• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

slm kızlar ben aöf ingilizce öğretmenliği okuyorum bilmiyorum sizin sınavlar ne zaman ama bizi ilk vize bu hafta sonu dua edin bana güzel notlar alayım allah hepimize kolaylıklar versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de ikinci üniversite okuyorum..

2 yıllık ilahiyat okuyan var mı? arapçayı nası halledicez? sandığım gibi 0dan değilmiş arapça nasıl örencem ya..

Açıköğretim diğer adıyla Anadolu Üniversitesi kayıt yenilemlerin son günlerindeyiz arkadaşlar bilginize 22 Aralık pazartesi son gün....

Bu sefer Mazeretli Kayıt tarihleride verilmiş : 23-26 Aralık 2008
olarak...

canım bendeki tarih 27 şubat 2009 diyor, sen nereye bakıyosun???

edit: pardon yeni kayıtlar içinmiş bu, sen 1. sınıf değilsin sanırım anladımm

evet verilen kitaplardan çalışıyordum ama öylesine değil anlayarak okuyordum ve çok düzenli çalışıyordum hiç 70 in altında not aldığım olmadı sene sonundada ortalamam 85 olurdu önemli olan düzenli ve anlayarak çalışmak sana başarılar dilerim

Senin dediğin gibi bende derslere şimdiden başlayacağım canım. Hayırlısıyla bu yıl kalmadan geçmek istiyorum kararlıyım...

slm kızlar ben aöf ingilizce öğretmenliği okuyorum bilmiyorum sizin sınavlar ne zaman ama bizi ilk vize bu hafta sonu dua edin bana güzel notlar alayım allah hepimize kolaylıklar versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah yardımcın olsun birtanem. Sizin sınavlar ne kadar çabuk ders çalışabildinmi bari ?.... Hadi hayırlısı dualarım seninle ve tüm sınavlara girenlerle... Allah zihin açıklığı versin... :1hug::nazar::Saruboceq:

Nihayet 4. sınıf kitaplarımı aldım. O kadar heyecanlandım ki , ayyy kitaplara bir baktım ve inanın korktum yapabilecekmiyim diye... :bbo: Hep sözel hep ezbermidir 4. sınıf dersleri nasıl çalışılmalı yani önce hangi dersten başlıyayım... çok kararsızım.
Vallahi şu an stres yaptım kendime... Sırf yardımcıdan çalışmakta beni korkutuyor... kafamçokkarıştıHiç bilmediğim dersler yaaaa tedirginim.... imdaaattttt....
Derslere çalışmaya başladınızmı?...

Son düzenleme:
merhaba benimde ikinci üniversitem.işletme 3 dikey geçiş.ben 3 hafta önce başladım ders çalışmaya iş hukuku nu bitirdim,vergi hukuku 4.ünütedeyim.maliyet muhasebesi ve finans beni çok korkutuyor.birde netten araştırdım iş hukukunda geçenyıl sendikalardan çok soru gelmiş millet dökülmüş.:((düzenli olmasada her gün 1 ünite bitirmeye çalışıyorum,sonra tekrar edicem.konu bitince e-öğrenme portalından da bir kez tekrarlıyorum.ekstra bilgiler veya gözden kaçırdıklarım olabiliyor çünkü.bitirmeyi çok istiyorum ve bunun için azimle devam edicem o iki ders içinde yardımcı kitap farz diye düşünüyorum.Allah yardım etsin,konular çok uzun oku oku bitmiyoo:=))

ben 1. sınıf işletmedeyim.
kursa yazıldım öyle hazırlanıyorum sınavlara:) çok güzel oluyo valla. yargı yayınlarının kitabını verdiler bize kursta ondan işliyoruz, eve gelincede o ünitenin tekrarını aöfün verdiği kitaplardan yapıyorum. bakalım ne olcak herkes için hayırlısı olsun.

ilahiyat yokmu ya??.......

merhaba benimde ikinci üniversitem.işletme 3 dikey geçiş.ben 3 hafta önce başladım ders çalışmaya iş hukuku nu bitirdim,vergi hukuku 4.ünütedeyim.maliyet muhasebesi ve finans beni çok korkutuyor.birde netten araştırdım iş hukukunda geçenyıl sendikalardan çok soru gelmiş millet dökülmüş.:((düzenli olmasada her gün 1 ünite bitirmeye çalışıyorum,sonra tekrar edicem.konu bitince e-öğrenme portalından da bir kez tekrarlıyorum.ekstra bilgiler veya gözden kaçırdıklarım olabiliyor çünkü.bitirmeyi çok istiyorum ve bunun için azimle devam edicem o iki ders içinde yardımcı kitap farz diye düşünüyorum.Allah yardım etsin,konular çok uzun oku oku bitmiyoo:=))
Demek iş hukukunu bitirdin maşallah sana yaaa... :1shok: ben daha kitapları yeni aldım kaç günde bitirdin iş hukukunu benim alttan (3. sınıf iş ve sosyal güvenlik hukuku var hep süreleri karıştırıyorum vs vs) Nasıl çalışıyorsun hukuka bilgilendirirmisin canım?......:uhm:
İnşallah başarılı olur sınıfını geçersin bir tanem... a.s.

