- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıköğretim diğer adıyla Anadolu Üniversitesi kayıt yenilemlerin son günlerindeyiz arkadaşlar bilginize 22 Aralık pazartesi son gün....
Bu sefer Mazeretli Kayıt tarihleride verilmiş : 23-26 Aralık 2008
olarak...
evet verilen kitaplardan çalışıyordum ama öylesine değil anlayarak okuyordum ve çok düzenli çalışıyordum hiç 70 in altında not aldığım olmadı sene sonundada ortalamam 85 olurdu önemli olan düzenli ve anlayarak çalışmak sana başarılar dilerim
slm kızlar ben aöf ingilizce öğretmenliği okuyorum bilmiyorum sizin sınavlar ne zaman ama bizi ilk vize bu hafta sonu dua edin bana güzel notlar alayım allah hepimize kolaylıklar versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Demek iş hukukunu bitirdin maşallah sana yaaa... :1shok: ben daha kitapları yeni aldım kaç günde bitirdin iş hukukunu benim alttan (3. sınıf iş ve sosyal güvenlik hukuku var hep süreleri karıştırıyorum vs vs) Nasıl çalışıyorsun hukuka bilgilendirirmisin canım?......:uhm:merhaba benimde ikinci üniversitem.işletme 3 dikey geçiş.ben 3 hafta önce başladım ders çalışmaya iş hukuku nu bitirdim,vergi hukuku 4.ünütedeyim.maliyet muhasebesi ve finans beni çok korkutuyor.birde netten araştırdım iş hukukunda geçenyıl sendikalardan çok soru gelmiş millet dökülmüş.(düzenli olmasada her gün 1 ünite bitirmeye çalışıyorum,sonra tekrar edicem.konu bitince e-öğrenme portalından da bir kez tekrarlıyorum.ekstra bilgiler veya gözden kaçırdıklarım olabiliyor çünkü.bitirmeyi çok istiyorum ve bunun için azimle devam edicem o iki ders içinde yardımcı kitap farz diye düşünüyorum.Allah yardım etsin,konular çok uzun oku oku bitmiyoo:=))
Demek iş hukukunu bitirdin maşallah sana yaaa... :1shok: ben daha kitapları yeni aldım kaç günde bitirdin iş hukukunu benim alttan (3. sınıf iş ve sosyal güvenlik hukuku var hep süreleri karıştırıyorum vs vs) Nasıl çalışıyorsun hukuka bilgilendirirmisin canım?......:uhm:
İnşallah başarılı olur sınıfını geçersin bir tanem... a.s.
terlik ben iş hukukuna murat yayınlarının testleirne çalışarak gittim 72 aldım ve geçmiştim
bak muhakkak sorulara çalış murat yayınları ve çıkmış sorulara :1hug:
ben bitirdim arkadaşlar yardımcı kitap alıyordum
ama ilk önce ana kitaptan konuyu birkez dikkatlice okuyordum sonunda özet kısmından 1-2 soru geliyordu özetten sonra deneme testleri vardı ana kitapta onları iyice ezberlerdim çünkü kesin ordanda 2 soru çıkar
gelelim yardımcı kitaba konuyu asla oradan çalışmam sadece bol bol sorularını çözerdim. soru yakalama istatistikleri fazla bence
çalıştınmı oluyor hepinizin mezun olması dileklerimle başarılar
yardımcı kitap olarak murat yayınlarını tercih ettim hep