur bundan, hatta rahatsızlık duyuyordur. Yani zorlama yoksa bile yapanlar eşi istedi diye yapıyordur.
Genel olarak yazdıklarınızın ana fikrini beğendim ve katılıyorum. Hiçbir konuda genelleme yapmak doğru değil, herkesin zevk aldığı şey farklıdır; farklılıkta da hiçbir sorun yoktur. Benim yazdıklarıma gelince analden hoşlanan bir kadının benim yazdıklarımdan dolayı kendisini kötü hissedeceğini sanmıyorum. Herkesin kendi tercihi ama ben yine de anal yapan ve bunu sevdiğini söyleyen kadınlar için bunun altta yatan sebebin, eşine hoş görünmek olduğunu düşünüyorum; ama bu benim kişisel görüşüm.Boyle genellemeler yapmak insanlari kaliba sokmaktir. Cinsellik tamamen kisiye ozel bir durumdur ve kimin neyden nasil zevk aldigini bilemezsiniz. Sizin icin aci verici olan bir sey baskasi icin zevkin dorugu olabilir. Hatta ozellikle aci verdigi icin bundan zevk aliyor olabilir. Cinsellikle ilgili genellemeler yapilmasi, o genelin disinda kaldigini dusunen hem erkegi hem kadini psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir. Hele ki kadinlarin gonlunce cinselligi yasayamadigi bir toplumda kendisini daha da suclu, yanlis, ayip hissetmesine sebep olabilir. Elbette esi istedigi icin yapan kadinlar da vardir (ki kadin "zevk almiyorum ama benim icin problem de degil" diyorsa, yani zorlama degil gercekten rizasi varsa ben esiyle bu deneyimi paylasmasinda da hicbir problem gormuyorum). Ama onun haricinde analdan zevk alan, anal sirasinda orgazm yasayan kadinlar olduguna emin olabilirsiniz. Birinin ayak parmaklarini yalamak benim midemin kaldiracagi bir sey degil ornegin ama bundan da zevk alan yine bir dolu kadin erkek var. Soz konusu cinsellik olunca kendi hislerimiz uzerinden baskalari icin cikarimlar yapmak dogru degil.
Bende vajinal mantar vardı hatta bunu nasıl atlattığımla ilgili paylaşım yaptımSelam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım
Gittim kolonoskopi yapıldı yırtık veya catlak var mı diye bisey cıkmadiBende vajinal mantar vardı hatta bunu nasıl atlattığımla ilgili paylaşım yaptımanal ilişkin olmuş olabilir bence sorun bağırsaklarında mantar olduğu için atlatamıyoror olabilirsin doktora gittiysen tavsiyesi nedir bilmiyorum ama biraz googldan şunu araştırabilirsin bağırsak mantarı nasıl geçer diye bitkisel tedavıyle yani ben mesela aynı safa çayı içtim bagırsak mantarı için yağlar var ve sarımsak tüketebilirsin zerdeçal kefir bunlarıda araştır bence muhtemelen bağışıklık sistemimizden dolayı bu hastslıktan kurtulamıyoruz ama bencede genel cerraha görün ilk olarak umarım en kısa sürede atlatırsın ama bu sadece hapla geçmez bağışıklık sistemini güçlü tut vitaminleri araştır
Vajinal enfeksiyon varken regl tuhaf gelir mi ya hic bilgim yok bu durumlardan benim tuhaf geliyorBende vajinal mantar vardı hatta bunu nasıl atlattığımla ilgili paylaşım yaptımanal ilişkin olmuş olabilir bence sorun bağırsaklarında mantar olduğu için atlatamıyoror olabilirsin doktora gittiysen tavsiyesi nedir bilmiyorum ama biraz googldan şunu araştırabilirsin bağırsak mantarı nasıl geçer diye bitkisel tedavıyle yani ben mesela aynı safa çayı içtim bagırsak mantarı için yağlar var ve sarımsak tüketebilirsin zerdeçal kefir bunlarıda araştır bence muhtemelen bağışıklık sistemimizden dolayı bu hastslıktan kurtulamıyoruz ama bencede genel cerraha görün ilk olarak umarım en kısa sürede atlatırsın ama bu sadece hapla geçmez bağışıklık sistemini güçlü tut vitaminleri araştır
Nisanlin keyfini surecek diye neden boyle bir hatayi yapiyorsun hic mi okumadin anal iliski sonrasi dogacak kotu seyleriAcısını cekiyorumnapıcam bilmiyorum gercekten zor durumdayım
Kötü yorumlarıni kendine saklaNisanlin keyfini surecek diye neden boyle bir hatayi yapiyorsun hic mi okumadin anal iliski sonrasi dogacak kotu seyleri
Yakinda tuvaletini dahi tutamazsin boyle seyleri yapmak zorundamisiniz dini konusunu acmiyorum ama bilimsel olarak dahi berbat birsey daha cok cekersin o acisini