- 6 Kasım 2024
- 36
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi sariskonunannes
Normal doğum sonrası 2 senedir geçmeyen makat çatlağım var ameliyat olup kurtulan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oluştu makat çatlağı çok acı çektim krem aldım hiç bı işe yaramadı beslenmeme dikkat ettim 1 hafta boyunca sıvı beslendim düzeldi biraz çok şükür ama hala varNormal doğum sonrası 2 senedir geçmeyen makat çatlağım var ameliyat olup kurtulan var mı
şişlik vat mıBende de oluştu makat çatlağı çok acı çektim krem aldım hiç bı işe yaramadı beslenmeme dikkat ettim 1 hafta boyunca sıvı beslendim düzeldi biraz çok şükür ama hala var
Şimdilik yok oldu tek çare sıvı beslenip o şişliği hafifletmekşişlik vat mı
Sarı kantaron yağı mucize gibiBende de oluştu makat çatlağı çok acı çektim krem aldım hiç bı işe yaramadı beslenmeme dikkat ettim 1 hafta boyunca sıvı beslendim düzeldi biraz çok şükür ama hala var
iyi geliyor mu oSarı kantaron yağı mucize gibi
iyi geliyor mıSarı kantaron yağı mucize gibi
şişlik var moFissur deniliyor makat çatlağına ve tek tedavi küçük bir operasyon. Ben 12 senedir çekiyorum muayene oldum ama ameliyatı gözüm yemedi birkaç dikişte olsa. Kesinlikle kabız olmadığım sürece sorun yaşamıyorum. Hergun kayısılı form çayı ya da kuru kayısı suya koyup suyunu ve kendini yiyorum diğer türlü başa sariyor.
Hayır ben ne şişlik gibi herhangi bir şey yokşişlik var mo
Anal fissür eşim de yaşamıştı bir dönem ve bunun için doktora da gitti.Normal doğum sonrası 2 senedir geçmeyen makat çatlağım var ameliyat olup kurtulan var mı