Anal fissür Ve Botox tedavisi

Perşembe gideceğim zaten işallah birde başka bir şeyle uğraşmam bunun psikolojisi atlatamadın hala birde fistül çıkarsa iyice bunalıma girerim. O daha ağır bir rahatsızlık riskleri daha fazla.

Perşembe gideceğim zaten işallah birde başka bir şeyle uğraşmam bunun psikolojisi atlatamadın hala birde fistül çıkarsa iyice bunalıma girerim. O daha ağır bir rahatsızlık riskleri daha fazla.
Evet fistül için doktorlarda cok olumsuz konuşuyor.Allah korusun oda bizi bulmasın

Sezai beye ameliyat olan airport isimli kullanıcının da hem fissür hem basur hemde fistülü varmış hepsinden ameliyat olmuş. Yazılarını okuyunca çok kötü olmuştum

Yine bu sitenin başka forumunda 2007 yılanda FLORWERS ve aycan diye 2 kisi ameliyat olmuş ameliyattan bu zamana kadar bir sıkıntı paylaşmamışlar

Başka bir sitede yazıştığım biri oda Sezai hocaya ameliyat olmaya karar vermiş ama ne zaman olacağına karar verememiş tüm forumlarda Sezai hocaya ameliyat olup ta pişman olan birilerini görmedim diyor. Ne kadar çok insan varmış bu rahatsızlığı yaşayan.

Başka bir sitede yazıştığım biri oda Sezai hocaya ameliyat olmaya karar vermiş ama ne zaman olacağına karar verememiş tüm forumlarda Sezai hocaya ameliyat olup ta pişman olan birilerini görmedim diyor. Ne kadar çok insan varmış bu rahatsızlığı yaşayan.
Bi kaç gündür makatımın içinde agrı hissediyordum.yani hafif bi acıma.eskisi gibi öyle şiddetli agrı değil.kendi kendime proktolojik muayenemi yaptığımda daha önceki çatlakların olduğu yerlerıin hala mor olduğunu farkettim.yani oraya kan akışı gitmiyor.en başından beri mordu geçer diye bekledim ama yok.bugün muayene edince,eskisi gibi derin çatlak değilde,hafif bi sıyrık çatlak olduğunu farkettim.cok kötüyüm ağlıyorum suan.galiba ben hiçbir zaman iyileşemiycem.dışkım yumuşak değil ama cok sertte değil.en ufak bişeyde yine yırtılacak galiba bu.ben birdaha ankaralara nasıl gideyim.birdaha nasıl ameliyat olayım olamam ki.kontrole gitme şansım da yok.kendimi öldürmek istiyorum dayanamıyorum artık

Tamam sakin ol saçma saçma şeyler düşünme daha çok erken 3 hafta oldu iyileşme sürecinde hala boşuna canını sıkıyorsun bende de hala kendini hissettiriyor. Birde öyle kontrol falan etme kendi kendine ben ameliyattan sonra hiç kontrol etmedim. kendin söylemişsin hafif sıyrık şeklinde diye kapanıyor işte.

Tamam sakin ol saçma saçma şeyler düşünme daha çok erken 3 hafta oldu iyileşme sürecinde hala boşuna canını sıkıyorsun bende de hala kendini hissettiriyor. Birde öyle kontrol falan etme kendi kendine ben ameliyattan sonra hiç kontrol etmedim. kendin söylemişsin hafif sıyrık şeklinde diye kapanıyor işte.
Ama catlağa kan gitmiyor.hala morumsu bir renk oradaki.ameliyattan önceki gibi.rectoderm sürdüm şimdi.en azından iyileşmeyi hızlandırsın diye.o küçük sıyrık 3 gün evvel yoktu.yeni olmuş.yaralara kan gitmiyor.sadece makat deliği genişlediği için biraz daha rahat yapabiliyoruz galiba.acaba coraspin falan mı atsam kan sulandırıcı.hamileliktede kullanıyordum.oraya kan akışı daha iyi gitsin diye.burda bi doktor önermişti.rectodermi de kan gitsin oraya diye sürdüm.bakıcam artık of

aklına böyle şeyler getirme çık biraz gez dolaş kafanı dağıt evde oturma bana iş başı yapmak iyi geldi şuan baya topladım

Doktoruna danışmadan bir şey kullanma. Rekroderm baş ağrısı yapmıyor mu. Emin ol can sıkacak bir durum yoktur. İnsanların ameliyat sonrası tecrübelerini okuyorum biz halimize şükredelim bence. Ameliyattan sonra 1 ay neler çekmiş insan. Birde şimdi o bölge biraz hassas zaman geçtikten sonra daha iyi olacak en ufak şeyde tekrar çatlak oluşmaz oluşsa da yüzeysel olur her insanda oluyor onlar.

