- 6 Kasım 2024
- 47
- 12
- 3
- 23
- Konu Sahibi sariskonunannes
-
Merhaba ameliyat oldunuzmu. Şimdi nasılsınız. Benimde doğumdan sonra çatlak yada yirtilma oldu bir türlü geçmiyor çok kötüyüm. 3 ay oldu. Küçük bebekle ne yapcam bilmiyorum2 senedir geçmeyen anal fissür rahatsızlığım var kullanmadığım krem kalmadı ameliyat diyorlar olanlar nasıl bir süreç doğum sonrası oluştu küçük kızım var ameliyat sonrası süreç yıpratıcı mı Rize de veya Trabzon’da önerebileceğiniz doktor var mı nolur yardımcı olun
Gün almaya gideceğim ameliyat günü valla yeter kafayı yemektense olur kurtulurum kendiliğinden geçmesini beklemek akıl işi değişMerhaba ameliyat oldunuzmu. Şimdi nasılsınız. Benimde doğumdan sonra çatlak yada yirtilma oldu bir türlü geçmiyor çok kötüyüm. 3 ay oldu. Küçük bebekle ne yapcam bilmiyorum
Merhaba Rize'de veya tarbzonda bı doktor buldunuzmu iyi bı doktor bende orda ikamet ediyorumGün almaya gideceğim ameliyat günü valla yeter kafayı yemektense olur kurtulurum kendiliğinden geçmesini beklemek akıl işi değiş
Bende Rize’de devlette olacağım çok araştırdım buldumMerhaba Rize'de veya tarbzonda bı doktor buldunuzmu iyi bı doktor bende orda ikamet ediyorum
Siz rizedemisinizMerhaba Rize'de veya tarbzonda bı doktor buldunuzmu iyi bı doktor bende orda ikamet ediyorum
Evet hangi Dr hakan karadag iyi diyolar ama olanlarda varmış onda bı sorun yaşamışlar sizinki kronikmi oyuzdenmi ameliyt olcaksjnizSiz rizedemisiniz
Sıkıntı yaşamamışlar diyecektim pardonEvet hangi Dr hakan karadag iyi diyolar ama olanlarda varmış onda bı sorun yaşamışlar sizinki kronikmi oyuzdenmi ameliyt olcaksjniz
Sıkıntı yaşamamışlar diyecektim pardon
Hakan Karadağ ve Oğuzhan Ustaoğlu ikisinden birine olacağım çok araştırdım bu ikisi iyi sen Rize’den misinEvet hangi Dr hakan karadag iyi diyolar ama olanlarda varmış onda bı sorun yaşamışlar sizinki kronikmi oyuzdenmi ameliyt olcaksjniz
2 senedir geçmeyen anal fissür rahatsızlığım var kullanmadığım krem kalmadı ameliyat diyorlar olanlar nasıl bir süreç doğum sonrası oluştu küçük kızım var ameliyat sonrası süreç yıpratıcı mı Rize de veya Trabzon’da önerebileceğiniz doktor var mı nolur yardımcı olun
Evet ben de rizedeyim gün aldinizmiHakan Karadağ ve Oğuzhan Ustaoğlu ikisinden birine olacağım çok araştırdım bu ikisi iyi sen Rize’den misin
Maalesef burda medicana tut en iyi yerlere gittim bunun çözümü cerrahi olan Botox sadece rahatlatır oda 5 ay felan sora tekrar aynı ben bu ayın 24 de Hakan beyden ameliyat günü alacağım sizde ertelemeyin derimSadece Lis ameliyataini yapıyor devlette acaba belki başka çözümü vardır botoks ta iyi diyolar bazen ama bilmiyorum
Teşekkür ederim sagsaglim atlatırsıniz inşallah ameliyat olunca yazarmisim nasıl geçiyor sonuçları diyeMaalesef burda medicana tut en iyi yerlere gittim bunun çözümü cerrahi olan Botox sadece rahatlatır oda 5 ay felan sora tekrar aynı ben bu ayın 24 de Hakan beyden ameliyat günü alacağım sizde ertelemeyin derim
TabikiTeşekkür ederim sagsaglim atlatırsıniz inşallah ameliyat olunca yazarmisim nasıl geçiyor sonuçları diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?