Şimdi kızlar tabi okuyanlar daha iyi bilir ama açıköğretim okuyan yakınlarımdan biliyorum bende.murat açıköğretim yayınları var.bence çok güzel yayınlar.ben işletmede okuyan birine yardımcı olmak için biraz çalışmıştım o kitaplardan.konuları derli toplu veriyor güzelce.ama tabi tek başına yeterli olmaz.CD konu anlatımlar var oralardan da faydalanabilirsiniz.bi de e-portal var tabi

bende yargı yayınlarını alıyorum sadece o kitaptan çalışıp sınava bir ay kala okulun kitaplarını gözden geçiyorum ben büro yönetimi 2. sınıftayım bu yıl dikey geçişi düşünüyorum geçen yılki ders notlarım iyi ortalama 60 ı geçerse dikey geçiş sınavına girme hakkı kazanıyorum herkese başarılar arkadaşlar

Demek iş hukukunu bitirdin maşallah sana yaaa... :1shok: ben daha kitapları yeni aldım kaç günde bitirdin iş hukukunu benim alttan (3. sınıf iş ve sosyal güvenlik hukuku var hep süreleri karıştırıyorum vs vs) Nasıl çalışıyorsun hukuka bilgilendirirmisin canım?......:uhm:
İnşallah başarılı olur sınıfını geçersin bir tanem... a.s.

terlik ben iş hukukuna murat yayınlarının testleirne çalışarak gittim 72 aldım ve geçmiştim
bak muhakkak sorulara çalış murat yayınları ve çıkmış sorulara :1hug:

terlik ben iş hukukuna murat yayınlarının testleirne çalışarak gittim 72 aldım ve geçmiştim
bak muhakkak sorulara çalış murat yayınları ve çıkmış sorulara :1hug:

Çok teşekkürler hayatım... lise arkadaşlarımla biz hâlâ görüşüyoruz 4 bayan , arkadaşlarımdan biri bugün dediki; murat dersanelerinin sınavları oluyormuş ücretsiz ve herkese açıkmış bu sınavlar. aöf sınavlarımızın 15 gün öncesinde oluyormuş bu sınavlar sana ve tüm KK sınavlara hazırlanan bayanlara duyrulur....... kaydirigubbakcemile5

Hangi derse çalışmaya başladınız arkadaşlar... bende başladım dersime çalışmaya ... ben yazarak çalışıyorum , yasiz?...:uhm:

Arkadaşlar bazı sitelerde deneme sınavları yapılıyor bilginize, buradan paylaşamıyorum... yasakmı bilmiyorum gerçi... kaydirigubbakcemile

merhaba.jpg

ben bitirdim arkadaşlar yardımcı kitap alıyordum
ama ilk önce ana kitaptan konuyu birkez dikkatlice okuyordum sonunda özet kısmından 1-2 soru geliyordu özetten sonra deneme testleri vardı ana kitapta onları iyice ezberlerdim çünkü kesin ordanda 2 soru çıkar
gelelim yardımcı kitaba konuyu asla oradan çalışmam sadece bol bol sorularını çözerdim. soru yakalama istatistikleri fazla bence
çalıştınmı oluyor hepinizin mezun olması dileklerimle başarılar
yardımcı kitap olarak murat yayınlarını tercih ettim hep

ben bitirdim arkadaşlar yardımcı kitap alıyordum
ama ilk önce ana kitaptan konuyu birkez dikkatlice okuyordum sonunda özet kısmından 1-2 soru geliyordu özetten sonra deneme testleri vardı ana kitapta onları iyice ezberlerdim çünkü kesin ordanda 2 soru çıkar
gelelim yardımcı kitaba konuyu asla oradan çalışmam sadece bol bol sorularını çözerdim. soru yakalama istatistikleri fazla bence
çalıştınmı oluyor hepinizin mezun olması dileklerimle başarılar
yardımcı kitap olarak murat yayınlarını tercih ettim hep

Anladığım kadarıyla murat yayınlarının sadece testlerini çözüyorsun değilmi..:uhm:
Verilen kitaptan çalışıyorsun... bende öyle çalışıyorum öncelik okul kitabına... kaydirigubbakcemile3

Çalışıyormusunuz arkadaşlar...

Son düzenleme:
Back