Doktoruna danışmadan bir şey kullanma. Rekroderm baş ağrısı yapmıyor mu. Emin ol can sıkacak bir durum yoktur. İnsanların ameliyat sonrası tecrübelerini okuyorum biz halimize şükredelim bence. Ameliyattan sonra 1 ay neler çekmiş insan. Birde şimdi o bölge biraz hassas zaman geçtikten sonra daha iyi olacak en ufak şeyde tekrar çatlak oluşmaz oluşsa da yüzeysel olur her insanda oluyor onlar.
Hayır öyle aman aman bas ağrısı yapmıyor.yapsa da kısa sürüyor.ama rectoderm kullanmaya devam edeceğim.suan çok çok hafif bi ağrı var.rectoderm kası iyice gevşetip kan dolaşımını hızlandırıyormuş ordaki.zaten sıcak duş yapıyorum makat bölgesine.günde 2 kere rectoderm kullanayım birde

siz bilirsiniz ama bu kadar panik yapmak iyi değil kendim den biliyorum. rekrodermi ameliyattan önce kullandın mı. Kasın spazmı bittiğinden dolayı kan dolaşımı olması gerekiyor mantıken. Birde kendimi öldürecem falan diye saçma saçma konuşma insanlar ne hastalıklarla nasıl mücadele ediyor.

siz bilirsiniz ama bu kadar panik yapmak iyi değil kendim den biliyorum. rekrodermi ameliyattan önce kullandın mı. Kasın spazmı bittiğinden dolayı kan dolaşımı olması gerekiyor mantıken. Birde kendimi öldürecem falan diye saçma saçma konuşma insanlar ne hastalıklarla nasıl mücadele ediyor.
Ameliyattan önce kullanmıştım ama fayda etmemişti.belki şimdi fayda eder.cok acı cektim bu hastalık beni mahvetti 15 kilo verdim.öldüm öldüm dirildim.hersey en başa dönerse mahvolurum.psikolojim kötü.ne yapmalıyım bilmiyorum

Sakın kalmalısın nüks etme olayını unut daha çok erken büyük olasılık biraz sert dışkılamışsındır eski yerler sızlamıştır bana da oldu çünkü oralar daha yara hemen 3 haftada iyileşmez sabredeceksın

Forumun birinde biri vardı ameliyattan sonra 2 ay ne panik yaptı iyileşmiyecem diye 2 yıl olmuş ameliyat olalı ameliyat olduğumu unuttum bile diyor 19 yaşında ameliyat olmuş vede ögrenci şuan okuyor yemek yeme düzeni bizim kadar yok

Sezai beye ameliyat olan airport isimli kullanıcının da hem fissür hem basur hemde fistülü varmış hepsinden ameliyat olmuş. Yazılarını okuyunca çok kötü olmuştum
Sakın kalmalısın nüks etme olayını unut daha çok erken büyük olasılık biraz sert dışkılamışsındır eski yerler sızlamıştır bana da oldu çünkü oralar daha yara hemen 3 haftada iyileşmez sabredeceksın
Forumun birinde biri vardı ameliyattan sonra 2 ay ne panik yaptı iyileşmiyecem diye 2 yıl olmuş ameliyat olalı ameliyat olduğumu unuttum bile diyor 19 yaşında ameliyat olmuş vede ögrenci şuan okuyor yemek yeme düzeni bizim kadar yok
Ben bundan sonra tam buğday ekmeği et tavuk falan yemiyorum.tamamen iyileşene kadar sadece sebze ve meyve

2 ay kanaması mı oldu

X