ay canım kusura bakmada hassas mı densiz mi bilemedim, ne var bunda olay çıkarcak, mesele yapcak, hiç iyi niyetli görmedim valla kendisini, uçan kuştan haberim olcak diyo yani, seni doldurmak gibi olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım benim en çok korktuğum şey ilerde evimin anahtarının kaynanamda olması:umursamaz:
ne gerek var ki?? niye olsun ki?? acil bi durum içinse çilingir diye bişe var allah korusun..
gelecekse haberli gelsin zaten benden ayrı ben yokken evime niye gelsin ki..
ben olsam değiştirirm kilidi ve vermem kaynanama anahtar..
isterse küssün napim, anlayışlı olsun biraz orası benim evim olacak, benim özelim..don külot evde gezerken dank kapı açılsa nolcak??guclubacismile
valla insan hiç rahat edemez, rahat fantazzi bile yapılmaz:umursamaz:
cık cık cık..öyle dangadanak girmez diyebilrisn ama kaynana bu belli mi olur?
hem girmese bile onun tedirginliğ yeter sana:umursamaz::umursamaz:
evet öyle bir merakı var benim herşeyden haberim olsun gibi..örneğin bir eşya alınacakken İlla benim dediğim olacak derdi pek yok ama alınırken o da orda olmak istiyor..bilmem anlatabiliyor muyum...
canım haklısın aslında dşünüyorumda ben evdeyken olmasa bile evde olmadığım zaman evime girmesi beni huzursuz eder... tamam belki ona çok güvenirim ilerde ben isterim bunu şimdiden bilemiyorum ama ya düşündüğüm gibi olmazsa... ya ilerde herşeye müdahale olursa.. ??
canım bence sen aynen bu düşüncelerini nişanlına anlat, ve de anahtarı siz yeniden değiştirin kayınvalideyede vermeyin, bence o üzülecek diye sonradan sen üzülme, zaten üzülse bile en geç 1 hafta sonra unutur boşver, ama anahtar onlardada olsa belkide sen üzüleceksin öle düşün, ilk önce kendini düşün, bizde ev kiralık aynen bu durum bizim başımızada gelicek ama hayatta vermem alsa bile ne yapar ederim ondan geri alırım yani böyle bi saçmalık olamaz, çokta düşünme canım sen nişanlına anlat güzel bir dile gerisini halledesiniz olumunekankayizsmile
hayır bu anahtar sevdasını ben hiç anlayamadım orası baska bir ev onlar baska bir aile ne olacak anahtar sende dursa aman cnm sen sen ol değiştir anahtarı anahtarı ez hafif sonra açmaya calısırken kırılır zaten aaa kırıldı de mecbur değişecek sakın yeni anahtardanda verme
Ayy canım zor bi durum ama birde şöyle düşünseler oğulları onun için kıymetliyse sende annen için kıymetlisin ozaman annende senden habersiz gitsin kilidi alsın bence kimsede kalmasın sadece sizde kalsın :)) yinede zor bi durum canım bilemedim ne desem sonuçta sizin ilşkiniz nasıldır bilmiyoruzz bu sonradan da problem olmasın
sen kaynanana güveniyosan, bence badanacıya vermişsiniz ya yedek yaptıysa deyip tekrar değiştirip onada ver bi kopya
en azından senin evinin anahtarını başkasına verirken iki kere düşünür
ona anahtar vermeme-değiştirme durumunuda bi falsosunu görürsen gerçekleştir derim
anahtarı eline alarak zaten her şeye müdahele edeceğinin işaretini veriyor canımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar yaa yüzüne karşı nasıl denir ki sende anahtarım olmasını istemiyorum diye.... anahtarı bozmak belki daha doğru ama o zaman nişanlıma da yalan söylemiş olmaz mıyım... ya anlarsa durumu durduk yere güvenini sarsıcam offf yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?