Anal iliski sonrası vajinal enfeksiyon

melek-955555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
93
-18
29
Selam kızlar bundan 7 ay önce ters iliskim oldu nişanlımla. 3 gün sonrada vajinal sarı akıntı yanma kasıntı idrar yaparken yanma oldu. Doktora gittim vajinal sürüntü aldı ama herhangi bir enfeksiyon cıkmadı. Anal bölgemde aynı şekilde kaşıntı ve yanmam var. Bu durumu ceken arkadaşlar var mı. Doktor mantar dedi 7 aydan beri ilac iciyorum. Bide idrarımda enfeksiyon cıkıp duruyor karışık enfeksiyon diyip yolladi ne yapıcam inanın şaşırdım

Anal ilişkimi bir daha sakın deneme hem sağlık açısından zararlı hem dinen günah ilerde çok büyük sorunlar yaşarsın toğlet tutamama gibi

Son düzenleme:
Afedersin ben kabızken bile o kadar sıkıntı yaşıyorum ki hele basur başlangıcı olan biri olarak diyorum onun ağrısı kadar kotu ağrı yok ondan dötünun üzerine oturamazdi elinizle kontrol etsenize etrafında yuvarlak memeler oluşmuş mu ? Mutlaka genel cerrahiye gidin şimdilik vücudunuzun dayanabileceği sıcaklıkta leğene su doldurun ve oturun ardından vazalinde masaj yapın

Mantar ve enfeksiyon yıllarca tedavi edilince ancak belki biraz hafifliyor.
Sadece analdan kaynaklı değil bu durum ama etkisi mutlaka olur.kadinlar idrar yolu enfeksiyonu çok fazla yaşıyor zaten.mantar için fitil ve kremler biraz faydalı olabilir doktora danışın.
Ama kısa sürede hemen iyileşmesini ümit etmeyin.
Mantarı jinekolojik muayenede doktor görüp söylüyor.idrar kültüründe çıkar.
Enfeksiyon idrar testinde kolaylıkla belirlenir.

Benim vajinamda sıkıntı akıntı yanma kızarıklık var bide kaşıntı. Makat bölgemde aynı gittim genel cerraha kolonoskopi oldum hatta

Peki ama anala bakmıyor ki mantar olunca yine de çıkıyor mu mantar falan olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…